Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Ver mais
Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Ver mais
A empresa respondeu
Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawieni... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Najtańsze premium w internecie!
Informações de contato
Polônia
- kodypremium.pl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
dajcie spokój przesłali mi lipne konto…
dajcie spokój przesłali mi lipne konto na tidal które nie działa i zero oddzewu. NIE POLECAM!!!

Zamówienie 4677
Zamówienie 4677, kiedy dostanę prawidłowy i działający kod do youtube premium bądź zwrot pieniędzy na konto❓️
Czas mija a u was cisza jak po śmierci organisty❗️🤔
Ogarnijcie się ludzie i działajcie ❗️❗️❗️
Do wszystkich coś odpisują a mnie tyle czasu mają w dupie i nadal czekam❗️
Oszustwo
Oszustwo! Zamówiłam kod do You Tube premium i dostałam kod który jest nie prawidłowy. I proszę tu nie wrzucać mi komentarza, że się odezwiecie i mam podać numer zamówienia bo nikt z Was się nie odezwie. Kwota mała ale dla zasady w dniu jutrzejszym zgłaszam sprawę do organów. Jeśli ktoś chce się dołączyć do pozwu zbiorowego to zachęcam. Grosz do grosza i w taki sposób za nasze pieniądze staną się zarobieni.
Odpowiedź: Wy sobie chyba jaja robicie. To Wy wysyłacie fałszywe bądź wykorzystane kody i ja mam jeszcze zgłaszać reklamację? To w Waszym interesie jest odkręcić sytuację. Sprawę przekazałam tam gdzie trzeba i ja się z Wami użerać nie będę. Do zobaczenia w sądzie. Zgłosiło się wiele oszukanych osób więc pozew jest zbiorowy. Nie pozdrawiam.

Resposta da kodypremium.pl
Dostałem użyty przez kogoś innego kod
Dostałem użyty przez kogoś innego kod, a na reklamacje nie odpowiadają. Nie polecam
Brak kontaktu po zakupie
Otrzymałem wykorzystany kod
Nie zwróciliście mi pieniędzy za lipne…
Nie zwróciliście mi pieniędzy za lipne konto
Nie działa kod
Kod do YT premium nie działa
Przesłany kod do aktywacji YT premium nie działa. Złożyłem reklamacje. Czekam na rozpatrzenie.
Uwaga oszustwo
Uwaga oszustwo! Od 3 dni cisza, nic nie dostałam, zmuszona byłam zgłosić sprawę do wystawcy mojej karty, i ponownie zakupić konto premium na innej stronie, która także mnie oszukała!
Wszędzie już oszukują, banda oszustów działa, dane do płatności te same, maja kilka stron i oszukują!

UWAGA SCAM
UWAGA SCAM! Strona wysyla niedzialajace kody, po wielokrotnej probie skontaktowania sie z supportem w kwestii niedzialajacych kodow (i odczekaniu 2 tygodni od momentu zakupu zgodnie z „regulaminem”) brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Brak kontaktu kod nie dziala
Oszustwo i brak kontaktu
Przesłany kod nie działa.
Zostałem oszukany a z serwisem nie ma żadnego kontaktu, ponieważ nie odpisują na żaden z maili. Bardzo słabe zagranie i zamierzam zgłosić to do odpowiednich służb.
Przepraszam za zła opinie
Przepraszam za zła opinie, konto dotyczyło firmy kodpremium.

KODY
Witam.
Sz. Państwo przepraszam za pomyłkę moja poprzednia negatywna recenzja miała dotyczyć strony KODPREMIUM.PL. Nie KODYPREMIUM.PL Pracownicy Kodypremium w rzetelny sposób załatwili reklamację (która w sposób bezpośredni nie dotyczyła ich strony internetowej).
Obsługę klienta w KODYPREMIUM oceniam na 5*
Pozdrawiam i przepraszam za pomyłkę :)
Marcin.

Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kod do spotify nie działał od razu. Zero kontaktu. Nie kupujcie u nich !!!!!!!!

Spotify
Kod co prawda dostałem ale po kilku dniach przestało działać. Po wysłaniu reklamacji zero kontaktu ze strony sprzedającego. Szczerze nie polecam. Konto Spotify.

Nie kupować.
Zaufałam, kupiłam kod na 180 dni i kodu nie otrzymałam. Kontakt z firmą jest niemożliwy. Ile jest takich ja?

Resposta da kodypremium.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.