Koopjeserver Avaliações 550

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wasn't able to download server. Tried to get into contact with the owner Stef Wolters multiple times and every time i tried to explain the function wasn't working, he dismissed me and said to go... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De servers werken en draaien prima, we hebben een 4gb model en spelen erop met tot wel 10 spelers tegelijk met nauwelijks lagg. Zelf voor mensen die niks van servers kennen hebben ze tutorials. Van he... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 van de slechtste hostserver wat er bestaat en dan vraag je netjes het geld terug [Dit kan helaas niet zoals ook aangegeven staat in onze AVG en je dienst heb je al bijna 2 maanden. Uiteraard kunnen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de hospedagem na Web

Je eigen super snelle SSD Minecraft 1.19 server direct online! Goedkope Minecraft server hosting kopen voor alle soorten Minecraft servers. Gebruik je favoriete plugins of mods.

Informações de contato

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

550 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Service waar je u tegen zegt

Ten eerste is de service Top niks om op te klagen. werd geholpen in nog geen uur tijd om 12 uur in de nacht

De 1 ster minder is alleen omdat de Multicraft panel hier en daar onduidelijk is en niet echt het beste GUI is naar mijn mening.

Verder hebben mijn server geen problemen gehad aan de host side en hebben mijn server altijd zonder enkel probleem kunnen draaien

21 de abril de 2021

Mega super slechte server/support

Heel slecht hz zal ik nog een server willen bij jullie als jullie de eerst paar keren all zeggen van dan licht het aan de mods die je er in doet maar daar naar heb ik nooit meer wat van hun support gehoort dus als jullie dit bericht zien ga gwn naar andere hosting want ik heb iest van 10 euro uitgegeven aan een ark server voor mods er op te kunnen doen maar de support/server wat ze er bij hebben gwn echt heel slecht

8 de abril de 2021

Toppers

Het is een duidelijke site waarop je heel makkelijk en snel een server kan kopen. Over de server ben ik ook zeer tevreden. Nooit problemen gehad hiermee! Toppers.

7 de abril de 2021

Grote klasse

Doe niet vaak reviews. Maar na een maandje een server draaiende te hebben. Grote complimenten voor de mensen achter dit! Komende van Nitrado, waarbij mn server veel slechter draaiende met gelijkwaardige specs. In het begin wat problemen gehad qua server instellingen, maar werd daar uitstekend en vooral snel bij geholpen. Blijf zo door gaan :)

2 de abril de 2021

Best host

They will instantly help me and that is really useful for a server owner

22 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede prijs en kwaliteit!

Ik heb hier 2 weken geleden een server geduurd.
De server was snel opgezet, tot nu is de server nog geen 1 keer down geweest en hapert ook niet!

Ik moest ook iets veranderen aan de server setting en ik wist niet hoe.
Ticket gemaakt, de reactie snelheid was heel snel en mijn probleem was verholpen.
De prijs is goedkoop en de kwaliteit super!
Enige minpunt is hoe je de setting veranderd (kan verwarrend zijn) maar ff googlen of een ticket versturen en het is verholpen .

Ik raad "koopjeserver" aan!

11 de março de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kroegbaas Tjoke is terug

Server kwaliteit vind ik goed, server loopt zonder problemen met 300 mods versie (1.12.2)

Doet wat het moet doen, vind alleen dat de tutorial/FAQ sectie een beetje magertjes is.

10 de março de 2021

Goede, snelle service

Ik heb al een tijdje een server runnen bij ze. Ik heb er nooit problemen mee, alles loop op rolletjes. Vandaag een kleine issue waar ik tegenaan liep. Ik heb een support ticket aangevraagd in de ochtend en in de middag meteen een duidelijk antwoord en goede oplossing gekregen.

10 de março de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.