Psykolog Anette Kobberholm Avaliações 5

4,1

Detalhes da empresa

1. Psicólogo

Escrito pela empresa

Privatpraktiserende aut. psykolog specialist i klinisk psykologi, specialist og supervisor i psykoterapi. Samtaleterai for børn, unge og voksne. Specialistuddannet i kognitiv terapi samt psykodynamisk terapi.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Anette til enhver, der søger en dygtig og omsorgsfuld psykolog.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anette i 10 måneder.
Hun har virkelig en professionel, nærværende og nysgerrig tilgang til terapi. Hun formår at være tilstede og man føler sig tryg i hendes nærvær.
Anette er mere end bare en psykolog - hun er dedikeret og har en dyb forståelse for menneskets sind og følelser. Hendes evne til at lytte opmærksomt og empatisk har gjort mig tryg og gjort at jeg føler jeg kan give mig selv lov til at være 100% hudløs ærlig.
Hendes professionelle tilgang er tydelig i hendes faglige ekspertise og evne til at skabe et tillidsfuldt rum. Hun formår at kombinere sin viden og erfaring med en varm og nærværende personlighed, der får mig til at føle mig set, hørt og forstået.

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg “landede” hos Anette. Hendes støtte og vejledning har været en uvurderlig ressource i min rejse mod heling, udvikling og selvopdagelse.

15 de março de 2024

Empatisk og kompetent

Jeg har gennem mit liv gået hos mange forskellige psykologer, og ingen af dem kommer i nærheden af Anette og det hun kan.

Gennem mit forløb har Anette hjulpet og guidet mig gennem mine reaktionsmønstre, hjulpet med mit selvværd, forståelse og håndtering af traumer. Hun formåede at skabe et trygt og sikkert rum, med massere af plads til at fylde på den måde man nu kunne have brug for.
Anette er yderst empatisk og helt fantastisk til at lytte og spørge om de helt rigtige ting.
Jeg har anbefalet Anette til mange i mit netværk, for jeg mener helt oprindeligt at der er få der kan netop det hun kan.
Du vil på ingen måde fortryde at give dig selv en chance i hendes nærvær, det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget for mig selv.

1 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anette er en særdeles kompetent psykolog

Jeg havde 16 sessioner med Anette, som på mange måder har haft en afgørende betydning for mit liv. Anette er en fuldstændig fantastisk psykolog.

Hun er særdeles empatisk og god til at lytte og formåede virkelig at tune ind på mig som person. Hun formåede også at skabe et trygt rum, hvor jeg kunne åbne op og dele mine dybeste tanker og følelser.

Gennem vores samtaler har hun hjulpet mig med at identificere og forstå nogle af mine grundlæggende mønstre og at sætte ord på dem. Det har gjort det muligt for mig at foretage nogle fundamentale ændringer i min tankegang og i mit liv.

Jeg kan meget varmt anbefale Anette til enhver, der har brug for en dygtig, nærværende og særdeles empatisk psykolog.

5 de julho de 2023

Nærværende og omsorgsfuld

Jeg har været i forløb hos Anette, og er blevet mødt af en omsorgsfuld, forstående og dygtig psykolog, som har givet mig mange indsigter undervejs i mine 8 terapiforløb, hvorfor jeg gerne vil anbefale Anette på det varmeste.

22 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et forløb som har gjort en forskel

Jeg har været gennem et rigtigt godt forløb, hvor jeg har følt mig hørt og værdsat. Hvor man kan mærke at interessen for at hjælpe, er oprigtigt fra psykologens side af. Det har jeg værdsat utroligt meget og jeg kan helt klart anbefale denne klinik til andre!

10 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais