Sara gav den bedste kundeservice jeg nogensinde har haft ved noget firma. vil handle der igen
A empresa respondeu
Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at få det med på ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt et af jeres Dencon Delta Hæve sænke borde og er rigtig glad for produktet og jeres kundeservice i forbindelse med mit køb. Et skud ud til Christian som har undersøgt nogle muligheder fo... Ver mais
A empresa respondeu
Mine største roser til Tina Højbjerg Hansen. Jeg skulle bruge møblering til et kontor. Der blev lyttet og spurgt ind til mine ønsker og behov. Der blev tegnet og afgivet et godt samlet tilbud. Der ble... Ver mais
Escrito pela empresa
Kontormøbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering.
Med en stærk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige indretningsløsning.
HQ: Tilst Søndervej 106, 8381 Tilst, Showrooms:, Aarhus / København, Dinamarca
God og hurtig service kan varmt anbefale virksomheden.

Resposta da KontorMøbler.dk
Meget professionelle, og høj kvalitet i produktet.

Resposta da KontorMøbler.dk
Nem WEB shop og hurtig levering

Resposta da KontorMøbler.dk
Fantastisk hurtig og effektiv levering til en stærk pris.
Mvh Tonny

Resposta da KontorMøbler.dk
Fin butik på Amager, hvor man kunne prøve modellerne og fik et par gode råd. Fik desværre en kontorstol, der var gået i stykker, men efter en lille at have været i kontakt med dem, så blev der fundet en fin løsning med en erstatningsstol.

Resposta da KontorMøbler.dk
Super rådgivning i tlf, Jacob og derefter Svend tog sig tid til grundig professionel rådgivning.
Jeg har smidt en ordre ;-)
Tak !!! Jeg kommer igen.

Resposta da KontorMøbler.dk
God oplevelse at handle med Kontormøbler.dk

Resposta da KontorMøbler.dk
Stort udvalg af kontorstole og god vejledning

Resposta da KontorMøbler.dk
Meget fin service, godt at se kontorstolen i butik og derefter lave netbestilling. Hurtig og sikker levering.

Let og overskuelig hjemmeside
Nem bestilling, hurtigt levering.

Resposta da KontorMøbler.dk
Lidt lang leveringstid med super god service ved levering og opsætning at kontormøbler.
Super kvalitets kontormøbler

Resposta da KontorMøbler.dk
produktet kom hurtigt og det virker fint.

Resposta da KontorMøbler.dk
Har måttet rykke for varen, vi har fået faktura, men varen er over 14 dage forsinket, det var Fragtfirmaet der havde møblet liggende og ikke leveret som de skulle.

Resposta da KontorMøbler.dk
At handle hos Kontormøbler er en virkeligt god oplevelse. Min bestilling gik glat igennem, og min kontorstol blev leveret dagen efter. Forinden havde jeg haft en dialog med kundeservice, som udmærkede sig ved at være venlig og kompetent.
Desværre var jeg ubetænksom da jeg modtog stolen. Jeg så godt, at emballagen var revnet med checkede ikke stolen. Først efter ca. 14 dage opdagede jeg en rift i stoffet på stoleryggen. Kontormøbler sendte prompte en ny stoleryg, og var parat på telefonen med instruktion til hvordan jeg skulle udskifte ryggen.
Alt i alt en helt perfekt oplevelse, som ganske enkelt ikke kan gøres bedre.

Resposta da KontorMøbler.dk
Tak for en usædvanlig god service i jeres butik i Risskov!

Resposta da KontorMøbler.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.