Detalhes da empresa

1. Entrega de comida

Biologisch vlees voor de bewuste liefhebber. Thuisbezorgd tot aan je deurmat. Ons biologisch vlees is EU Bio gecertificeerd. KUIB staat voor transparantie over de herkomst van het vlees. Zo kan jij onbezorgd genieten van heerlijk, eerlijk vlees. Er zijn vijf verschillende boxen die wij hebben samengesteld. Geen keuzestress, lekker makkelijk. Heb je liever meer vrijheid? Dan kan je er ook voor kiezen om zelf je eigen vleespakket samen te stellen. Ons rundvlees en varkensvlees komt rechtstreeks van de biologische boeren van Friland - een Deense coöperatie waar de boeren mede het beleid bepalen en meedelen in de winst. Denemarken is wereldwijd koploper op het gebied van biologische landbouw. Biodiversiteit en dierenwelzijn staan hoog in het vaandel. Ons kippenvlees komt uit Nederland, van de biologische pluimveehouders van KemperKip. Het is een langzaam groeiend ras. Hierdoor heeft het kippenvlees een intense en heerlijke smaak. We vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de natuur, daarom doneren we 1% van onze omzet aan Eden Reforestation Projects. Dit is een non-profit organisatie die samenwerkt met lokale gemeenschappen in arme gebieden om bossen te herstellen en te beschermen. Dit zorgt voor werkgelegenheid, economische stimulansen en meer welzijn in gebieden die het goed kunnen gebruiken.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

16 avaliações

Zeer tevreden!

Wij bestellen al een tijdje al ons vlees via Kuib. Je proeft gewoon het verschil, en het is natuurlijk veel beter voor onze gezondheid. Win win dus, zeker een aanrader en het zijn echt hele lieve mensen!

9 de fevereiro de 2024
logotipo da Kuib

Resposta de Kuib

Hi Samantha, bedankt voor je enthousiaste review :) Groeten, Bart

Super gemakkelijk

Super gemakkelijk om een eigen box samen te stellen. Snel en persoonlijk in de aflevering. En gewoon heel lekker mals vlees.

27 de novembro de 2023

Goede ervaring

Kleine Kuib box besteld. Voor gezin met twee kinderen van 5 en 7 jaar prima porties. Levering netjes. Keurig verpakt. Handige voorraad.

29 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kleintje Kuib, kwaliteit in een box

Voor de eerste keer een kleine Kuib besteld. De bezorging was netjes volgens de afgesproken datum en tijd.
Erg leuk om de Kuib te openen, de producten zijn netjes en diepgevroren verpakt. Ook leuk is dat er een handige waaier bijzit met tips.
Bijzonder aangenaam verrast over de kwaliteit en de smaak van de vlees -en kip producten. Goed bezig Kuib! We gaan zeker nog een keer Kuib bestellen.

22 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerlijk & heerlijk

In eerste instantie is het heerlijk en eerlijk vlees. Het rund groeit op en wordt verwerkt in Denemarken. Echt zo lekker! De entrecote, stooflapjes (beetje te weinig in een pakje om drie uur te laten sudderen) en de hamburgers zijn echte aanraders. Fijn dat er hele goede pure bereidingsadviezen in de waaier staan.
Ben blij dat we nu zelf kunnen gaan samenstellen.

19 de novembro de 2022

Complete plaatje klopt

Goed georganiseerd, wat gezegd wordt gedaan, levering netjes op tijd,de pakketjes vlees keurig ingepakt en in kartonnen dozen afgeleverd . De kuib waaier met tips is top. Het vlees is echt goed, mals en goed van smaak. De kipsaucijzen vonden wij maar onze kinderen zeker een topper.(graag grotere variant in assortiment). Al met al dus zeker de moeite waard, en voor herhaling vatbaar, zeker nu er een mogelijkheid is de kuib zelf samen te stellen.

Verrassend goed!

Prima service en topkwaliteit vlees. In een Kuib zit voor ieder wat wils. Wordt netjes diepgevroren aangeleverd. We hebben er van genoten.

Alles top verzorgd!

Alles top verzorgd. Van bestellen tot leveren. Goede tips zodat de bereiding is zoals het hoort. Een aanrader dus! En natuurlijk een heel lekker stukje vlees!

goed verpakt en ingevroren

Ik zag dit wel vaker langs komen op internet, maar was altijd een beetje huiverig. Vlees per pakketdienst?? Ik had daar geen beeld bij.
Het werd diepgevroren bezorgd door een gespecialiseerd bedrijf. Netjes op de afgesproken dag en tijdstip. Op de verpakking ook duidelijk de herkomst van het vlees. Dat gaf toch wel een gerust gevoel. Ik heb nu 1 verpakking gebruikt. Dat was in ieder geval heel lekker. Ik heb er voor gekozen om minder vlees te eten en dan kwalitatief beter een eerlijker vlees. Het is wat duurder uiteraard. Maar op deze manier vind ik dat prima.

19 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kuib kan je echt een beleving noemen!

Kuib kan je echt een beleving noemen! Aan alle details is gedacht. Levering aan de deur in een mooi pakket. De verpakkingen zijn stijlvol en compact, alle producten passen efficiënt in de vriezer.
Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Goed/vol van smaak en niet droog na klaarmaken in de braadpan of oven. De vleeswijzer die mee wordt geleverd is ideaal voor goede bereiding! Kuib is zeer aan te raden, goede start van elk diner!

24 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.