Beställde 2 olika kryddor, betalade för 2st men fick bara en krydda... någon anledning till varför jag bara fick en krydda angavs inte. Återbetalning av en burk genomfördes Men fick betala f... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beställde wagyu som skulle komma på tisdagen inför en fest. Nu är det fredag, festen är över, jag ska på semester — och varan har fortfarande inte kommit. Ingen kommunikation, inget besked, ingentin... Ver mais
När jag lade min beställning fanns möjlighet att välja önskat leveransdatum, vilket gjorde att jag planerade leverans en vecka framåt i tiden. Till min förvåning levererades köttet redan efter två... Ver mais
Riktigt snabb leverans, beställde kött inför nyårsfirandet. La en beställning 25 dec och hade det hemlevererat till dörren 29 dec och då skulle köttet levereras till västkusten. Paketet var mycket vä... Ver mais
Detalhes da empresa
Välkommen till Köttfabriken, en passionerad resa som började som ett svar på en brist i marknaden. Vår historia är en berättelse fylld av övertygelse, en tro på att kunderna förtjänar det allra bästa när det kommer till både köttkvalitet och shoppingupplevelse. Det var år 2022 som vi grundade Köttfabriken, med vår bas i Täby, norr om Stockholm. Sedan dess har vi seglat fram som banbrytare inom premiumköttindustrin. Vårt huvudsakliga mål? Att omdefiniera hur människor upplever och handlar köttprodukter online.
Informações de contato
Vikingavägen 45, 187 70, Täby, Suécia
- 010 777 35 00
- kundservice@kottfabriken.se
- kottfabriken.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Good service!
Ordered a Japanese wagyu and a polish steak. Amazing stuff with proper and fast delivery.
Will come back for more!
Jag beställde ett digitalt presentkort…
Jag beställde ett digitalt presentkort för över en vecka sen som inte levererats, har sökt kundtjänsten 3 gånger via chatten, startat ett serviceärende och suttit i telefonkö i 10 minuter till servicecentret utan att ha blivit återkopplad.
Beställde 4 artiklar fick 1
Beställde 4 artiklar, fick 1 med ett handskrivet meddelande om att resten var slut och skulle skickas så snart som möjligt. Faktura var för hela beställningen, såklart vill jag inte betala utan leverans.

Resposta da Köttfabriken
Snabb leverans och trevlig personal
Snabb leverans. Bra råvaror. Fantastiskt fin butik!!
Bra service
Beställde två brisket, kom hem med den lägre marmoreringsgraden än vad jag beställt.
Tog kontakt med köttfabriken och Pekka var snabb med att erkänna felet och undersöka hur det kunde bli fel.
Lite tråkigt men bra service och kommer fortsatt handla hos köttfabriken! :)
Snabb leverans ända till dörren 👌
Snabb leverans och upplevd väldigt fin köttkvalitet! Dessutom fick vi ett extra paket nötfärs i färslådan, så vi är supernöjda! 😊👍
Fick halva beställningen utan en tydlig…
Fick halva beställningen utan en tydlig förvarning och köttet var rumstempererat via posten. Gav då butiken en etta på grund av detta, de gav mig bra och snabb respons och jag fick pengarna tillbaka så jag höjer betyget och ger dem en andra chans.

Resposta da Köttfabriken
Fantastiskt bra service och…
Fantastiskt bra service och välpaketerade varor! Inte minst riktigt god korv, kommer absolut handla igen.
Mieso jest wspaniale..
Bara bra
Snabb leverans, perfekt förpackad, allt man förväntade sig plus lite till
Fick leverans på 4h!
Grymt snabb och bra leverans samt trevlig personal
Beställde Sashi Choco Hamburgarlådan
Beställde Sashi Choco Hamburgarlådan
Där det skulle enligt produkt specifikationen ingå alla tillbehör så som hamburgerbröd mm, fick endast köttet.
Skickar till dom två gånger utan att få svar.
Detta va sista gången jag köper här.

Resposta da Köttfabriken
bra mat och lätt att beställa
bra mat och lätt att beställa. Snabb handläggning.Kommer att prova det mesta som finns.
Suveränt gott och snabb leverans!
Beställningen var till belåtenhet +…
Beställningen var till belåtenhet + snabb frakt
Bra, kall leverering
Kalla frysta korvar väl inslutna i kylväskor, levererade vid dörren. Nio paket Pusta vevstake.