KudosGames.dk / KudosGames.cafe Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig hyggeligt sted med en dejlig atmosfære. Kaffen, kagen og sandwichene er virkelig lækre, og alt føles frisk og veltillavet. Personalet er helt fantastisk og får én til at føle sig virkelig velko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super butik og super online shop, her for man altid en go betjenning og så til markeds beste priser. Jeg kunne i hvertfald ikke finde mine bestilte vare billiger andre steder. Men jeg tænker at jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med KudosGames. Hurtig levering, lille personlig besked og fuld gennemsigtighed. Jeg skulle forudbestille og bestille noget, og alt kørte lige efter bogen. En enkelt vare blev for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er ikke min første ordre hos Kudos Games og det er helt sikkert heller ikke min sidste. Udover gode priser og et rigtig fint udvalg er det dog servicen, der skal fremhæves - det er altid lynhur... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Jogos
  2. Clube de Jogo de Tabuleiro
  3. Café
  4. Loja de Hobbies
  5. Loja de jogos usados

Escrito pela empresa

KudosGames er en dansk virksomhed, der sælger brætspil, kortspil, rollespil og spiltilbehør både online og fysisk. Virksomheden har fokus på god kundeservice, hurtig levering og at skabe sociale spiloplevelser gennem både webshop og brætspilscafé. Hos KudosGames brænder vi for spil, der samler mennesker. I Middelfart har vi åbent en brætspilscafé, hvor fællesskab, hygge og gode spiloplevelser er i centrum. I caféen tilbyder vi et udvalg af lette caféretter, snacks og drikkevarer, der passer godt til en hyggelig brætspilsoplevelse. Menuen er sammensat, så gæster kan spise og drikke uden at forlade spilbordet, med fokus på nem, velsmagende mad samt varme og kolde drikke.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kom næste dag

28 de abril de 2023

Hej Emil
Tak for din dejlige anmeldelse.
Det glæder mig at du er tilfreds 😊

Dejlig butik

Dejlig butik, der gør hvad de skal og meget hurtig levering, og hyggeligt med en lille besked med pakken :)

9 de abril de 2023

Hej Niels
Tusind tak for dine søde ord. Det er dejligt at du er tilfreds 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

godt sted at købe boardgames

God service, så snart de fik gloom haven blev vi kontaktet og havde en snak om levering.

12 de março de 2023

Hej Lasse
Tak for din dejlige anmeldelse.
Glæder mig du er tilfreds med oplevelsen 😊

Super Butik

Hurtigt forsendelse og derudover en lille gave og håndskrevet kort. Der er kredset omkring de små detaljer. Vil klart anbefale Kudos til andre :)

16 de março de 2023

Hej Niklas
Tusind tak for din meget søde anmeldelse 😊
Det glæder så meget at du er tilfreds med det hele. Tak
MVH Gitte
Kudosgames

Everything went smooth

Everything went smooth, delivered in 3 weekdays along a personalized thank you note and additional resources to the game

14 de março de 2023

Hi Seb
Thank you so much for your review.
I am so happy that everything went as hoped and smooth 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig transport og fin betjening

Har handlet hos Kudos Games for anden gang nu, og har oplevet en både god- og hurtig betjening begge gange. Kan bestemt anbefale Kudos Games ;-)

13 de março de 2023

Hej Johan
Tusind tak for din søde anmeldelse.
Det glæder mig at se at du handlet hos os igen, samt se din tilfredshed ☺️

Great store

Great store, ordered the game on Tuesday, it was shipped on the same day, it was with me on Thursday. Very well packaged. Highly recommended.

3 de março de 2023

Hi Filip
Thank you so much for your kind review 😊
I am so pleased that you got the game quick and safe.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Friendly and rapid service.

Rapid response when needed help with the product information. I also made mistake with the order and got fast and friendly assistance. Package was sent after couple of hours from the order.

5 de fevereiro de 2023

Hi Aku
Thank you for your review.
I am so glad you are satiety, I am just curious to know what we can do to get the last star⭐️?

Good price & fast delivery

Good price & fast delivery. Even a nice handwritten note for me in the package. Would order from there again.

5 de fevereiro de 2023

Hi Nicky
Thank you so much for your review and sweet words 😊
I will look forward to see you again next time your make an order.

Best wishes from Gitte

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice

Bestilte en pre-ordre ( kickstarter) i april mdr. og vidste godt leveringstiden vil være længere end ellers.
Men det er nu endt ud i, da spillet desværre endnu ikke er kommet på lager, at jeg har fint kunne lave en ombytning af et andet spil i stedet.
Det nye spil blev afsendt og leveret hurtigt uden problemer :-)

Har haft en god mail korrespondance hele vejen igennem forløbet ( hurtig tilbagemelding hver gang),

Så alt i alt trods lang ventetid, hvilket Kudos Games ikke kan gøre noget ved, så har jeg kun godt at sige om dem.

Solid indpakning og en sød personlig hilsen med i pakken gøre oplevelsen kun bedre at handle hos Kudos Games :-)

21 de janeiro de 2023

Hej Lisbeth
Tusind tak for din anmeldelse og søde ord.
Det glæder mig at dit spil er kommet godt frem til dig.
Du er velkommen til at købe det ønsket kickstarter spil senere, og jeg håber snart den bliver laveret til os.

Jeg er dog nysgerrig på hvad jeg kan gøre for at få den sidste stjerne.
Vi vil gerne være de beste i vores felt og det kan din oplevelse hjælpe med.

Tak for din tid og tålmodighed.

Ekstremt hurtig levering

29 de janeiro de 2023

Hej S. M
Tak for din anmeldelse 😊

Super kundeservice

Bestilte et spil, hvor det viste sig at være en demomodel. Jeg fik besked om dette kort efter ordreafgivelse og der blev hurtigt fundet en løsning. Spillet blev leveret dagen efter. Tak for god service. 👍🏼

15 de dezembro de 2022

Hej Mads
Det glæder mig at du blev tilfreds med din ordre samt løsning 😊
Mvh. Gitte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og nemt at købe herfra

Meget nemt at købe herfra, fik hurtigt de nødvendige oplysninger om pakken, som blev leveret hurtigt og uden problemer. Kan kun anbefale👍

12 de dezembro de 2022

Hej Charlotte
Tusind tak for din søde anmeldelse 😊
Det glæder mig at alt gik som det skulle.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast delivery without any issues

Fast delivery without any issues. Clear website with useful details about the boardgame.

11 de junho de 2022

Hi Filip
Thank you so much for the review 😊
I am happy that you are pleased with us.

Hurtig og god betjening.

5 de dezembro de 2022

Hej Didde
Tusind tak for dine søde ord 😊
Det glæder mig at du er tilfreds ☺️

Kickstarter-spil

Jeg købte et Kickstarter-spil igennem KudosGames. Spillet ankom umiddelbart efter hjemkomst ved KudosGames, og alt var, som det skulle være.

24 de novembro de 2022

Hej Mads
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er så glad for at du du er tilfreds og håber virkelig at spillet var ventetiden værd for dig. Vi er selv spændte på at prøve det. 😊
KudosGames

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais