Kompas360  Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har virkelig været glade for samarbejdet og er det stadig, der er god kommunikation, man føler sig set og hørt og vi har fået en virkelig god service. Venlig hilsen Højgaard Halmpiller

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompas360 har netop udarbejdet, opsat og optimeret vores nye hjemmeside hos wensien.dk Vi har fra første møde følt os taget godt af, blevet grundigt vejledt og ikke mindst har deres dygtige folk le... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde brug for en ny hjemmeside, uden at vi havde nogle egentlige ønsker. Derfor tog vi kontakt til Kompas360 som havde frie hænder til layout og design. De kom hurtig med et udkast og ramt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Marketing

Escrito pela empresa

Med hovedkontor i Thisted, er vi personlige, nede på jorden og arbejder ud fra en 360 graders tilgang til dit marketingsetup. Alle kompetencer er samlet under samme tag, kombineret med fordelagtige vilkår, foruden abonnementer, underskrifter og bindinger. Vi tror på at det er relationen samt dialogen der skal bære det langsigtede samarbejde - IKKE din underskrift.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Et rigtig godt samarbejde

24 de junho de 2026

En stor fornøjelse

Kompas360 optimerede vores webshop i efteråret 2025. Vi havde de samme kontaktpersoner gennem hele forløbet, som var utrolig dygtige og nærværende i dialogen. De har virkelig lyttet til vores ønsker og været åbne gennem hele processen. Når vi har brugt deres support efterfølgende, har responstiden været kort, og opfølgningen præcis. Projektet blev leveret som aftalt og med stor tilfredshed. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.
Flere projekter er allerede på vej - og de skal lande hos Kompas360!

3 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Daniel fra Kompas360 er super god at…

Daniel fra Kompas360 er super god at arbejde med, han er dygtig indenfor sit felt, følger op og har leveret en fin, opdateret hjemmeside indenfor tidsrammen. Kan varmt anbefale Daniel til andre hjemmesideprojekter.

19 de setembro de 2025

Kompas360 har designet vores hjemmeside

Kompas360 har designet vores hjemmeside
BæverByg
Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
De har leveret en side i høj kvalitet, som på en professionel og flot måde fortæller præcis, hvem vi er, og hvad vi står for.

De har virkelig lyttet til mine ønsker og været åbne gennem hele processen. Resultatet er en hjemmeside, der afspejler firmaet perfekt – både i udtryk, funktionalitet og kvalitet.

Emil, Kian, Jacob, Kirstine og Andreas har været et fantastisk team, og jeg glæder mig til det fortsatte og utroligt lange samarbejde.

Jeg kan kun give Kompas360 mine varmeste anbefalinger til andre, der ønsker en moderne og gennemført hjemmeside.

4 de setembro de 2025

Rigtig flot hjemmeside

Kompas360 har designet vores hjemmeside, perfekt kommunikation og service hele vejen. Vi havde mange krav og alt gik perfekt! Vil altid kunne anbefale dem til en anden Mvh Esbjerg Gods

7 de maio de 2025

Kære Esbjerg Gods,

Tak for jeres engagement hele vejen igennem forløbet.

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med en top professionel organisation som jeres.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super samarbejde og flot arbejde de…

Super samarbejde og flot arbejde de laver. Det er de sødeste og mest tålmodige mennesker.
Kan på det varmeste anbefalede dem 👍👍

27 de março de 2025

Kære Sidse,

Tak for din anbefaling.

Vi er glade for at du er tilfreds med samarbejdet.

Meget varm anbefaling

Meget varm anbefaling.

Jeg har indgået et langvarigt samarbejde med Kompas, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Det vigtigste for mig i et samarbejde er: Gode mennesker.

Derfor samarbejder jeg nu med Kompas 360.

Tak til Emil, Kian og hele holdet

17 de março de 2025

Kære Anton,

Dine ord varmer.

Det er kun gengældt, og vi glæder os til at se hvordan fremtiden udfolder sig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En troværdig og ordentlig samarbejdspartner

Hos Kompas360 møder man en flok innovative unge mennesker, hvis entusiasme og ihærdighed smitter af på samarbejdet. Jeg elsker, at de ikke arbejder med lange kontraktlige bindinger. What you see, is what you get.
De varmeste anbefalinger herfra.

17 de março de 2025

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for samarbejdet, og er stolte over at det er gengældt.

Jeg kan varmt anbefale kompas360

Jeg kan varmt anbefale kompas360. Vi bruger Kompas360 som vores marketingsafdeling, så vi har tid til at fokusere på det vi er gode til. De har lavet 3 hjemmesider for os og i dagligdagen styre de alt vores markedsføring.

Jesper Nybo
Pro montage A/S

3 de março de 2025

Kære Jesper,

Tak for anbefalingen.

Et stort samarbejde som vores kræver commitment fra begge parter, og vi er stolte over at være ombord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi Super support og service hos Kompas360 har en supportaftale på vores…

Vi har en supportaftale på vores hjemmeside hos Kompas360 ApS, og Emil er vores faste rådgiver.
Jeg må bare sige, at jeg er virkelig imponeret! Der bliver altid svaret hurtigt, og hvis der opstår en fejl, så bliver den fikset med det samme. Det er bare så rart at vide, at man altid kan regne med dem.
Emil er både venlig, høflig og super nem at snakke med – det gør virkelig en forskel.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!AnetteSoMe-medarbejder hos Breum Turist

14 de março de 2025

Kære Anette,

Tak for de varme ord - vi er glade for at du er tilfreds med din løsning.

Top professionel samarbejdspartner.

Kompas360 har designet min hjemmeside og resultatet taler tydeligt for sig selv. For mig er processen og kundeoplevelsen det jeg gerne vil fremhæve. Der har igennem hele forløbet været en super god dialog og sparring omkring den kreative proces. Der har været en tydelig struktur omkring møder aftaler og leverancer. Alt er bare blevet løst med "can do attitude".
Kæmpe highfive til teamet bag -og en kæmpe anbefaling herfra.

Rune Viborg
MindsetFactory

12 de março de 2025

Kære Rune,

Tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi er glade for at du er positiv omkring forløbet.

Nu gælder det markedsføring, og vi glæder os til at skabe værdi sammen med dig.

Hos Kompas360 kan du ikke gå fejl

Jeg takker kompas360 for deres gode arbejde og glæder mig til forsæt godt sammarbejde.

11 de novembro de 2024

Kære Hermann,

Tak for den gode anmeldelse - det er gengældt :-)

God og strømlinet service

Jeg tog kontakt til Kompas vedr. min nye hjemmeside, som jeg skulle have hjælp til.
Hurtig respons fra dem, vejledende og kunde-mindede resulterede i, at 14 dage senere, var hjemmesiden klar til udgivelse. Alt i alt en god oplevelse

7 de novembro de 2024

Kære Emil,

Tak for de fine ord.

Som fortalt i telefonen, har du også rekorden for hurtigste forløb fra start til slut ;)

Vi ser frem til det fortsatte gode samarbejde.

Kompas 360 er dygtige

Kompas 360 er dygtige, arbejder med omhu og er knivskarpe til at få tungene til at ske, følge op samt sikre, man som kunde kommer i mål.
Vi har haft dem til at lave hjemmesiden BTNF og er ovenud tilfredse med forløbet.

10 de outubro de 2024

Kære Casper / Botilbuddene Nordenfjords,

Tak for dit fine skriv.

I fællesskab når vi langt, og vi er glade for at i er tilfredse med slutproduktet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde brug for en ny hjemmeside

De kom hurtig med et udkast og ramte plet! Én uge inden deadline havde vi en færdig hjemmeside, samt et nyt logo.

Undervejs kom de med idéer, og greb vores tanke så hjemmesiden kunne udtrykke vores mål og vision.

Hurtig, venlig, og energisk bureau, hvor samarbejdet fortsætter mange år frem.

1 de outubro de 2024

Kære Mikael / Thy MTB Park,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi nyder at støtte op lokalt, og vi er glade for at vores kompetencer kunne komme jer til gode.

Vi ser frem til det fortsat gode samarbejde.

God dialog og sparring

God dialog og sparring. Flot slutresultat - stor tilfredshed med at bruge Kompas360.
Hurtig respons, kan varmt anbefales.

15 de setembro de 2024

Kære Jette,

Tak for de fine ord, og den gode anmeldelse.

Vi er glade for at du var tilfreds med forløbet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som absolut ikke-IT kompetente, så har vi alligevel fået den fedeste hjemmeside og webshop

Som absolut ikke-IT kompetente, så har vi mødt en tålmodig, venlig og høflig dialog og samarbejde med Kompas360.
Vi har startet med en længere dialog om vi overhovedet skulle kaste os ud i noget nyt og "farligt", og vi har ikke følt os presset til at starte op på noget, før vi selv var helt klar.
Uanset hvor mange (og hvilke..) spørgsmål vi har stillet undervejs, så har vi mødt en tålmodig ung mand, som har svaret lynende hurtigt.
Vi har ikke følt os presset til at skulle kaste flere penge i noget, end var nødvendigt - og det er bare rart med den jyske forståelse for, at man ikke bare skal smide penge i hvad som helst.
Klar anbefaling herfra :-)

1 de setembro de 2024

Kære Linda / Søbogaard,

I er da næsten blevet IT eksperter efterhånden.. ;-)

Men i skal have tak for den gode anmeldelse. Resultatet er blevet knivskarpt, på baggrund af den tætte dialog igennem hele forløbet.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais