Vanuit onze gezinsbegeleiding aan jonge gezinnen geraakt door een ernstige ziekte helpen we ouders met regelmaat om een Knuffelportret te maken. Het is enorm betekenisvol om de gezinnen hierbij te h... Ver mais
Ik vond ze erg vriendelijk en hebben mooi product afgeleverd ik heb er een laten maken van de overleden rene karst
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Knuffelmakers
Het is enorm betekenisvol om de gezinnen hierbij te helpen en enorm intens te zien hoe de kinderen hun Knuffelportret omarmen! Soms komen de Knuffelportretten mee logeren bij Fiks! Ze komen dus met regelmaat bij ons op de boerderij! We zijn Stichting Tutu en Knuffelmakers samen met onze jeugdigen die we in begeleiding hebben, enorm dankbaar!

Resposta da Knuffelmakers
Knuffelmakers werkt erg persoonlijk en gespecialiseerd. Ze nemen je aanvraag erg serieus en helpen je op een persoonlijke manier met voldoende opties om te zorgen dat het eindresultaat 100% naar wens is.

Resposta da Knuffelmakers
Twee prachtige knuffelkatten ontvangen. Mooi ingepakt, echt een cadeautje!

Resposta da Knuffelmakers
In het verleden heb ik al eens eerder een pop laten maken voor iemand anders, dus ik was bekend met knuffelmakers. In mijn proces naar herstel wilde ik graag mijn kleine ik omarmen en besloot ik om een pop te laten maken van mijn jonge ik. Hoewel ik niet wist of dit zou werken en of ik het echt kon zien als mijn jonge ik, ben ik echt verrast door het effect van mijn knuffelpop. Sinds haar ‘thuiskomst’ knuffel ik met haar en het is zo helend. Bedankt voor al jullie zorg in het meedenken in het maken van mijn knuffelpop. Jullie betrokkenheid en kundigheid is goud waard!

Resposta da Knuffelmakers
Voor mij is de knuffel van onschatbare waarde,mijn man is na 13 dagen ziekte overleden. Was allemaal zo plots en onwerkelijk. Met de knuffel kort bij mij voel ik me niet zo alleen ❤️

Resposta da Knuffelmakers
Super tevreden over mijn aankoop. De communicatie was heel prettig en duidelijk en de knuffel is helemaal gemaakt zoals we samen hebben besproken. Super bedrijf met kundig en fijne mensen.

Resposta da Knuffelmakers
Weer een aankoop gedaan en opnieuw ontzettend tevreden! De gewenste knuffel is perfect uitgevoerd en precies zoals ik had gehoopt. Ook de communicatie via de mail over de producten was heel prettig en duidelijk.
Ik zou het liefst 6 sterren geven in plaats van 5! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zeker een aanrader en ik kom hier graag weer terug!

Resposta da Knuffelmakers
Goede service, persoonlijk contact en super goed resultaat. Erg tevreden.

Resposta da Knuffelmakers
Erg fijn contact om tot het mooiste ontwerp te komen. Zo blij met de gemaakte knuffels. Bijzonder ook om te voelen en te zien wat de knuffels voor ons betekenen na het verlies van onze allerliefste papa en man.

Resposta da Knuffelmakers
Super ervaring! Heel erg mooi en ook nog snel. Het ging ook erg gemakkelijk, ze hebben goed naar m’n foto gekeken. Zelfs m’n tatoeages zijn perfect nagemaakt.
Ik mocht aanpassingen maken maar dat hoefde maar 1x.

Resposta da Knuffelmakers
Ik heb nog niets goeds ontvangen. Alleen de verkeerde want die van ons is elders geleverd.Gezien het feit dat het om ons overleden hondje gaat en er zo’n fout is gemaakt en een andere ontvanger hem nu in handen heeft, geeft geen fijn gevoel.

Resposta da Knuffelmakers
Het is fijn dat je niet overhaast hoeft te beslissen.
Fijn dat wensen worden behandeld. De kinderen vinden het geweldig. En ervaren het als een steun. Wel vinden we de kosten erg hoog zeker als je meer knuffels wil bestellen. Hartelijke groet Paul en Marjan

Resposta da Knuffelmakers
Het knuffel lijkt heel veel op mijn man,netjes afgewerkt en de communicatie was super goed verloopt. Jullie luisterde echt naar wat onze wens was. Wij zijn heel blij.

Resposta da Knuffelmakers
Fantastisch! Onze zoontjes zijn zo blij met hun knuffel van hun broer. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

Resposta da Knuffelmakers
Fijne duidelijke website om de knuffel te bestellen
Na de bestelling een hele fijne communicatie voor eventuele wijzigingen alvorens de bestelling wordt gemaakt
De knuffel is erg mooi geworden, helemaal naar wens

Resposta da Knuffelmakers
Omdat ze een fantastisch mooie knuffel kussen van mij man voor mijn kleinzoon hebben gemaakt.
Die ontzettend lijkt op mijn man.

Resposta da Knuffelmakers
Het is voor mij niet echt op het eerste gezicht van dat ik denk ja dat is Tamara het is globaal zichtbaar maar mijn kinderen waren er heel erg blij mee en dat is het belangrijkste voor mij!

Resposta da Knuffelmakers
De knuffelpoppen van mijn overleden man, en opa voor mijn kleinkinderen, waren zo mooi gemaakt, de kleintjes zijn er zo blij mee, en slapen met opa iedere nacht, en waar ze ook spelen, opa zit erbij, en met mijn kleindochter mee in haar poppenbuggy en mee thee drinken, echt zo bijzonder mooi voor de kleintjes, en heb er zelf eentje voor mezelf, en slaap ik mee,
Zo mooi en zo eender gemaakt!!!