Knuffelmakers Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanuit onze gezinsbegeleiding aan jonge gezinnen geraakt door een ernstige ziekte helpen we ouders met regelmaat om een Knuffelportret te maken. Het is enorm betekenisvol om de gezinnen hierbij te h... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik vond ze erg vriendelijk en hebben mooi product afgeleverd ik heb er een laten maken van de overleden rene karst

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

24 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Toppertjes

21 de agosto de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wat fijn om te horen, Jasper!

Intens

Het is enorm betekenisvol om de gezinnen hierbij te helpen en enorm intens te zien hoe de kinderen hun Knuffelportret omarmen! Soms komen de Knuffelportretten mee logeren bij Fiks! Ze komen dus met regelmaat bij ons op de boerderij! We zijn Stichting Tutu en Knuffelmakers samen met onze jeugdigen die we in begeleiding hebben, enorm dankbaar!

21 de agosto de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wauw, wat een lieve woorden! Wat een waardevol werk doen jullie. Liefs van ons! ♥️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knuffelmakers werkt erg persoonlijk en…

Knuffelmakers werkt erg persoonlijk en gespecialiseerd. Ze nemen je aanvraag erg serieus en helpen je op een persoonlijke manier met voldoende opties om te zorgen dat het eindresultaat 100% naar wens is.

7 de agosto de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak en het meedenken zo hebt gewaardeerd. We doen er alles aan om te zorgen dat het resultaat helemaal klopt, dus het is geweldig om te horen dat dit zo is ervaren. Veel plezier met het eindresultaat!

Twee prachtige knuffelkatten ontvangen

Twee prachtige knuffelkatten ontvangen. Mooi ingepakt, echt een cadeautje!

7 de agosto de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Geweldig om te horen dat de knuffelkatten zo goed zijn ontvangen en dat het uitpakken een echt feestje was. Daar doen we het voor!

Mijn jonge ik

In het verleden heb ik al eens eerder een pop laten maken voor iemand anders, dus ik was bekend met knuffelmakers. In mijn proces naar herstel wilde ik graag mijn kleine ik omarmen en besloot ik om een pop te laten maken van mijn jonge ik. Hoewel ik niet wist of dit zou werken en of ik het echt kon zien als mijn jonge ik, ben ik echt verrast door het effect van mijn knuffelpop. Sinds haar ‘thuiskomst’ knuffel ik met haar en het is zo helend. Bedankt voor al jullie zorg in het meedenken in het maken van mijn knuffelpop. Jullie betrokkenheid en kundigheid is goud waard!

17 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wat een ontzettend mooi en bijzonder verhaal. Dank je wel dat je dit zo open met ons deelt. We vinden het een enorme eer dat we je 'kleine ik' hebben mogen maken en zijn ontzettend dankbaar om te lezen hoe helend haar aanwezigheid voor jou is.

Wat ontzettend dapper dat je deze stap hebt gezet in je herstelproces. Heel veel liefs en alle goeds toegewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor mij is de knuffel van onschatbare…

Voor mij is de knuffel van onschatbare waarde,mijn man is na 13 dagen ziekte overleden. Was allemaal zo plots en onwerkelijk. Met de knuffel kort bij mij voel ik me niet zo alleen ❤️

31 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wat een ontzettend ingrijpend, heftig en verdrietig verlies. We zijn er stil van dat onze knuffel zo kort na dit plotselinge afscheid een klein beetje warmte kan brengen en jou helpt om je minder alleen te voelen.

Het is een grote eer dat we dit voor je mochten maken. We wensen je ontzettend veel kracht, liefde en troost toe. Dikke knuffel van ons!

Top bedrijf

Super tevreden over mijn aankoop. De communicatie was heel prettig en duidelijk en de knuffel is helemaal gemaakt zoals we samen hebben besproken. Super bedrijf met kundig en fijne mensen.

17 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Hartelijk dank voor deze ontzettend lieve woorden! We zijn heel blij dat de communicatie zo prettig verliep en dat de knuffel helemaal is geworden zoals afgesproken. We hebben de knuffel met heel veel liefde en plezier gemaakt!

Aanrader

Weer een aankoop gedaan en opnieuw ontzettend tevreden! De gewenste knuffel is perfect uitgevoerd en precies zoals ik had gehoopt. Ook de communicatie via de mail over de producten was heel prettig en duidelijk.

Ik zou het liefst 6 sterren geven in plaats van 5! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zeker een aanrader en ik kom hier graag weer terug!

23 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wat ontzettend fijn om je weer terug te zien, en wauw... bedankt voor die 6e ster! ⭐ Dat betekent echt enorm veel voor ons.

We zijn ontzettend blij dat ook deze knuffel weer precies is geworden zoals je hoopte en dat het contact zo prettig verliep. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en je prachtige review.

Heel graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, persoonlijk contact en super goed resultaat. Erg tevreden.

3 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Geweldig om te horen dat het persoonlijke contact zo prettig was en dat je super tevreden bent met het resultaat. Daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg fijn contact om tot het mooiste…

Erg fijn contact om tot het mooiste ontwerp te komen. Zo blij met de gemaakte knuffels. Bijzonder ook om te voelen en te zien wat de knuffels voor ons betekenen na het verlies van onze allerliefste papa en man.

10 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wat een prachtige woorden, dank je wel voor het delen. Het was een eer om samen met jullie tot dit ontwerp te komen. We vinden het heel bijzonder dat de knuffels zo'n tastbare steun en herinnering mogen zijn aan jullie allerliefste papa en man.

We wensen jullie als gezin heel veel liefde en warmte toe. ♥️

Super ervaring

Super ervaring! Heel erg mooi en ook nog snel. Het ging ook erg gemakkelijk, ze hebben goed naar m’n foto gekeken. Zelfs m’n tatoeages zijn perfect nagemaakt.
Ik mocht aanpassingen maken maar dat hoefde maar 1x.

10 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wauw, ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Zo fijn om te horen dat de details en de tatoeages zo goed zijn gelukt. We doen het met heel veel liefde en zorg, dus het is geweldig om te lezen dat je er zo blij mee bent.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog niets goeds ontvangen

Ik heb nog niets goeds ontvangen. Alleen de verkeerde want die van ons is elders geleverd.Gezien het feit dat het om ons overleden hondje gaat en er zo’n fout is gemaakt en een andere ontvanger hem nu in handen heeft, geeft geen fijn gevoel.

3 de julho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

We begrijpen enorm goed hoe pijnlijk en naar dit voor jullie is geweest. Zeker wanneer het gaat om zoiets dierbaars als de herinnering aan jullie overleden hondje, mag een fout als deze simpelweg niet gebeuren. We baalden hier zelf ook ontzettend van.

We zijn blij dat we meteen een nieuw exemplaar voor jullie hebben kunnen maken en deze alsnog bij jullie hebben kunnen bezorgen. Hoewel dit soort fouten gelukkig zelden voorkomt, snappen we heel goed dat het nare gevoel op dat moment niet zomaar weg is. Onze oprechte excuses daarvoor.

We hopen van harte dat de knuffel jullie nu alle troost en een warme herinnering kan bieden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is fijn dat je niet overhaast hoeft…

Het is fijn dat je niet overhaast hoeft te beslissen.
Fijn dat wensen worden behandeld. De kinderen vinden het geweldig. En ervaren het als een steun. Wel vinden we de kosten erg hoog zeker als je meer knuffels wil bestellen. Hartelijke groet Paul en Marjan

18 de junho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Wat fijn om te lezen dat jullie alle tijd hebben kunnen nemen en dat de knuffels zo’n fijne steun zijn voor de kinderen. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Dank jullie wel voor het delen van jullie ervaring én de eerlijke feedback over de prijs. We begrijpen heel goed dat de aanschaf van meerdere exemplaren een flinke uitgave kan zijn. Omdat elke knuffel met de hand wordt gemaakt, zit er ontzettend veel tijd, zorg en ambacht in het maken ervan. Dat maakt het kostbaarder, maar zorgt er ook voor dat elke knuffel écht uniek en bijzonder is.

Heel veel liefs ook voor de kinderen ♥️

Mooi knuffel

Het knuffel lijkt heel veel op mijn man,netjes afgewerkt en de communicatie was super goed verloopt. Jullie luisterde echt naar wat onze wens was. Wij zijn heel blij.

18 de junho de 2026

Fijn om te horen Timea ❤️

Fantastisch

Fantastisch! Onze zoontjes zijn zo blij met hun knuffel van hun broer. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

29 de maio de 2026

Wat fijn om te horen ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooie knuffel, helemaal naar wens

Fijne duidelijke website om de knuffel te bestellen
Na de bestelling een hele fijne communicatie voor eventuele wijzigingen alvorens de bestelling wordt gemaakt
De knuffel is erg mooi geworden, helemaal naar wens

5 de junho de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent Manja, dankjewel voor de mooie woorden ❤️

Knuffelopa

Omdat ze een fantastisch mooie knuffel kussen van mij man voor mijn kleinzoon hebben gemaakt.
Die ontzettend lijkt op mijn man.

5 de junho de 2026

Dankjewel voor de mooie recensie Sandra 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is voor mij niet echt op het eerste…

Het is voor mij niet echt op het eerste gezicht van dat ik denk ja dat is Tamara het is globaal zichtbaar maar mijn kinderen waren er heel erg blij mee en dat is het belangrijkste voor mij!

22 de maio de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Dankjewel voor de mooie recensie, en fijn dat de kinderen er blij mee zijn 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De knuffelpoppen van mijn overleden…

De knuffelpoppen van mijn overleden man, en opa voor mijn kleinkinderen, waren zo mooi gemaakt, de kleintjes zijn er zo blij mee, en slapen met opa iedere nacht, en waar ze ook spelen, opa zit erbij, en met mijn kleindochter mee in haar poppenbuggy en mee thee drinken, echt zo bijzonder mooi voor de kleintjes, en heb er zelf eentje voor mezelf, en slaap ik mee,
Zo mooi en zo eender gemaakt!!!

13 de maio de 2026

Resposta da Knuffelmakers

Ah we vinden dit zo mooi om te horen, daar doen wij het voor ❤️