Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Århus' sjoveste og mest personlige køreskole

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Køreskole i topklasse⭐️

En køreskole hvor man både har en dygtig kørelærer og hvor der også er plads til at hygge sig og have det sjovt, kørelinjen er det eneste rigtige sted at tage kørekort, en køreskole i topklasse⭐️

1 de abril de 2026

Danmarks bedste

Uden tvivl Danmarks bedste køreskole og lærer. Mohammed er en virkelig god kørelærer og person. Kvaliteten er høj og han er grundig i sin undervisning, kan klart anbefales.

25 de maio de 2026

KLAR ANBEFALING

Jeg kan varmt anbefale Kørelinjen. Hele forløbet har været professionelt, trygt og virkelig lærerigt fra start til slut.
Kørelærerne er tålmodige, dygtige til at forklare og gode til at skabe en afslappet stemning, selv når man er nervøs bag rattet.

Underviseren Mohammad er struktureret, nem at forstå og skaber stor tillid gennem hele undervisningen. Man føler sig godt forberedt til både teori- og køreprøven, og der bliver taget hånd om eleverne på en respektfuld og motiverende måde, hvilket gør hele oplevelsen meget mere behagelig.

Det, jeg især sætter pris på ved Kørelinjen, er den høje kvalitet, gode service og den tryghed og garanti, man føler som elev gennem hele forløbet. Man mærker tydeligt, at han ønsker det bedste for hans elever, og det gør det nemt at have fuld tillid til ham.

Hvis man leder efter en køreskole med
engagerede undervisere, høj kvalitet og god stemning, så er Kørelinjen uden tvivl et rigtig godt valg, som jeg klart vil anbefale til andre.

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den beste kørelære i hele Aarhus!!!

Den beste og sjoveste Kørelære rigtig gode til og lære og forklar hvordan tingene skal gøres på den rigtig måde fx han fik mig til og få kørekort på 2 måender så kæmpe anbefaling herfra en mand med et guld hjerte 💯👌🏽

24 de maio de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse hos Kørelinjen i Aarhus! Mohammad er en super dygtig og rolig kørelærer, som gør undervisningen nem at forstå og behagelig. Han er tålmodig, professionel og virkelig god til at skabe selvtillid bag rattet. Kan klart anbefales til alle, der vil have en god og tryg oplevelse med kørekortet!

5 de março de 2026

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale! Undervisningen har været både lærerig, tryg og hyggelig fra start til slut. Han har været utrolig tålmodig, god til at forklare tingene på en rolig måde og har altid sørget for, at jeg følte mig sikker bag rattet.

22 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale køreskolen og…

Jeg kan klart anbefale køreskolen og især Mohammad som både var min kørelærer og teorilærer. Han er virkelig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en nem måde. Undervisningen var altid hyggelig og professionel, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og fik mit kørekort hurtigt takket være den gode undervisning og hjælp fra Mohammad. Kan varmt anbefales til alle der vil have en god oplevelse og en dygtig kørelærer!

8 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt klart den bedste køreskole

Helt klart den bedste køreskole, og ikke mindst den bedste kørelære! Klar anbefaling herfra. Jeg har haft de hyggeligste teori og køretimer, og lært en hel masse og fået alt det hjælp jeg havde brug for.

11 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en fantastisk oplevelse

Tak for en fantastisk oplevelse jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole eller en bedre kørelærer! Jeg bestod både teori og køreprøve på første hug, og det skyldes i høj grad den gode undervisning og støtte hele vejen igennem. En særlig stor ros skal gå til min kørelærer Mohammed. Han er uden tvivl den mest engagerede og støttende underviser. Han er utrolig tålmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå. Han formåede altid at skabe en god stemning i bilen, og jeg følte mig mere og mere selvsikker for hver køretime. Det er virkelig en kørelærer, der brænder for sit arbejde, og det mærker man tydeligt i hver eneste lektion. Tak til ham for den gode oplevelse. Så hvis du leder efter et sted med høj kvalitet, god stemning og en kørelærer som går det ekstra skridt for dig, så kan jeg kun anbefale korelinjen💪🏽

6 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtigt god køreskole med god…

Rigtigt god køreskole med god underviser, hvor der både er plads til seriøsitet og sjov. Mohammed var god til at forklare tingene på en lidt nemmere måde hvis man var i tvivl. Kan 100% anbefale korelinjen

21 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais