Körkortsfoto.com Avaliações 323

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt och bekvämt när det inte finns fotoautomater i närheten och man inte har tillgång till bil eller buss. Mycket bra service och dessutom till en vettig kostnad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det här var otroligt smidigt! Bra och enkel beskrivning på hemsidan hur man gör och hur man ska ta fotot för att det ska blir godkänt. Jag slapp leta upp något fysiskt ställe att ta fotot på och kunde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tycker om att kunna välja olika betalningsalternativ (utöver swish). 1 av anledningarna till jag valde just detta företag. Dem gjorde bedömningen att min första bild ej klarade kriterierna. När... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Laboratório fotográfico

Körkortsfoto via din mobiltelefon. Ta bilden, ladda upp - vänta. Dina nya körkortsbilder kommer med posten inom 3-5 dagar. RIng oss gärna på 020-131012

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

323 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt, bra bemötande och snabb återkoppling

28 de julho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Vi tackar och bockar Erik, för ditt fina omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt och smidigt att få godkända kort…

Lätt och smidigt att få godkända kort när man bor långt från fotograf.
Hjälpsamma meddelanden och framförallt billigt.

12 de agosto de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Tack för fina stjärnor :)

Körkortsfoto

Snabb leverans, bra kvalitet. Rekommenderas.

8 de agosto de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Hej Sven, vi tackar och bugar för ditt fina omdöme :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bilden kom fram som den skulle men i…

Bilden kom fram som den skulle men i efterhand så har det dragits pengar från kortet som användes och det har då varit kopplat till det här företaget.

1 de julho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Hej Niclas, vi ber om kontakt med dig. Du har inte handlat hos oss utan hos en konkurrent. Snälla ring oss på 020-131012 eller maila oss på korkortsfoto.com@gmail.com ang detta. Vi har inte debiterat dig // Thomas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tyckte det var ett smidigt sätt att ta…

Tyckte det var ett smidigt sätt att ta körkortsfoto hos.
Första fotot blev inte godkänt men med snabb feedback och tips gick det galant.
Proffsig service 👍😊
Snabb återkoppling 😊

5 de agosto de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Tack Elisabeth för dina fina stjärnor :)

Till slut :)

Skicka in foto, som jag sedan fick göra om vilket jag uppskattar...

Fick skicka in nya och dessa blev godkända, och har nu mitt nya körkort

1 de agosto de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Tack så mycket för din omdöme, det värmer. Ja ibland måste vi be kunden ta om bilden men personlig guidning över telefon ingår alltid kostnadsfritt och att sända in ny bild kostar så klart inget mer heller :)

Allting fungerade bra

Allting fungerade bra

30 de junho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Underbart Olof, så vill vi att det ska vara när man är kund hos oss, tack :)

Toppen

Snabbt smidigt toppen slippa åka iväg för att fota. Detta borde fler använda bra service

9 de julho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Hej Maria, tack så mycket för dina fina ord och många stjärnor :)

Smidigt

Ett enkelt och smidigt sätt att fixa sin förnyelse av körkort. Passade oss perfekt ⭐️

22 de junho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Japp! Precis så vill vi att det ska kännas att vara kund hos oss på Korkortsfoto.com Anki :) Tack så mycket!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt perfekt när man som jag bor i…

Helt perfekt när man som jag bor i fjällvärlden många mil från fotografer. Rekommenderas varmt.

1 de julho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Hej Anna, tack så jättemycket, det ger extra värme att läsa ditt omdöme :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superb support, bilden blev jättebra

Superb support vid frågor. Bilden blev kanon bra och körkortet är i handen. Kommer definitivt att anlita igen. Rekommenderar verkligen detta företag.
Stort tack för all hjälp och snabba leverans.

23 de junho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Tack Jeanette, vi är glada att du blev kund hos oss! :D

Mycket nöjd!

Har hjälpt min 85-åriga mamma med att förnya körkortet som behövs som ID-handling. Trafikverket och fotoautomater finns inte inom rimligt avstånd. Jag hittade Körkortsfoto.com på nätet och bedömde sidan trovärdig. Bra recensioner fanns också. Extra trygghet med garanti lämnas om fotot ej skulle godkännas. För oss gick allt mycket bra och smidigt vid första försöket!

28 de junho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Viveka, vi är tacksam för att du tog dig tid att skriva allt detta. Vi uppskattar dig verkligen :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling även om det var ”underkänt”. Bra instruktioner och inget bök. Kanske något direktiv om en lämplig bakgrund också😉

23 de junho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Hej Bengt-Åke, Tack så mycket för ditt omdöme. Det står på vår hemsida att vi tar bort bakgrund och ersätter med vitt - så vad du har bakom dig spelar ingen roll - så länge det inte är lampor, fönster eller andra ljuskällor :)

Jag är nöjd!

Jag testade denna tjänst för att se om det skulle fungera. Det gjorde det! Utan problem. Korten kom snabbt och Transportstyrelsen godkände det utan problem. Jag tycker att det var smidigt och är jättenöjd! Jag använder gärna tjänsten igen.

3 de junho de 2025

Resposta da Körkortsfoto.com

Tack Johanna. Vi är glada för ditt fina omdöme och många stjärnor :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.