Modtog i dag en brændekurv (bestilt for 2 dage siden) • Hurtig levering • super lækkert produkt • virkelig god pris, da den var på tilbud lige nu. • Den passer bare så godt ind i mit hjem 🤩
A empresa respondeu
VARNING! Jag köpte 3 bambugardiner, varav en helt gått sönder. Jag har mailat företaget 5 gånger och bett att få en återbetalning eller en ny gardin - inget svar! Jag har även ringt (numret fungerar... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kunne ikke sove, så jeg kikkede lidt omkring på forskellige hjemmesider. Jeg fandt kurvemagerens hjemmeside og faldt for en flettet papirkurv med fast bund og et kludetæppe i en dejlig varm farve.... Ver mais
Kurvemageren / Skinbjerg Design spores helt tilbage til 1947, hvor butikken åbnede i Lyngby. Virksomheden blev grundlagt at kurvemager Knud Skinbjerg, som dengang gav butikken navnet Kurveindustrien Pilen. Vi findes på: www.kurvemageren.dk www.skinbjergdesign.dk www.skinbjergdesign.se www.skinbjergdesign.de www.skinbjergdesign.com
Krobækvej 8 , 2670, Greve, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Modtog i dag en brændekurv (bestilt for 2 dage siden)
• Hurtig levering
• super lækkert produkt
• virkelig god pris, da den var på tilbud lige nu.
• Den passer bare så godt ind i mit hjem 🤩

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Super hurtig respons på min mail og en fantatisk service. Meget sød og imødekommende.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det.
EKSTREM dårlig kundeservice.
Virker ikke optimalt i låsemekanismerne. Kunne ikke returneres eller ombyttes da hun ikke troede på mig da jeg telefonisk kontaktede ejeren selv, der var virkelig ubehøvlet og ville slet ikke lytte?! Påstod de aldrig havde haft klager, men set ud fra deres anmeldelser, har de rigtig mange klager. Er selv ærgerlig over jeg ikke så trustpilots anmeldelser før jeg handlede hos hende, så nu håber jeg bare at kunne nå at hjælpe andre med at undgå lignende. Ekstrem dårlig kvalitet og dårlig service, selvom hun skriver det ikke er normal behandling hos dem. Det passer ikke, hun er super ubehagelig!.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Jeg har skrevet en mail til jer 30 Juli 2025. Har ikke modtaget svar fra jer.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Har aldrig fået mine varer.
Har skrevet til jer uden svar tilbage

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Meget hurtig og effektiv forsendelse og superfine gardiner, der lige, som jeg ønskede det, giver værelset et sommerlet lys☀️
Tak for hurtig håndtering af min ordre.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Mine bestilte varer er langt fra som det ser ud på billederne og kundeservice svarer ikke, så jeg vil virkelig ikke anbefale andre at spilde deres penge her.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
I reklamerer med levering indenfor 1-3 dage. Men der gik 7 dage før jeg modtog min. Når jeg skrev og spurgte hvor den blev af, svarede I aldrig, dog sendte I pakken to dage efter min mail.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Modtog en ødelagt rystekugle og virksomheden er ikke til at få fat på. Har sendt på mails og skrevet på Instagram at jeg ønsker pengene retur, men desværre intet svar. Derfor kun én stjerne.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Den flotteste kurv, til en virkelig fin pris, og lynhurtig levering 😊

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
God information og opdatering fra køb til levering. Stor tilfredshed med købet. Smukt håndværk.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Har købt en puf og den er virkelig flot. Lever fuldt ud til mine forventninger

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
varen levede op til mine forventninger og kom i hel stand

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
God kvalitet på kurv og hurtig levering

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Hanken på en meget stor kurv, anvendt dagligt i mange år, var slidt op. Efter et kort ophold hos Skinbjerg Design / Kurvemageren var problemet løst med en ny, meget flot og solid hank, som nok holder den næste snes år - tilmed ligefrem overraskende billigt. Tydeligvis særdeles dygtig og hurtig kurvemager, når der kan tjenes penge på kvalitetsarbejde til den pris.

Resposta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.