Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Ver mais
A empresa respondeu
Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Ver mais
A empresa respondeu
Kolejne zamówienie utwierdziło mnie w przekonaniu że Konopny Buch to wyjątkowo rzetelny i przyjazny dla klienta sklep. Obsługa klienta 10/10 Jakość produktów 10/10 Jeśli wachasz się co wybrać... Ver mais
A empresa respondeu
Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam o... Ver mais
A empresa respondeu
Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD
Metro Nowy Świat-Uniwersytet, poziom 1/lok. 1012, 00-046, Warsaw, Polônia
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dobre produkty. Przynajmniej te, które zdążyłem przetestować :)

Resposta da u Bucha
Bardzo szybka dostawa miły kontakt wszystko na plus. Polecam.

Resposta da u Bucha
Opis asortymentu pierwsza klasa , obsługa i wysyłka również. Gratisy do większych zamówień są miłym zaskoczeniem

Resposta da u Bucha
Przesyłka dotarła bardzo szybko, dobrze zabezpieczona, co do produktu to nie wiem, jeszcze nie próbowałam

Resposta da u Bucha
od wielu miesięcy korzystam z Pastwa produktów, zawsze solidnie, na czas, dobrze opakowane - w sumie 100% zaufania :-)

Resposta da u Bucha
To już moje któreś z kolei zamówienie. Zamówienia zawsze wysyłane ekspresowo i bardzo dobrze zapakowane. Ciekawy asortyment na stronie. Serdecznie polecam Konopny Buch :)

Resposta da u Bucha
Wszystko idealnie, wysyłka, kontakt, dbałość i klienta i przede wszystkim produkty!:)

Resposta da u Bucha
Szybka wysyłka, top produkty. Do zamówienia dostałem kod rabatowy na kolejne zamówienie. Zdecydowanie godne polecenia :)

Resposta da u Bucha
Planowe dostarczenie paczki, to lubię.
Moja przesyłka została bardzo odpowiednio zapakowana, tylko CBD "Kosmos" to straszna padaka. Chyba jakiś ostatni sort, bo pełno badyli a "topy" jak ostatnie chachmiecie wyjałowione i obskubane przez sarnę..😒

Resposta da u Bucha
Jestem zachwycona jakością liquidu , dzięki któremu w końcu pozbyłam się migren !
No i Konopny Buch jak zawsze super szybko i profesjonalnie :)

Resposta da u Bucha
Zaskoczyła mnie bardzo atrakcyjna cena i dostępny produkt na stronie. Do tego pozytywne wrażenia z wcześniejszych zakupów, więc długo nie musiałem podejmować decyzji o zakupie. Serdecznie polecam!

Resposta da u Bucha
Mogę śmiało polecić, szybka i profesjonalna obsługa. Wszystko jak należy.

Resposta da u Bucha
Super szybka wysyłka i obsługa!
kupiłem Szał Miał ~ Trym CBD, który nie dość że jakością zupełnie nie odbiega od produktów premium, to swoim działaniem również stoi na wyższej półce suszy
GORĄCO POLECAM

Resposta da u Bucha
Dobre jakościowo oraz tanie susze a na dodatkowy plus szybka wysyłka. Częściej będę odwiedzać ten sklep na pewno 🙂

Resposta da u Bucha
Szybka i bezproblemowa dostawa, Produkt spełnił moje oczekiwania

Resposta da u Bucha
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.