Koolen Auto's Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na een hele vriendelijke ontvangst, hebben we onze vraag en aanbod besproken. Uiteindelijk hebben we een BYD Atto 2 daar gekocht. No nonsens, goede service! Kortom voor ons een echte aanrader! Fam.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Via Autoscuout bij Koolen terecht gekomen voor een Volkswagen Tiguan. Op het oog een mooie auto tegen een prijs die aansloot bij prijzen die ik elders tegen kwam. Bij bezoek aan de dealer en de uite... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn goed ontvangen door Rob bij een lekkere kop koffie, Duidelijke informatie gekregen en er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Uiteindelijk een prachtige Toyota Yaris Cross geko... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke ontvangst en prettige aankoopomstandigheden. Alleen jammer dat ik zelf moest zien, dat naast een klein stipje lakschade bij de deur (die niet weggewerkt was) ook de antenne incompleet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Informação fornecida por fontes externas variadas

De jarenlange ervaring van ons team in de automobieldistributie en onze internationale contacten met betrouwbare leveranciers, zorgen ervoor dat we ons aanbod nieuwe auto's en occasions zeer scherp in de markt kunnen zetten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een auto geheel naar eigen wens geconfigureerd te bestellen en garanderen daarbij de beste prijs van Nederland. Dit alles binnen strakke en betrouwbare levertermijnen. Een persoonlijke service met een professioneel en gedreven team!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

437 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mini Countryman

Vandaag onze Mini Countryman gekocht bij Autohuis Koole. Een zeer fijn adres om een auto te kopen. We hopen veel plezier te hebben aan deze auto.

15 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Prijsafspraak gemaakt en…

Prijsafspraak gemaakt en overeengekomen. Aangegeven dat ik de auto zou ophalen. Vervoer geregeld en vervolgens kom ik er via achter dat de auto is verkocht. Totaal onbetrouwbaar dus.

19 de fevereiro de 2023

Beste D.,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u het contact met ons bedrijf als negatief ervaren hebt. Op basis van de, ons onbekende, beschreven gang van zaken, kan ik helaas niet bepalen op welke specifieke verkoop deze beoordeling betrekking heeft. Ik zou graag met u de details van uw ervaring willen bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: info@koolen-autos.nl of 046-4861451.
Rob Koolen

zoals het hoort

Aangekomen uit Gent en een warm welkom en to de point info gekregen.

Geert had alles netjes voorbereid en to de point info gekregen..
Eerlijke handel!
Leuke mensen!

Volgende bus kijk ik eerst bij jullie!

4 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kapotte auto leveren en ook nog onbeschoft Ze hebben ons een kapotte auto…

Ze hebben ons een kapotte auto verkocht en geven nu niet thuis. We zijn onbeschoft behandeld. Slechte service! Nooit meer! Mooi weer spelen tot het koopcontract is getekend en dan kun je dood vallen. En nu reageren dat hij mij niet kent, hoe zielig kun je zijn. Denk maar eens aan de kapotte waterpomp waarvan je zelf toegegeven hebt dat je het achteraf wel gehoord had. Ik wil je WhatsApp bericht best openbaar maken hoor!

10 de fevereiro de 2021

Resposta da Koolen Auto's

Beste Liesette. Stuur mij even het kenteken door van de auto dan weet ik om welke auto het gaat.
Stuur maar naar info@koolen-autos.nl

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De auto is prima

De auto is prima ! Maar na de koop zou ik nog een nederlandse beschrijving toegestuurd krijgen, maar daarvan heb ik tot op heden niets vernomen, intussen heb ik maar een nederlander handleiding gekocht.

18 de junho de 2020

Resposta da Koolen Auto's

Beste heer Ridderbeks, De handleiding hebben wij u als PDF-bestand per e-mail toegezonden. Heeft u deze dan niet ontvangen?

Fantastische hulp!

Ik ben echt heel fijn geholpen.
Er bleek nog een klein mankementje te zijn nadat ik de auto heb opgehaald. Maar er is meteen meegedacht en naar een oplossing gezocht!
Ik ben meer dan tevreden en zou iedereen aan willen reden hier een auto te kopen. Goede service, snelle afhandeling en heel erg betrouwbaar!
Dikke pluim!

18 de junho de 2020