koelinkjuwelier.nl Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag geholpen door zeer vriendelijk en vakkundige medewerkers.Horloge ter reparatie gebracht,en in mijn oren 3e oorbel laten 'schieten",erg blij mee!.Hoe de dames dat ook bij kleine kinderen dede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fantastische ervaring. We zijn geholpen door Claudia, wat een topper is dat. Samen met haar expertise prachtige oorbellen ontworpen. Ze straalt deskundigheid uit en vertrouwen. We komen zeker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag bezocht in een zoektocht naar een horloge voor mijn vrouw. Er is een heel mooi breed aanbod van mooie merken en zeer professionele hulp. Bijzonder prettig geholpen. Helaas voor Koelink is de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Avaliador de jóias
  3. Gravador de jóias
  4. Serviço de conserto de jóias
  5. Conserto de relógios
  6. Relojoaria

Al sinds 1895 is Juwelier Koelink hét vertrouwde adres in Oost-Nederland voor al uw juweliersaankopen (horloges en sieraden), reparaties, taxaties en adviezen. Officieel dealer van vele merken. Service, kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Zo beschikken wij over een service afdeling met mensen die meer dan 40 jaar ervaring met zich mee brengen. Wel zo vertrouwd!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

136 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Outstanding service & great price

I’m amazed by the commitment and service level, the ambition to go one step further and give the customer a truly great experience! With great price, prompt secure delivery and a beautiful inner packing! Congrats Koelink, you have all my recommendations!

22 de maio de 2024

Resposta da koelinkjuwelier.nl

Thank you so much for your review!
If you ever need something, please contact us, happy to help!
Have fun with your new watch :)

Geweldige trouwringen!

Wij hebben hier onlangs onze trouwringen gekocht en we zijn zó ontzettend blij met het resultaat en de service. Uiteindelijk zijn we hier een aantal keren geweest voordat we de ringen besteld hadden en elke keer zijn we vriendelijk, vakkundigheid en geduld te woord gestaan, ongeacht de drukte in de winkel. Je merkt toch dat veel juwelier en dezelfde lijnen/soorten ringen aanbieden, maar voor de service en vriendelijkheid ga je hier heen. Niks was te gek, alles kon en ze wilden overal in meedenken. Uiteindelijk heb ik een geweldig mooie ring gevonden waarvan ik het pas model net iets te smal vond, geen probleem, dan een halve millimeter groter! (Of meer, had ook gekund). Ook voor de mannen hebben ze ontelbare mogelijkheden waar ze uitgebreid de tijd voor namen. Zou hier zo weer ringen bestellen (maar hopelijk houden we het bij deze ene trouwringen).

16 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da koelinkjuwelier.nl

Heel erg bedankt voor deze prachtige review! Ontzettend fijn dat de ervaring zo goed was, daar doen we ons best voor :D
Heel veel geluk samen en misschien tot de volgende keer (voor iets anders dan een trouwring natuurlijk ;) )

Cadeautje!

Scherpe prijs, snel verzonden en geweldig ingepakt. Leuk om mijn eigen cadeautje te mogen uitpakken.

23 de março de 2024

Resposta da koelinkjuwelier.nl

Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier met het prachtige horloge! :)

Online bestelling

Ik heb online een Michael Kors horloge besteld. Deze werd keurig verpakt en ook nog super leuk ingepakt, erg verzorgd! Nette en snelle service en de bon er ook netjes bij. Echt een aanrader!

3 de março de 2024

cadeaubon

De cadeaubon was erg mooi ingepakt. Dat was op zich al een cadeautje.
Schoondochter was er erg blij mee

20 de fevereiro de 2024

top service

De armband die ik besteld had was razendsnel thuis , netjes in een omdoos en de armband (zonder bijbetalen !) netjes verpakt in kadopapier , top service

1 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk die persoonlijke aanpak!

Online een armband aangekocht vanuit België. Beetje problemen bij post.nl maar het hele team van koelinkjuwelier.nl heeft zijn uiterste best gedaan om dit persoonlijk op te volgen en om ervoor te zorgen dat het kado voor mijn man netjes ingepakt,met strik, op tijd voor kerst bij mij thuis geleverd werd. Dikke dankjewel en fijne feesten!

9 de dezembro de 2023

Uitstekend!

Uitstekend!
Grote collectie. In alle prijs categorieën.
Hele goede service en erg behulpzaam en vriendelijk personeel.

29 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

200 euro betaald om een breitling te…

200 euro betaald om een breitling te laten polijsten en voorzien van een nieuwe batterij.
Na een maand loopt het horloge niet meer.
Dat zou kunnen gebeuren dus moet het horloge naar een breitling reparateur...kosten 650 euro.
Waarom geef ik 1 ster.
Ten eerste komt er totaal geen advies van Koelink dat dit kan gebeuren en het polijsten is zeer onprofessioneel gedaan.
Ze zijn gewoon een aantal onderliggende delen vergeten.
En als je dit soort klachten in je winkel krijgt ga je er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.
Totaal geen coulance en service vanuit Koelink om me ook maar iets tegemoet te komen.
Ik kom laat met mijn review want het horloge heeft 2 jaar bij Koelink gelegen en pas afgelopen zomer opgehaald.
Zelfs daar denken ze niet met je mee.

24 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Geachte heer Winkelhuis,

Allereerst vindt ik het enorm vervelend te lezen dat uw ervaring bij ons zo geweest is. Dit is nooit de bedoeling! Uiteraard bent u als consument altijd vrij een review te schrijven, dit waarderen wij zeer omdat wij op deze manier als bedrijf ons kunnen verbeteren in service.
Wel is het belangrijk dat als er een review geschreven wordt er een volledig en bovenal feitelijk kloppend verhaal genoteerd wordt. Dit is in uw geval niet helemaal juist gegaan.

U bent 03-07-2019 bij ons in de winkel geweest met uw Breitling horloge. Wij hebben hier destijds de batterij van vervangen, de kast en band opgemaakt en een waterdicht test volgens modelspecificatie uitgevoerd. Bij onze eigen uurwerkmaker. Dit heeft u 11-04-2020 opgehaald bij ons in de winkel.
26-05-2020 hebben wij het horloge opnieuw in behandeling genomen, het horloge liep niet door. Er is toen telefonisch contact geweest met een uitleg waarom een horloge soms niet doorloopt na een batterij wissel. Mocht het horloge niet lopen na het vervangen van de batterij dan is er hoogstwaarschijnlijk iets kapot in uw uurwerk. Vaak is de spoel die de stroom afgeeft ontregelt en moet deze vervangen worden. Hier is geheel vrijblijvend een prijsopgave voor gemaakt. Deze heeft u niet akkoord gegeven en het horloge is ongerepareerd bij ons terug gekomen
Het horloge diende een volledig onderhoud nodig te hebben, dit staat geheel los van de eerdere batterij wissel.
Het horloge is vervolgens in 2022 opgestuurd naar Breitling voor een onafhankelijk second opinion, daar is bovenstaande geconstateerd met een hogere prijsopgave dan onze eigen uurwerkmaker. Dit gaf u ook niet akkoord. Wij hebben de bijkomende onderzoekskosten voor onze rekening genomen. Dit was op 26-10-2022. Het horloge is ongerepareerd bij ons terug gekomen.
U heeft het horloge in juni dit jaar bij ons opgehaald.

Ik kan mij erg goed voorstellen dat als u een horloge mooi laat opmaken en een batterij laat vervangen het erg vervelend is dat het kort daarna niet goed loopt. Maar zoals bovenstaande uitleg staat dit los van de eerdere werkzaamheden, een horloge heeft net als een auto soms groter onderhoud nodig.
Ik vindt het erg fijn dat u te tijd genomen hebt een uitgebreide review te schrijven vandaar deze uitgebreide kloppende reactie. Wij zullen u review ook meenemen in onze bedrijfsprocessen om te kijken wat wij in het vervolg beter en of anders kunnen doen.

Sven
Juwelier Koelink