Rigtig hyggeligt sted med en dejlig atmosfære. Kaffen, kagen og sandwichene er virkelig lækre, og alt føles frisk og veltillavet. Personalet er helt fantastisk og får én til at føle sig virkelig velko... Ver mais
A empresa respondeu
Super butik og super online shop, her for man altid en go betjenning og så til markeds beste priser. Jeg kunne i hvertfald ikke finde mine bestilte vare billiger andre steder. Men jeg tænker at jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse med KudosGames. Hurtig levering, lille personlig besked og fuld gennemsigtighed. Jeg skulle forudbestille og bestille noget, og alt kørte lige efter bogen. En enkelt vare blev for... Ver mais
A empresa respondeu
Det er ikke min første ordre hos Kudos Games og det er helt sikkert heller ikke min sidste. Udover gode priser og et rigtig fint udvalg er det dog servicen, der skal fremhæves - det er altid lynhur... Ver mais
KudosGames er en dansk virksomhed, der sælger brætspil, kortspil, rollespil og spiltilbehør både online og fysisk. Virksomheden har fokus på god kundeservice, hurtig levering og at skabe sociale spiloplevelser gennem både webshop og brætspilscafé. Hos KudosGames brænder vi for spil, der samler mennesker. I Middelfart har vi åbent en brætspilscafé, hvor fællesskab, hygge og gode spiloplevelser er i centrum. I caféen tilbyder vi et udvalg af lette caféretter, snacks og drikkevarer, der passer godt til en hyggelig brætspilsoplevelse. Menuen er sammensat, så gæster kan spise og drikke uden at forlade spilbordet, med fokus på nem, velsmagende mad samt varme og kolde drikke.
Jernbanegade 39, 5500, Middelfart, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg fik min varer kort efter at have bestilt den. Det var fantastisk at se hvor hurtigt det gik og så var der ovenikøbet en personlig hilsen i pakken. Bedre service kan man ikke bede om...🤗

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Hurtig levering og rigtig god service. Ville varmt anbefale at handle hos KudosGames :)

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Super kundeservice, hurtigt levering og fair priser. Bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi denne e-shop.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Som altid sød og personlig betjening - problemfri leverance og jeg vil helt sikkert handle hos KidosGames igen 🥰

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Hurtig levering og en god pris på det spil jeg købte. Ved dog ikke noget om spillet fordi det er en julegave.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Virkelig god oplevelse hele vejen gennem forløbet, hvor Kudos Games var god til at holde mig løbende orienteret (spillet var en Kickstarter og derfor længe undervejs). God og personlig service.
Solid indpakning af min forsendelse var også et stort plus.

Kudos til kudos!
Unikt udvalg - hurtig forsendelse....
Ikke sidste gang jeg handler hos KudosGames

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
hurtig og præcis, både leveringstiden og produkter var helt som lovet. Hurtig levering, og godt pakket ind så spillene ikke blev beskadiget.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Det var nemt, håber at købe igen, når spillet er på lager igen, julegave måske.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Lynhurtig levering og god service. Kan klart anbefale.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Har idag handlet hos kudosgames for første gang. Jeg handlede hos dem fysisk. Min oplevelse var helt i top. Der var høj service og gode priser. Bestemt ikke mit sidste besøg.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Meget hurtig afsendelse og god service.

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Gitte og Rune er super søde og hjælpsomme. Hurtig levering og rigtig god service! 5 stjerner herfra!

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Let at navigere rundt på deres side. De er lyn hurtige med info om ordren er modtaget til pakket og sendt. Pakken er ordentligt pakket. Og en fin lille hilsen med

Super god service, igen.
Smart man selv kan hente.
Har spillet det mange gange

Den store handelskrig.
Købte det og det var hurtig kevering og et dejligt personligt brev med i

Resposta da KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.