Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dæmon) og de ligner IKKE dem på billederne!! Næserne er helt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) Først en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste øjeblik - og så levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.

Detalhes da empresa

1. Loja de Fantasias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandører til de største kostumehøjtider i Danmark – fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og København, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gør det muligt for alle at holde gennemførte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehør og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top service og top kvalitet <3

Rigtig fin hjemmeside med mange fine og spændende ting. Levering var super hurtig og kvalitet på kostume i top :-)

8 de fevereiro de 2020

Hej Inga.

Hvor er det herligt at vide, at alt har været lige som det skulle, og du er så glad for vores samhandel - så jubler vi også her i huset.

Jeg håber vi ses på webshoppen til nye løjer, næste gang der står festligheder i kalenderen.

Mange tak for dine positive ord og smukke stjernerække.

Nemt og hurtigt levering

6 de fevereiro de 2020

Hej Torben.

Mange tak for din fine tilbagemelding og fuldt hus på stjernerne.

Det varmer at vide, du synes det har været nemt at bruge hjemmesiden, - da det jo ofte er her at festlighederne sættes igang for alvor.

Kom snart igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Både produkter og service er super og…

Både produkter og service er super og hurtig levering

6 de fevereiro de 2020

Hej med dig.

Åh, - tusind tak for dine pæne ord og den flotte topkarakter.

Vi har efterhånden flere og flere kunder som lægger mærke til vores hurtige effektive service, og vi er så glad for at du er en af dem. Det er altid dejligt at vide, når man gør et godt stykke arbejde, og det bliver værdsat! Vi ser altid frem til at hjælpe og guide vores kunder i den rigtige retning, og gøre det så nemt for dem som muligt.

Håber vi ses på webshoppen til nye festlige handler.

Kundeservice

Super god kundeservice og hurtig besvarelse på e-mail.

27 de janeiro de 2020

Hej Amanda.

Stor tak for din tilbagemelding - det glæder mig meget, at du er glad for vores service. Vi sidder også klar det meste af dagen ved både chat, mail og telefon, og samtidigt leverer vi elektroniske opdateringer omkring din ordres færden undervejs, - så det er herligt at vide, det er værdsat😉.

Tak for de herlige fem stjerner.

God oplevelse

God oplevelse - Fin kvalitet - Anbefalet herfra

2 de janeiro de 2020

Hej Mads

Dejligt at vide, at du har fået en god oplevelse inde på vores hjemmeside, og at du kunne lide de ting du har modtaget. :)

Vi ønsker kun glade kunder, og arbejder derfor hele tiden på højtryk for at kunne give jer den bedst mulige service, så i selvfølgelig vil komme igen.

Så tusind tak fordi du sætter pris på vores produkter og vores hårde arbejde. :)

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Med Venlig Hilsen
Emma - Kostumer.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hurtig og ukompliceret service og…

hurtig og ukompliceret service og levering

10 de dezembro de 2019

Hej Tine.

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering😊. Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os.

Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet!

Nem bestilling og hurtig levering, MEN utrolig dårlig kvalitet og så skal man jo betale fragten begge veje, hvilket så bliver 70 kr lige ud af vinduet.

5 de dezembro de 2019

Hej Rebecca.

Tak for din tilbagemelding. Jeg er ked af at kostumet ikke levede op til dine forventninger. Vi håber altid at alle vores kunder bliver glade for det de modtager. Men heldigvis er det muligt at man kan returnere og få sine penge tilbage.

Det er hos os, som så mange andre steder, at pris og kvalitet oftest hænger sammen. De fleste af vores priser er ret lave, og ønsker man kvalitetsprodukter, må man op i en lidt højere prisklasse.

Hvis strømperne ikke har været pakket op, og kostumet stadig er ubrugt, kan du jo returnere HELE din ordre, til os med produkternes originalemballage, for så giver vi dig den første fragt retur, så du selv kun kommer til at betale for returfragten.

Det håber jeg du har mulighed for at benytte dig af, så du ikke føler det er helt så spildt at handle med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lever op til billeder og pris

Lever op til billeder og pris. Super hurtig levering 👍😊

29 de novembro de 2019

Hej Solveig.

Det er super dejligt at få bekræftet at tingene hænger sammen som de skal og du har været glad for det👍.

Mange tak for din dejlige anmeldelse og de fantastiske fem stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering. Holder hvad de lover.

21 de novembro de 2019

Hej Selma.

Åh, tusind tak for din herlige tilbagemelding og de fem skønne stjerner.

Det glæder mig rigtig meget at du har været så godt tilfreds ved at handle med os. Jeg håber vi får fornøjelsen en anden god gang.

Super

Hurtig og fejlfri levering

3 de novembro de 2019

Hej Kim.

Det glæder mig rigtig meget at handlen er gået præcist som planlagt, og at du har været super glad for det.

Mange tak for ind fine anmeldelse og fuldt hus på stjernerne.

Intet at klage over

2 de novembro de 2019

Hej Maria.

Tusind tak for din herlige tilbagemelding, og skønne, skønne stjerner. Det er dejligt at vide, at alt er forløbet præcist som det skulle. Jeg håber vi ses på webshoppen til nye sjove indkøb.

Hurtig levering god hjemmeside

27 de outubro de 2019

Hej Charlotte.

Mange tak for din fine tilbagemelding og fire herlige stjerner. Dejligt at vide, at du er glad for vores hjemmeside og hurtige levering.

Giv os gerne et tip om, hvordan vi kan score en stjerne mere, næste gang du handler hos os på: info@kostumer.dk - vi vil så gerne blive bedre!

Jeg håber vi ses på webshoppen ved næste festlige lejlighed.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fine kostumer til prisen og hurtig…

Fine kostumer til prisen og hurtig levering

18 de outubro de 2019

Hej Susanne.

Jeg takker mange gange for din anmeldelse og feedback, samt de fire flotte stjerner. Det betyder så meget for os, at vi har glade kunder.

Vores kunders mening er altid vigtig for os, og jeg vil derfor rigtig gerne høre din mening om, hvad vi kunne have gjort bedre, for at vi kunne fortjene den femte stjerne. Derfor tillader jeg mig at sende en mail til dig, som jeg håber du vil besvare og uddybe nærmere.

Fanny – Kostumer.dk

total hurtig levering.

total hurtig levering.
størrelse passer selv om man er større end deres størrelser, dog lidt langt. behageligt stof. og ingen fejl. :D total happy

15 de outubro de 2019

Hej Lin.

Hvor er det skønt at læse din dejlige og positive tilbagemelding, - den bliver man da også total happy af😁. Det er dejligt at det hele har været tilfredsstillende og jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med kostumet.

Tusind tak for de flotte fem stjerner.

Hurtig levering, fin vare :-) Anbefaler klart til andre

12 de outubro de 2019

Hej Dennis.

Ah, hvor herligt med en dejlig anbefaling fra dig. Tusind tak for den, de skønne fem stjerner og din fine positive feedback. Det er herligt at vide, at alt er taget godt imod. Kom snart igen ;-)

Bestilt fredag eftermiddag

Bestilt fredag eftermiddag, fik pakken lørdag morgen.
Dejlige kostumer

11 de outubro de 2019

Hej Margarita.

Mange tak for de smukke fem stjerner og din dejlige feedback. Det er skønt at høre, at du har været glad for det hele. Rigtig god fornøjelse med kostumerne.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det kom hurtigt

Det kom hurtigt. Den passede fint men den var en smule bred men det ikke så slemt. Hvis den passede perfekt ville det helt klart være 5stjernet.

6 de outubro de 2019

Hej Hamza.

Det er herligt du synes godt om vores hurtige levering, og at det seje kostume passede fint. Hvis du ser i teksten ved produktet på hjemmesiden, er det beskrevet, at "den er bred i størrelsen", så det håber jeg du har set?

Rigtig god fornøjelse med det flotte outfit, - og tak for din tilbagemelding og de tre gyldne stjerner.

Super hurtig levering👍

5 de outubro de 2019

Hej Bo.

Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.

hurtig og effektiv service

1 de outubro de 2019

Hej Luciana.

Det er herligt at høre, at du har været glad for vores hurtige ekspedition og service. Jeg håber vi får fornøjelsen af betjene dig en anden god gang, hvor vi vil gøre hvad vi kan for at give dig samme effektive service.

Mange tak for din dejlige feedback og de fem flotte stjerner.

Perfekt 80’er kjole

Det har været super hurtig betjening og levering. Og kostumet passer perfekt 😊 kan bestemt anbefales hvis man er lidt presset på tid og ideer

12 de setembro de 2019

Hej Britt.

Fanny – Kostumer.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais