Koustrup & Co. Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtigrespons på ordrebekræftelsen til levering. Virkelig fin bog hvor der medfølger et fint kort og en hilsen. Det hele i en rigtig lækker kvalitet. Opskrifterne er variere, nogle sjove og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At det hele var nemt finde det man skulle bruge og hurtigt levering og produkter var pakke godt ind så ikke gik i stykker under levering

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Editora de livros
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de mapas

Escrito pela empresa

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

119 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Venligheden

Venligheden, gode hurtige service. En fin oplevelse!

14 de setembro de 2025

Kære Irene,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og venlighed – det betyder meget for os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.
Team Koustrup & co.

Bæredygtig luksus leveret

Deres engagement i økologiske materialer og kunstfærdige design får hvert køb til at føles godt for mig og planeten.

13 de setembro de 2025

Kære Ralph
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at vores økologiske materialer og design gør en positiv forskel for dig – og for planeten. Det er netop den følelse, vi gerne vil skabe: at man kan købe med både hjertet og samvittigheden i ro.
Tak fordi du bakker op om os – vi sætter stor pris på det.: )

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hervorragende Qualität und sehr schöne…

Hervorragende Qualität und sehr schöne Designs. Toller Kundenservice und schnelle Lieferung.
Ich bestelle immer wieder gerne!

8 de setembro de 2025

Resposta da Koustrup & Co.

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität, dem Design und unserem Kundenservice so zufrieden sind. Ihr Lob bedeutet uns viel und motiviert uns, weiterhin unser Bestes zu geben.
Wir freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung – bis bald und alles Gute.

Herzliche Grüße,
Team KOustrup & Co.

Gode produkter

Gode produkter, som det er en fornøjelse at sælge i vores butik. Upåklagelig kvalitet!
Altid god,konstruktiv og effektiv kontakt.

10 de setembro de 2025

Kære Peter og Lucien ,
Tusind tak for de fine ord. Det betyder meget for os at have jer som samarbejdspartner, og vi er virkelig glade for, at vores produkter gør en forskel i jeres butik. Altid en fornøjelse med den gode og konstruktive kontakt – vi ser frem til meget mere samarbejde fremover.

Natur møder design

Koustrup & Co.s viskestykker bringer botanisk skønhed ind i mit køkken. Økologisk, charmerende og helt vidunderlight.

9 de setembro de 2025

Hej Kajus,
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget, at du tog dig tid til at skrive den. Vi er så glade for, at viskestykkerne falder i din smag, og at du kan mærke kærligheden til både natur og design. Tak fordi du delte det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik et lille kort med min bestilling

Fik et lille kort med min bestilling, hvilket var en super fin gestus. Deres plakater er så flotte. Hurtig betjening 🙏🏽

Hej Marc,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du lagde mærke til kortet – det betyder meget for os at kunne sende lidt ekstra med. Dejligt at høre, at du er glad for både plakaterne og servicen Tak fordi du handlede hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig service og hurtig levering

Min pakke ankom tidligere end forventet, og alt var smukt indpakket. Personalet var hurtige til at svare på et spørgsmål, jeg havde om størrelser, og deres høflige kommunikation gjorde oplevelsen endnu bedre.

7 de setembro de 2025

Kære Claudia,
Tusind tak. Vi bliver bare rigtig glade, når vores kunder får en positiv oplevelse – både med produkterne og servicen. Det betyder meget for os at høre, når noget går glat, fra bestilling til levering, og at både produktet og den lille ekstra omtanke i pakken bliver værdsat. Det giver os lyst til at fortsætte med at gøre oplevelsen så nem, personlig og hyggelig som muligt for alle vores kunder.

Smukke produkter, hurtig levering

11 de setembro de 2025

Kære Conny,
Så skønt at høre. Tusind tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldselse. Vi gør altid vores bedste for, at både produkterne og leveringen lever op til forventningerne.

Ubesværet bestilling, hver gang

Jeg afgav min bestilling i sidste øjeblik, og den nkom lige til tiden -med en lille ekstra gave gemt indeni. Sikke en betænksom service!

Kære Dominik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi bliver altid glade, når vores kunder er tilfredse – og det varmer ekstra, at den lille gave faldt i god jord.

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering. Forsvarlig indpakning. Lille ekstra gave med i forsendelsen. Utrolig venlig kommunikation.

Kære Maria
Tuisnd tak for dine 5 stjerner, Vi lægger stor vægt på hurtig levering og sikker indpakning, så det glæder os at høre, at det blev værdsat – og at den lille gave bragte glæde.
Venlige hilsner,

Flotte plakater

21 de agosto de 2025

Kære Birthe,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget, at du synes godt om plakaterne.

Hurtig og fin betjening

8 de agosto de 2025

Hej Preben
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en hurtig og god betjening hos os. Vi håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang.

11 de agosto de 2025

Hej Jonasm
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder hele tiden på at levere den bedst mulige service, og det betyder meget at høre, når vores indsats bliver værdsat.

10 de agosto de 2025

Kære Karen,
Tusind tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og præcis gennemførelse af min…

Hurtig og præcis gennemførelse af min order og en virksomhed, der gør noget for natur og klima. Tak for det

8 de agosto de 2025

Kære Marianne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, Det gør os rigtig glade at høre, at du oplevede både hurtig ordrebehandling og vores fokus på natur og klima.
Det betyder meget for os, at det bliver bemærket, og din feedback giver os endnu mere energi og motivation til at fortsætte det gode arbejde

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Leveringsadressen kunne på mit ønske ændres inden afsendelse af ordren

29 de julho de 2025

Kære Geske,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne imødekomme dit ønske om at ændre leveringsadressen, og at du oplevede super service. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at betjene dig igen

Pakken kom hurtigt 🥰

4 de agosto de 2025

Kære Tina,
Mange tak : ) Det er skønt at høre, at pakken kom hurtigt frem. Vi håber, du bliver lige så glad for indholdet, som vi er for at sende det til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The product was received in beautiful…

The product was received in beautiful condition and it was what I expected. I live on a small island in Alaska, U.S. and the package arrived quickly with no shipping problems.

18 de julho de 2025

Dear Jessica,
Thank you so much for your wonderful review 😊 We’re thrilled to hear that the product arrived in perfect condition and met your expectations. It’s great to know that it reached you quickly, even on a small island in Alaska. Your feedback means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future.
All the best

En god oplevelse at handle hos Koustrup & co

Meget venlig personale.
Hurtig forsendelse og god information undervejs. Pakken meget forsvarligt pakket ind og det lækre sengetøj lagt i fine stofposer. 2 kort i ekstra gave.
En god oplevelse at handle hos jer❤️

23 de julho de 2025

Kære Susanne,
Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os.Vi elsker at lægge lidt ekstra i pakkerne, som de fine stofposer og små kort. Din feedback gør os virkelig glade.
Team Koustrup & Co.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais