knivar och block är inte i närhet av utlovad kvalite och för den som har använt "riktiga" knivar är detta ett skämt. Hade knivarna haft ett normalpris som ligger i fas med deras 80% s rabatt så hade j... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Knivarna är helt enkelt fantastiska. Beställningen anlände snabbt. De är mycket vassa och förblir det. Även tomater kan skäras mycket försiktigt. Det är riktigt roligt att laga mat med dessa knivar. P... Ver mais
Sluta be mig om att utvärdera era produkter! Jag avböjer er förfrågan, era påminnelser - nu 12 mejl totalt varav två på tyska?!! Detta gör att jag inte vill handla mer hos er. Genom detta svar hoppa... Ver mais
kniv slipen överraskade mig verkligen den är mycket bra tack ska slipa upp hela lagret knivar under julen . skulle behöva byta ut vissa knivar men jag har inte råd för närvarande Så god jul
Detalhes da empresa
Tak for dit køb af vores køkkenknive. Hvis du har haft en mindre god oplevelse, bedes du kontakte os på forhånd, så vil vi hjælpe dig. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal være 1001% tilfredse. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Info@kuechenkompane.de
Informações de contato
Falkenkamp 21, 22846, Norderstedt, Alemanha
- info@kuechenkompane.de
- kuechenkompane.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Vassa och sköna knivar,känns bra i…
Vassa och sköna knivar,känns bra i handen.
Trevlig med 365 dagars garanti på slipning.

Resposta da Küchenkompane
Det skulle vara med ett KNIVBLOCK men…
Det skulle vara med ett KNIVBLOCK men det fattas

Inte som reklamen visade
Jag var säker på att man skulle få en "ställning" till för de 8 knivarna så inte de vassa knivarna skulle behöva bli oskärpa i någon låda. Ställningen visades i reklamen.
Refund only after receiving bad review.
I decided after I bought the knives that I did not want them, after reading they were temu quality. After 3 emails trying to get hold of Kuechenkompane and them not responding to emails, they finally replied when I wrote a bad review. Very sketchy to me, however once they replied they were quick to provide a refund. Cannot recommend, if you look around temu sells the same knives, and I am not convinced Kuechenkompane sells knives with real Damascus steel.
Ingen beställning än
Har inte fått min beställning ännu, lite svårt att ge recension då

Scam
Knivarna lever verkligen inte upp till förväntan. Handtagen känns inte alls som trä.
Absolut vassa knivar men inte vassa som…
Absolut vassa knivar men inte vassa som i reklamen

Resposta da Küchenkompane
Too long waiting for the package and it…
Too long waiting for the package and it was supposed to be delivered by DHL and was delivered by Postnord, I do not recommend this company

Messerbloch gerissen
Das Produkt, ein Messerbloch, war gerissen. Beim transport beschädigt? Kein neues shicken.

Resposta da Küchenkompane
Mycket nöjd .snigt och bra kvalitet på…
Mycket nöjd .snigt och bra kvalitet på knivarna .snabb leverans tack.