Knuffelpootjes Avaliações 32

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mijn woonkamer voelt eindelijk af, al zijn het vooral kleine details die het verschil maken maar niet alles is perfect.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi vloerkleed dat redelijk past bij onze woonkamer. De kleur komt overeen met de foto’s, en het materiaal voelt stevig, hoewel levering iets langer duurde.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Die Qualität ist gut und wirkt robust, ohne den Komfort für das Tier zu beeinträchtigen. Auch nach mehrmaliger Nutzung funktioniert alles wie vorgesehen.

Informações de contato

2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

32 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De lamp zorgt voor wat sfeer in de…

De lamp zorgt voor wat sfeer in de kamer. Het installeren was makkelijk en de verpakking verzorgd, maar het resultaat is niet erg indrukwekkend.

5 de fevereiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat de lamp eenvoudig te installeren was en dat de verpakking u beviel. Het is fijn te weten dat de lamp al wat sfeer toevoegt aan uw ruimte. We hopen dat hij u nog vaak plezier en gezelligheid brengt en dat u volop van de warme uitstraling kunt genieten.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tuinverlichting langs het pad geeft…

Tuinverlichting langs het pad geeft subtiel licht en maakt de tuin aangenamer, maar het effect is niet erg opvallend

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de tuinverlichting een subtiele en aangename sfeer langs het pad geeft. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over het lichteffect. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt in je tuin.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Buitenlampen bij de voordeur geven…

Buitenlampen bij de voordeur geven voldoende licht, en de montage was makkelijk, hoewel het design vrij standaard is.

4 de fevereiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de buitenlampen voldoende licht geven bij de voordeur en dat de montage eenvoudig was. We waarderen ook je eerlijke feedback over het design. Veel plezier met de lampen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De lamp heeft een aardig ontwerp en…

De lamp heeft een aardig ontwerp en past in het interieur. Levering duurde langer dan verwacht, maar kwaliteit is verder prima.

3 de fevereiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de lamp goed bij je interieur past en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt ook voor je geduld met de levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe lamp.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We hebben een groot vloerkleed besteld…

We hebben een groot vloerkleed besteld voor onder de eettafel. Het ligt goed, maar verschuift soms iets sneller dan verwacht.

13 de novembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het vloerkleed mooi onder de eettafel ligt. Bedankt ook voor je feedback over het verschuiven. We wensen je er in ieder geval veel plezier van en hopen dat het kleed nog lang bijdraagt aan de sfeer in huis.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi vloerkleed dat redelijk past bij…

4 de dezembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het vloerkleed goed bij jullie woonkamer past en dat de kleur overeenkomt met de foto’s. Ook goed om te weten dat het materiaal stevig aanvoelt. Bedankt voor je geduld met de levering en veel plezier met het kleed.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschrikkelijk

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik bestelde een vloerlamp en moest weken wachten op de levering. Toen de lamp eindelijk aankwam, was deze niet zoals beloofd: ze kwam rechtstreeks uit China, was beschadigd en had een stopcontact met 3 pinnen dat niet geschikt is voor Europa.

Toen ik dit meldde, bleef de winkel volhouden dat de lamp niet beschadigd was en werd er geen terugbetaling aangeboden. Het enige voorstel was om een ander stopcontact op te sturen dat ik zelf zou moeten monteren. Dit stopcontact werd geleverd, maar bleek opnieuw niet het juiste te zijn.

Na opnieuw contact op te nemen, beloofden ze een ander stopcontact op te sturen, maar tot op vandaag heb ik dit nog steeds niet ontvangen. De communicatie en service zijn ondermaats en onbetrouwbaar.

De kwaliteit van de producten is zeer slecht: het gaat duidelijk om goedkope producten van Chinese websites die hier worden doorverkocht voor het dubbele van de prijs. Terugbetaling doen ze niet; de enige optie die ze bieden is dat je de lamp op eigen kosten terug naar China stuurt, om dan eventueel een nieuwe te krijgen.

Ik zal hier nooit meer bestellen en raad anderen aan om zeer voorzichtig te zijn.

31 de janeiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat uw bestelling en de daaropvolgende communicatie niet naar verwachting zijn verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij proberen altijd samen met onze klanten tot een passende oplossing te komen wanneer er iets misgaat met een bestelling. In uw geval hebben wij geprobeerd een vervangend stopcontact te sturen zodat de lamp correct gebruikt kon worden. Het is vervelend om te horen dat dit voor u niet naar wens is verlopen.

Wij nemen uw feedback over de levering, communicatie en het product serieus en zullen dit intern verder bekijken. Mocht u nog contact met ons willen opnemen via onze klantenservice met uw bestelnummer, dan kijken we graag opnieuw met u mee om alsnog tot een passende oplossing te komen.

Klantenservice Team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Had twijfels over online bestellen maar…

Had twijfels over online bestellen maar ben blij dat ik het gedaan heb. In het echt ziet het er nog mooier uit.

19 de janeiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ondanks je twijfels toch hebt besteld en dat het product in het echt nog mooier is dan verwacht. Daar doen we het voor. Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen.

Die Verarbeitung wirkt ordentlich

Die Verarbeitung wirkt ordentlich, und die Nutzung ist angenehm. Mein Haustier akzeptiert das Produkt ohne Widerstand.

1 de dezembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de afwerking als netjes ervaart en dat het product prettig in gebruik is. Ook goed om te weten dat uw huisdier het product zonder problemen accepteert. We waarderen uw feedback.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fijn dat je niet overladen wordt met…

Fijn dat je niet overladen wordt met keuzes gewoon een paar goede items die werken.

1 de janeiro de 2026

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het prettig vindt dat het assortiment overzichtelijk blijft met een paar goede producten die gewoon goed werken. We vinden het belangrijk om het simpel en duidelijk te houden. Bedankt voor je vertrouwen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Geeft echt dat thuis gavoel vooral in…

Geeft echt dat thuis gavoel vooral in de avond met het licht aan

24 de dezembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het licht vooral in de avond voor zo’n warm en huiselijk gevoel zorgt. Precies dat gezellige effect hopen we met onze lampen te bereiken. Veel plezier ermee!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Die Qualität ist gut und wirkt robust

30 de dezembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de kwaliteit als goed en robuust ervaart en dat het comfort voor uw dier behouden blijft. Ook mooi dat het product na meerdere keren gebruiken nog steeds naar verwachting werkt. Wij waarderen uw feedback enorm.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een nieuwe plafondlamp besteld…

Ik heb een nieuwe plafondlamp besteld en eerlijk gezegd ziet het er beter uit dan ik had verwacht en het zorgt direct voor meer sfeer in de kamer

11 de dezembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de plafondlamp er zelfs beter uitziet dan je had verwacht. Fijn dat hij meteen voor extra sfeer in de kamer zorgt. We wensen je er veel plezier van en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nach anfänglicher Zurückhaltung hat…

Nach anfänglicher Zurückhaltung hat sich das Produkt als solide erwiesen. Mein Tier reagiert ruhig, und die Reinigung sowie Aufbewahrung sind unkompliziert. Die Verarbeitung wirkt ordentlich.

5 de dezembro de 2025

Resposta de Knuffelpootjes

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het product zich na de eerste indruk toch als degelijk heeft bewezen. Goed om te weten dat uw dier er rustig op reageert en dat het schoonmaken en opbergen eenvoudig is. Ook uw opmerking over de nette afwerking waarderen wij zeer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Die Qualität und Alltagstauglichkeit…

Die Qualität und Alltagstauglichkeit sind insgesamt gut. Alles wirkt stabil und ordentlich verarbeitet, und mein Hund fühlt sich damit wohl. Es erleichtert den Alltag, auch wenn es kein außergewöhnlicher Unterschied ist.

30 de novembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fijne review.

Wat mooi om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de bruikbaarheid in het dagelijks leven. Fijn dat alles stabiel en netjes afgewerkt aanvoelt en dat uw hond zich er prettig bij voelt.

Dank u wel voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een nieuwe plafondlamp besteld…

12 de janeiro de 2026

Wat fijn om te horen!

Geweldig dat de plafondlamp er zelfs beter uitziet dan verwacht en direct meer sfeer in de kamer brengt. Dat is precies het effect waar we op hopen.

Dank u wel voor uw mooie review en uw vertrouwen in Knuffelpootjes!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chinese troep

Chinese troep. Wordt totaal niet gerept dat dit een zgn. levering via dropshipping is op de website. Had een lamp besteld, wordt na drie weken rechtstreeks uit China geleverd met een “Engelse” aansluiting die in Nederland niet te gebuiken is. Retourneren kan alleen naar een adres in China op eigen kosten en eigen risico. Heb een melding gemaakt bij de ACM en mijn rechtsbijstand ingeschakeld. Begin er niet aan!

5 de janeiro de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u ontevreden bent over uw bestelling en dat de aansluiting van de lamp niet geschikt was voor gebruik in Nederland.

Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wanneer een product niet correct geleverd is of niet bruikbaar blijkt, willen wij dit graag zorgvuldig met u bekijken om te beoordelen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u ons alstublieft een e-mail sturen naar support@knuffelpootjes.nl
met uw bestelnummer en eventueel een foto van de aansluiting? Dan nemen wij uw situatie opnieuw in behandeling.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Geeft echt dat thuis gevoel

Geeft echt dat thuis gevoel, vooral in de avond met het licht aan

16 de dezembro de 2025

Beste klant,

Wat heerlijk om te lezen!

Dat echte thuisgevoel, vooral in de avond met het licht aan, dat is precies de sfeer die we hopen te creëren. Fijn dat het zo bijdraagt aan uw interieur.

Dank u wel voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in Knuffelpootjes!

Team Knuffelpootjes

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.