Koopjeserver Avaliações 550

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wasn't able to download server. Tried to get into contact with the owner Stef Wolters multiple times and every time i tried to explain the function wasn't working, he dismissed me and said to go... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De servers werken en draaien prima, we hebben een 4gb model en spelen erop met tot wel 10 spelers tegelijk met nauwelijks lagg. Zelf voor mensen die niks van servers kennen hebben ze tutorials. Van he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doe niet vaak reviews. Maar na een maandje een server draaiende te hebben. Grote complimenten voor de mensen achter dit! Komende van Nitrado, waarbij mn server veel slechter draaiende met gelijkwaardi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 van de slechtste hostserver wat er bestaat en dan vraag je netjes het geld terug [Dit kan helaas niet zoals ook aangegeven staat in onze AVG en je dienst heb je al bijna 2 maanden. Uiteraard kunnen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de hospedagem na Web

Je eigen super snelle SSD Minecraft 1.19 server direct online! Goedkope Minecraft server hosting kopen voor alle soorten Minecraft servers. Gebruik je favoriete plugins of mods.

Informações de contato

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

550 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas niet kunnen verbinden met de…

Helaas niet kunnen verbinden met de server zou graag me geld terug willen

14 de julho de 2022

Beste Kevin,

Ten eerste spijt het ons voor het ongemak.

We hebben u geprobeerd te contacteren via een ticket op onze website, wij willen graag deze problemen oplossen voor u en zorgen dat u een goede ervaring hebt met KoopJeServer.

U kunt ons verder contacteren via tickets op de website.

Nogmaals excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u!

Met vriendelijk groet,
Mitchell
KoopJeServer B.V.

Jammer dat het zo moet…

Ze proberen je te overtuigen om je geld niet terug te krijgen terwijl ik vriendelijk vraag het terug te krijgen omdat het niet is gelopen zoals ik had gehoopt en al een alternatief had gevonden.

11 de julho de 2022

Matig dit

Het is onmogelijk om eigen geüploade zipfiles te unzippen, terwijl daar wel een knop voor is. Geeft elke keer een error. Aangegeven bij de host, maar kan geen oplossing bieden. Vervolgens nu al meer dan 3 dagen radiosilence...

4 de junho de 2022

Aardige medewerkers

Aardige medewerkers, in het begin een probleem gehad omdat ik 2 de zelfde servers had besteld maar dat was geen probleem. Geld voor de te veel bestelde server was direct teruggestort, ook gaf ik feedback op het paneel, ik begreep de nieuwe functies niet. Ze hebben het direct voor me verduidelijkt.

Al met al een goede ervaring

25 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Belachelijk slechte service / En nog is slecht runnende servers ook.

Kort review
-Slechte servers
Zit nu bij een andere provider met een ''slechter plan'' Die Zoveel malen beter werkt/minder laggt en zelfs goedkoper is.
-Slechte support
Heb meerdere malen na 1, en soms wel 2 weken niets te horen zelf maar weer een ticket gestuurd, en dan krijg je als antwoord ''die en die tijd is het opgelost''.
daarna word je weer op het stapeltje gegooid.

Lange review.

Ik ben in de tijd dat ze een server probleem hadden al mijn files kwijtgeraakt (door een fout van hun)
Heb in die tijd ook meerdere keren contact opgenomen met de support en kreeg altijd na een lange tijd pas reactie(kon wel oplopen naar een week)
Heb in die tijd nog voor 2 maanden extra betaald zodat ze niet de excuses konden gebruiken dat ik mijn service stop had gezet en de files automatisch werden verwijdert.
Heb in die 2 maanden misschien 5 dagen mijn server online gehad voor de rest waren de servers gewoon niet beschikbaar.
Uiteindelijk hebben ze bijna een maand lang belooft dat ik mijn files terug zou krijgen en dat alles goed kwam (ging hierbij om een zeer actieve Minecraft wereld van al bijna anderhalf jaar oud).
Daarna was ik het zo zat dat ik op een wat grovere manier zei dat ik liever de waarheid hoorde en niet die excuses wilde, en ja hoor, de files waren weg.

Daarna heb ik een ticket gestuurd dat ik die 2 maanden die ik heb betaald, maar geen service heb gehad gerefund wilde hebben, waarbij het probleem van de slechte service weer opnieuw begon.

weer elke keer beloven dat ze het zouden overmaken, dat het de volgende week wel zou gebeuren en dan weer niets laten horen.
zo is het bijna anderhalve maand doorgegaan totdat ze eindenlijk iets stortte ..... Stortte ze 1 maand en nog niet eens het hele bedrag.

Uiteindelijk maar opgegeven omdat het het gewoon niet waard meer was, Las daarna ook reviews met dezelfde klachten, zelf meerdere mensen die de naam en adres ook achterhaald hadden van de ceo
dat bewijst maar hoe slecht de zaak is (en hoe belangrijk reviews zijn)

Tldr
Huur je server lekker ergens anders en voorkom veel hoofdpijn.

23 de maio de 2022

slechte support , antwoorden niet na 24 uur

slechte support , ik wacht al een dag en een half op een antwoord , ik vroeg om een refund en ook nog altijd geen antwoord in 1 woord een scam nu ben ik ook al mijn geld kwijt en wat ook nog is , er staat dat ze antwoorden in 6 uur wel ik wacht nog altijd hoor

18 de maio de 2022

Resposta da Koopjeserver

Graag ontvang ik een ticket nummer zodat dit verholpen kan worden want ik kan me niet herkennen in het door jou geschetste beeld, ik kan geen ticket terug vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed, snel en vriendelijke support

Er is veel te kiezen mbt tot hosting van een game (minecraft) server... Kwam bij Koopjeserver.nl uit om de scherpe prijs. Het contact tot zover is goed, snel en vriendelijk. Benieuwd hoe de verdere ervaring gaat zijn.

13 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geld kon niet worden teruggestort

Geld kon niet worden teruggestort, komen met smoesjes, terwijl dat duidelijk niet in de wet staat. Voor mij nooit meer!

9 de março de 2022

Hallo,

Graag ontvang ik een ticket nummer zodat dit probleem direct opgelost kan worden want ik kan geen ticket terugvinden mbt het bovenstaande verhaal.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Server werkte niet voor 3 dagen...

Server werkte niet voor de eerste 3 dagen na lange gesprekken met de hulpservice hebben ze de server opnieuw ingesteld waardoor hij eindelijk werkte dit was al dat ik 3 dagen van mn server kwijt was

9 de março de 2022

Hallo Ruben,

Graag ontvang ik het ticket nummer over het probleem in kwestie, dan zal ik direct de verloren dagen toevoegen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

schijt host werkt allemaal niet…

L schijt host werkt allemaal niet en krijg je geld niet terug

8 de março de 2022

Hallo Jordy,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Servers zijn van een prima…

Servers zijn van een prima prijs/kwaliteit verhouding, weinig problemen zover mijn ervaring gaat.

De kleine problemen die ik ondervind en ook verzoeken worden netjes door de support opgepakt.
Klein pijn-puntje, recente downtime (begin vd maand) kan door misschien iets prominenter op Social media aanwezig te zijn of/en op de homepage te melden om gebruikers wat gerust te stellen, de status pagina is in ieder geval een vooruitgaan hierin, maar bijna onvindbaar op de website als linkje.

23 de fevereiro de 2022

Geld terugkregen

Het product voldeed niet aan mijn verwachtingen, omdat de game-server geen SSH-toegang had (vind ik persoonlijk wel fijn), maar ik heb na een support-ticket mijn geld terug gekregen.

18 de fevereiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.