Pænt omhyggeligt arbejde og så til en…
Pænt omhyggeligt arbejde og så til en god pris
Pænt omhyggeligt arbejde og så til en god pris
Hurtig og god eksekvering af nedgravning og installation af trampolin, på trods af træstub og elkabler.
Vi skulle have en stor havetrampolin gravet ned. Kvik Rens/Kvik Gruppen havde et godt tilbud inklusiv samling af trampolinen, de var utroligt hurtige til at svare, når vi havde spørgsmål, og da dagen kom, stod de der til tiden og var effektive i at få løst opgaven. En helt igennem positiv oplevelse.
Havde besøg af 2 dygtige fyre, de ved hvad de laver og holder prisen som aftalt og tidspunkt.
Klart billigere og bedre end andre firmaer jeg har prøvet.
arbejdet udført særdeles tilfredsstillende.
hurtig tilbagemelding og hurtig udførsel, alt foregået helt iht. aftale.
Jeg kan kun give Kvikrens de varmeste anbefalinger.
Kan klart anbefales +++++
Hurtige til at komme med et tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering. Tilbud var godt beskrevet og til en fair pris. Og svarede hurtigt på spørgsmål inden accept.
Udførslen af opgaverne var fremragende, til aftalt tid og med god information og rådgivning efterfølgende.
Faktura efterfølgende og 100% som tilbudt.
Alt i alt en super oplevelse og professionel behandling.
Virkelig flot arbejde til rimelige priser. Jeg er så gad for det flotte stykke arbejde.
Mvh
Jesper S
Fik i dag renset fliser i for og baghave af Kvikrens, som lavede et virkelig flot og professionelt stykke arbejde for en god pris 👍
Kan kun anbefale Kvikrens til andre, god service og flot arbejde så derfor får de 5 🌟🌟🌟🌟🌟 fra mig 👍
Tak for hurtig fliserens!
har efterladt flot ny indkørsel, kan anbefales!
Vi fik renset fliser af Kvikrens og de var halv pris af mange andre på markedet og det er blevet så flot! Herudover var der god service og de var meget flinke.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.