Duurzaam gemaakte sneakers, die er even hip uitzien als andere. Hoog draagcomfort (APL laag model). Zeer goede klantenservice: probleem gemeld, zeer snel feedback gekregen en het was een gekend probl... Ver mais
Stuck with a pair of shoes I can't wear - size doesn't fit and their return-portal is not working, so I can't return them for another size. Customer service is ignoring my emails and also doesn't reac... Ver mais
Duurzaam met leuk design. Heel fijn om te zien dat Komrads regelmatig vernieuwd. Goeie service tijdens levering en zeer kwalitatieve attenties ontvangen tijdens speciale acties. Dat 2 Vlaamse ondernem... Ver mais
Ich habe Komrads vor einigen Jahren entdeckt und bin sehr zufrieden mit der Produktqualität. In der Arbeit werde ich auch immer wieder auf die Schuhe angesprochen, die sich positiv von den großen Mark... Ver mais
The Belgian sustainable cult brand
Atoniumsquare 1 PO 31 Trade mart, 1020, BRUSSEL, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geleverd zoals beloofd, degelijke schoenen die goed voelen én een goed gevoel geven 😊.
De levering duurde langer een week niet voor 12u besteld morgen geleverd. Schoenen zijn een andere kleur dan besteld. Pakbon staat Notturno blue de schoenen zelf zijn soft blue. Het blijven wel witte sneakers voor de rest. Terugzenden lijkt mij ook niet ecologisch. Het is een detail.
Madame, Monsieur,
Concerne commande SH 6095
Je viens de recevoir ma commande de 2 paires de APLS Maça Low.
Aucun souci avec l'Iron Black, par contre la Notturno Blue n'est pas la bonne référence livrée. J'ai en effet reçu une paire de Soft Blue.
Pourriez-vous m'envoyer un bon de retour à vos frais pour cette paire et m'envoyer ma commande en bonne et due forme?
Je vous remercie du temps que vous accorderez à ma demande.
Het duurde heel lang voor mijn schoenen verzonden werden.
En de instappers zijn zo keihard dat je met je handen heel hard moet trekken om een opening te creëren om je voeten er in te krijgen. Desondanks de verkoper zei dat je ze kunt dragen met steunzolen, klopt dit helemaal niet.Hiervoor is de bovenkant van de schoenen te laag gemaakt. Ook zijn de zijkanten zo hard dat je bleinen hebt van bij de eerste stappen, zeker af te raden voor mensen met brede voeten.
Top bezorging en top product! Ik had al 2 paar komrads en ik heb er nog 2 bij besteld. Zitten super goed.
Schnelle Bearbetung, superschnelle Lieferung, immer wieder gern
Weinig steun in de schoenen. Voelen niet zo kwalitatief aan. Ook niet waterdicht.
De kleur van de schoenen valt tegen maar als ik ze wil terug sturen ,moet ik hiervoor een kost betalen. Dat vond ik ervoor nergens terug.
Ze zitten als gegoten en zien er top uit daarnaast zijn ze gemaakt van materialen die mij helpen om al lopend van invloed te zijn op mijn voetafdruk
It is really awkward that they dont deliver to each EU countries. I needed to use forward2me.
Mooi en eerlijk bedrijf die prachtige schoenen maakt. Ze zitten super en zien er top uit. Levering etc. verliep allemaal vlot!
Super sneakers
De pasvorm is top, ze zijn echt mooi en elegant. Ik vertel het verder;)
Schoenen waren rap geleverd en ik vind het zo'n mooi initiatief dat jullie zo meehelpen aan het milieu.
Ik draag graag jullie schoenen!!
Schoenen zitten lekker, beetje stug bij de neus maar dat went. Levering ging goed maar duurde en beetje lang. De schoenen zijn heel mooi 🙂
Ik had een "slecht" paar APLs gekocht, eentje met een fabricagefout. Even contact genomen met de klantendienst - met Greet zeg maar - en probleemloos een voucher gekregen voor een nieuw paar.
Service, zo heet dat...
Bedankt Komrads
ik heb de schoenen nog steeds niet ontvangen.
Bij navraag, kreeg ik een vriendelijke mail. Ik heb er natuurlijk alle begrip voor ... maar ik kan nu nog geen review schrijven als ik het artikel nog niet ontving :-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.