Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen zaterdag bij "Kostbaar", locatie Kerkwerve geweest. Werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op het gemak. Antaeus en Anna waren zeer kundig en met behulp van röntgenapparaat, we... Ver mais

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

32 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Een goed gevoel

We zijn erg prettig ontvangen door Antaeus en Anna. De taxatie is eerlijk en betrouwbaar. We zijn erg tevreden. Mijn moeder zegt: dit geeft met gewoon een goed gevoel.

17 de abril de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en voor het vertrouwen! Fijn dat de ervaring u en uw moeder goed is bevallen.

Graag tot de volgende keer!

Fijne ervaring

Vandaag bij kostbaar geweest en bijzonder fijn geholpen door Antaeus en Anna. Erg fijne mensen en veel kennis van het vak.
Een aanrader voor het taxeren van je sieraden e.d.

4 de abril de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zien u graag een volgende keer terug!

Top bedrijf.

Eerste telefoon contact was direct prima.
Het bezoek en de afhandeling waren zeer aangenaam, namen de tijd voor ons en waren heel transparant en kundig.
Het was een zeer positieve ervaring.
Komen graag nog een keer terug.

21 de março de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen! We zien u graag een volgende keer weer!

Deskundig en zorgvuldig

Een prettige, relaxte en vooral deskundige omgeving. Elk voorwerp wordt zorgvuldig en met respect bekeken en behandeld. Bovendien was het gezellig en heb ik ook nog het een en ander opgestoken.

9 de março de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw review. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te informeren over de producten die zij meebrengen. Fijn om te horen dat dit bij u zo goed is bevallen!

Tot een volgende keer!

Snel

Snel, eerlijk, vriendelijk en deskundig.
Voordat je de zaak uitloopt heb je het geld al op je rekening.
Een Triple A waardig.

7 de março de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor uw hartelijke woorden en de 5 sterren review. We zien u graag de volgende keer weer!

Irina | Kostbaar.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg, mooie prijs, betrouwbaar gevoel

Ik ging naar kostbaar.nl met gouden en zilveren sieraden en munten. Antaeus Tsakonis bekeek alles zorgvuldig en wist er veel interessants over te vertellen. Er bleken meer waardevolle spullen bij dan verwacht. Het was fijn dat hij aangaf dat ik bepaalde spullen beter kon houden. Voor wat ik wel verkocht, gaf hij een hele mooie prijs. Kortom, goede uitleg, mooie prijs en een betrouwbaar gevoel.

25 de fevereiro de 2026

Beste Eva,

Bedankt voor de mooie en oprechte review. We doen ons best om u zo goed mogelijk in het proces mee te nemen. Fijn om te horen dat dit voor u goed is bevallen.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en hopelijk tot de volgende keer!

Correct en eerlijk

Goed geholpen, namen de tijd voor je ook de waarde bepaling voelde goed. Ook een plausibele uitleg als er een waarde lager is8. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je kostbaarheden wilt verkopen.

26 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Graag tot een volgende keer!

Betrouwbare verkoop

Heel prettige ervaring en direct een betrouwbaar gevoel. Zeer zeker aan te bevelen. Snel, betrouwbaar en vriendelijk

17 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!

Vriendelijk én professioneel

Afgelopen zaterdag bij "Kostbaar", locatie Kerkwerve geweest.
Werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op het gemak. Antaeus en Anna waren zeer kundig en met behulp van röntgenapparaat, weegschaal en loep werden we geïnformeerd over de stukken die we hadden meegebracht en hun waarde. Met een goed gevoel zijn we naar huis gegaan. Een aanrader!

13 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Wat een mooie review! Enorm bedankt voor uw vertrouwen in onze onderneming. Fijn om te horen dat het proces u goed is bevallen. Tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kostbaar handelt transparant en geeft een nette prijs!

Vandaag bij Kostbaar geweest na een goed telefoongesprek. Hartstikke aardige mensen die duidelijke informatie geven over het verkopen van edelmetalen. Tijdens het bezoek wordt heel transparant gehandeld en krijg je steeds voorgelegd wat het verkoopbedrag is van het te verkopen item en of je het daar mee eens bent. Je kunt alles vragen, zij nemen de tijd. Top!

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Een vertrouwde ambiance en een goed gevoel zijn voor ons van grote waarde. Des te fijer om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Verrassend

Afspraak in Kerkwerve gemaakt
Kwam daar met gouden sieraden.
Goede en aardige ontvangst, zeer vriendelijke mensen.
Goede uitleg.
Verrassend goede prijs gekregen.
Niets dan lof!
Ik kan iedereen aanbevelen om daar je gouden sieraden om te wisselen.

9 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor het vertrouwen in Kostbaar! Tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo betrouwbaar als de site eruit ziet

Zo betrouwbaar als de site eruit ziet, zo is het echt. Ongekend vriendelijk en zeer professionele en duidelijke uitleg. Familebedrijf en dat merk je aan alles.
Eerlijke prijs. Letterlijk Goud eerlijk.
M.M

6 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Dank u wel voor deze mooie review. We waarderen het enorm. Dank nogmaals voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar en eerlijk.

Plezierig gesprek, goede informatie en duidelijke uitleg over onze sieraden en de waarde daarvan. Helemaal tevreden en met een goede prijs naar huis.

5 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor het vertrouwen en uw lovende woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deskundig, vertrouwenwekkend en adequaat!!

-Goede ontvangst!
-Wij kwamen met een aantal gouden sieraden voor een taxatie.
-Duidelijke uitleg over wat men ging doen.
-Per sieraad werd duidelijk verteld om wat voor kwaliteit het ging! De uitleg was zeer informatief!
-Men nam (zeer) uitgebreid de tijd voor ons!
-Men straalde een groot vertrouwen uit!
-De sfeer tijdens ons bezoek was bijzonder vriendschappelijk.
-De afhandeling was snel en zeer adequaat.
-Wij bevelen iedereen dit bedrijf aan!

2 de fevereiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat het gehele proces u zo goed is bevallen. Hopelijk mogen wij u snel weer ontvangen!

Groeten,
Marius | Kostbaar.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veilig en een goede deal.

Ik voelde me veilig.
Alles werd goed uitgelegd en ik heb een goede deal gesloten.

20 de janeiro de 2026

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor uw review. Graag tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer kundig en betrouwbaar.

Na ons "onderzoek" kwamen wij uit op Kostbaar.nl!! Na een afspraak gemaakt te hebben zijn wij richting Kerkwerve gereden, wat een mooie ritje was dat! Zeer vriendelijke ontvangst door de partner van Antaeus! Wij werden naar de kamer gebracht waar ons goud en zilver onder het genot van een bakkie koffie werd getaxeerd door Antaeus en zijn partner, wij waren zeer tevreden met het eindresultaat!
Zeer kundig en betrouwbaar, ons gevoel was hier heel goed!
Zeker aan te raden!

8 de novembro de 2025

Resposta de Kostbaar.nl

Wat een prachtige recensie! Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te bezoeken.

We zijn blij te lezen dat de ontvangst en het taxatieproces als prettig zijn ervaren. Het is voor ons het belangrijkst dat u met een goed gevoel weggaat en tevreden bent met het eindresultaat.

Uw aanbeveling waarderen wij zeer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

reken je niet rijk ,maar doe je huiswerk

Werd op deze dag vriendelijk ontvangen met koffie, en er werd ruim de tijd genomen om alle in te leveren stukken goed te taxeren.
Waar duidelijk een goudmerk te lezen was werd al snel herkend en op de juiste karaat weg gelegd. Alle stukken wat niet direct te herkennen was werd deskundig getest en geklasseerd op karaat. Vooraf werd duidelijk de goudprijs kenbaar gemaakt waardoor je Exact wist waar je aan toe was. Er word hier professioneel gewerkt en duidelijk gecommuniceerd . Toen de taxatie was afgerond werd de totaal prijs gegeven en als je thuis degelijk huiswerk doet merk je dat dit een hele correcte prijs is. Ikzelf zat zelfs iets lager "maar prijs jezelf nooit rijk "vooral in het buitenland wordt vaak goud verkocht zonder de in Nederland gehanteerde keurmerken.

22 de novembro de 2025

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en dat de taxatie duidelijk en zorgvuldig is verlopen. Wij stellen het op prijs dat u onze transparantie waardeert en dat de geboden prijs aansloot bij uw eigen verwachting.

Nogmaals dank, ook voor uw vertrouwen.

Gouden transactie

Ik heb gisteren in Nijmegen een aantal gouden en zilveren objecten ter verkoop aangeboden. De transactie verliep ten overstaan van een team van twee personen met een hoge mate van kennis en professionaliteit die een goed luisterend oor hadden voor mijn inschatting van de waarde van het gebodene. Het gesprek verliep in een uiterst prettige sfeer die rust en vertrouwen uitstraalt. Met een eerlijke prijs is de verkoop afgerond. Samenvattend, hier past slechts één oordeel: een robuuste aanbeveling en vijf sterren!

25 de novembro de 2025

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en lovende review! Het genoegen was geheel wederzijds. Mochten wij u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn, dan weet u ons te vinden.

Dank voor het vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uiterst betrouwbare inkoper van kostbaarheden

Wij hebben vandaag sieraden en zilver verkocht bij Kostbaar.nl. Toch altijd wel spannend via internet, maar wij werden uiterst correct en vriendelijk ontvangen, perfecte uitleg gekregen, ze namen alle rust en we hebben een goede prijs gekregen, Echt een hele goede ervaring met hen gehad. We bevelen ze van harte aan als je ksotbaarheden te verkopen hebt.

21 de novembro de 2025

Resposta de Kostbaar.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze werkwijze u zo is bevallen. U bent altijd van harte welkom!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn geholpen door Antaeus en zijn…

Heel fijn geholpen door Antaeus en zijn partner. Leuk, en goed sociaal gesprek gehad en kwamen betrouwbaar over. Ook transparant over de geboden prijs voor mijn armband en horloge. De deal meteen gesloten en het geld stond meteen op mijn rekening! Ik raad dit bedrijf aan!

20 de novembro de 2025

Resposta de Kostbaar.nl

Bedankt voor uw mooie review en de lovende woorden. Het genoegen was geheel wederzijds. Nogmaals dank voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.