Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klage over karaktergivning på Kvuc Kære rektor, Jeg skriver for at udtrykke min bekymring over den karaktergivning, jeg og andre elever oplever på Kvuc. Jeg føler, at lærerne på Avu giv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação
  2. Escola de Educação para Adultos
  3. Escola Secundária
  4. Curso preparatório

Escrito pela empresa

KVUC - Københavns Voksenuddannelsescenter – er en selvejende institution under staten. Vi har til huse i Vognmagergade 8 tæt på Nørreport Station. Vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU) og forberedende voksenundervisning (FVU), HF, gymnasial supplering og ordblindeundervisning. Flere tusinde kursister læser hvert år på KVUC på hold og online.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Paternosterne

Altså hvordan kan det være at paternosterne ALDRIG fungerer? Jeg synes det er fuldstændigt uacceptabelt at jeg skal gå hele vejen op på fjerde sal når jeg har hjerte og fodproblemer. Være sød at gøre noget ved dette problem!!!

16 de abril de 2026

Resposta de KVUC

Kære Mathilde, tak for din anmeldelse. Paternostrene kører hver dag i et specifikt tidsrum, hvor vores medarbejdere kan holde øje med dem. Vi oplever nemlig desværre, at nogle kursister benytter dem på en måde, der kan være til fare for dem selv og andre og føre til uheld og personskade. Vi lukker paternostrene, hvis den type adfærd forekommer. Altså hvis vi observerer adfærd, der overtræder reglerne for benyttelse af paternostrene. Måske er det derfor, at du oplever, at de er lukkede, når du ønsker at benytte dem. Vi forstår din frustration over at skulle gå på trapper med hjerte- og fodproblemer. Og vi vil henvise dig til muligheden for at benytte vores almindelige elevatorer. Du kan kontakte vores Serviceafdeling med henblik på at få adgangskort til elevatorerne. Ring til dem på tlf. 82 32 66 50 eller send en e-mail til serviceV8@kvuc.dk. Venlig hilsen KVUC

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlige skole dårlige lærere der er…

Dårlige skole dårlige lærere der er simpelthen ikke noget der er godt ved den her skole og lærerne er fuldstændige ligeglad med en om man går på HF AVU eller HF enkeltfag

25 de março de 2026

Resposta de KVUC

Kære Ali, øv hvor er vi kede af at få en 1-stjernet anmeldelse af dig. Vi arbejder hver dag på at være en skole, hvor kursisterne trives og oplever faglig og personlig læring og udvikling.

Derfor vil vi meget gerne høre mere fra dig om dine konkrete oplevelser på KVUC. Kan du uddybe?

Du er også meget velkommen til at kontakte vores studievejledere (find kontaktinfo her: https://kvuc.dk/vejledning/) eller Ledelsen på skolen (find kontaktinfo her: https://kvuc.dk/kontakt/ledelse/) og tage en snak med dem.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig ubehagelig oplevelse på Spansk…

Virkelig ubehagelig oplevelse på Spansk 0-A kursus med læreren Suzan. Jeg følte mig ofte talt ned til, ydmyget, og ikke mødt på en respektfuld måde. Der blev ikke faciliteret et trygt undervisnings rum til at lære faget i.

14 de janeiro de 2026

Resposta de KVUC

Kære Maria, tak for din anmeldelse.

Vi er meget ærgerlige over, at du har haft en ubehagelig oplevelse i spanskundervisningen på KVUC, hvor du har følt dig ydmyget og utryg.
Vi ønsker at skabe et godt studiemiljø og et trygt læringsrum for alle vores kursister. Du er derfor meget velkommen til at kontakte ledelsen på HF til en dialog om din oplevelse. Du finder kontaktoplysningerne her: https://kvuc.dk/kontakt/ledelse/

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som ny kursist er jeg rystet over at…

Som ny kursist er jeg rystet over at samfundsfag lære giver fravær og ikke godkende dine opgaver fordi der er lidt fejl og mangler skrive mere og nu har jeg fået advarsels brev med fravær 😡

16 de fevereiro de 2026

Kære Susa

Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at du er utilfreds med registrering af fravær og med, at opgaver ikke er blevet godkendt.

Hvis du er i tvivl om dit fravær eller om grundlaget for advarslen, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejledning. De kan gennemgå din konkrete sag og forklare reglerne – herunder hvordan fravær kan blive registreret, hvis opgaver skal rettes/uddybes på grund af fejl og mangler.

Du finder kontaktoplysninger til studie vejledningen her: www.kvuc.dk/vejledning

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

KVUC

KVUC, Jeg kan godt lige min skole. masser af hjælpsom lærer.

19 de dezembro de 2025

Kære Adiola

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med KVUC og vores lærere.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har desværre haft en meget dårlig…

Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med AVU-danskholdet. Undervisningen har været af meget lav kvalitet, og det føles som om, at vi næsten kun laver noter uden egentlig læring. Der er meget få praktiske eller brugbare elementer i timerne, og tempoet virker både mærkeligt og ustruktureret. Det virker mest som om, vi kun bliver forberedt til at kunne svare på bestemte eksamensopgaver, i stedet for at lære sproget på en reel måde.

Derudover oplever jeg, at lærerens attitude over for nogle af eleverne er direkte dårlig. Det skaber en dårlig stemning i klassen og gør, at hele undervisningsforløbet føles ubehageligt og demotiverende. Samlet set har jeg haft en virkelig negativ oplevelse.

Jeg må også tilføje, at jeg ikke synes, ledelsen på AVU fungerer særlig godt. Men jeg tror ikke, der er nogen grund til at gå videre i detaljer, for den samlede oplevelse taler for sig selv.

6 de dezembro de 2025

Kære Leon

Tak for din anmeldelse. Vi er meget ærgerlige over at høre, at du har haft negative oplevelser og føler dig demotiveret af danskundervisningen på AVU. Ligeledes ærgrer det os, at du oplever en dårlig stemning i din klasse og i relationen mellem læreren og kursisterne. Vi bestræber os på at tilbyde undervisning af høj kvalitet og sikre et godt og trygt læringsmiljø, og vi ser dialog og input fra vores kursister som meget vigtige i den sammenhæng. Du er derfor meget velkommen til at kontakte Ledelsen på AVU direkte til en dialog om dine oplevelser. Du finder kontaktoplysningerne her: https://kvuc.dk/kontakt/ledelse/

Anne-Mette Rasmussen, Chef for AVU på KVUC

0 stjerne herfra.

0 stjerne herfra.
Jeg er desværre meget skuffet over min karakter, især i Samfundsfag. Jeg fik løbende meget ros fra min lærer, så det kom som en stor overraskelse at ende med en så lav karakter. Jeg har heller aldrig fået en foklaring på, hvordan vurderingen pludselig ændrede sig. Institutionen henviser til en afdeling, man skal kontakte, men den har ikke hjulpet.
Det virker som om skole ofte giver meget lave karakter, som ikke afspejler det arbejde og den indsats, man faktisk har lagt. JEg håber, at der i fremtiden kommer mere fortolkninger i karaktergivningen, så elever ikke bliver påvirket af skiftende humør eller subjektive vurderinger.

13 de dezembro de 2024

Kære Anonym

Det er altid ærgerligt ikke at opnå det eksamensresultat, som man ønskede.

Hvis du mener, at du har grundlag for at klage over din karakter, så er Trustpilot dog ikke det rigtige sted at gøre det.

I stedet kan du læse om klageproceduren her på KVUC's hjemmeside: https://kvuc.dk/for-kursister/eksamen/#klage-over-eksamen

Du kan også kontakte Eksamensafdelingen direkte:

Tlf.: 82 32 66 20
Mail: eksamen@kvuc.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fordele og ulemper ved HF-enkeltfag på KVUC

Jeg afslutter, efter to år på KVUC, en fuld HF med enkeltfag. Hvis du, som jeg var, er i tvivl om hvorvidt du skal vælge skolen eller ej, vil jeg her komme med en række fordele og ulemper:

Fordele
- Forskellige dynamikker i undervisningen.
Som resultat af en skole med et stort aldersspænd, samt forskellige sociale/kulturelle baggrunde blandt kursister, bliver undervisningen meget dynamisk. Idet alle har et forskelligt udgangspunkt at tale ud fra, bliver emner ofte belyst på mange forskellige måder, der kan give indsigt i ting/problemer, man ikke før har tænkt over.

- Mange dygtige og kompentente undervisere. Man fornemmer, at mange af underviserne har været i jobbet i mange år, og fundet frem til den undervisningsmetode, som er bedst for faget, når undervisningen er så komprimeret som den nu engang er på enkeltfag (0,5-1 år).

- Gode faciliteter. Der er flere steder på skolen hvor det er muligt at tage pauser og få et lille afbræk. De fleste lokaler har højt til loftet og med meget lys.

- God placering. Skolen ligger lige ved Kongens Have, som, især om sommeren, er dejligt, da man kan holde sine pauser her.

- MitKvuc
MitKvuc er den platform, hvor du kan følge din undervisning. Her kommer det igen lidt an på lærerens undervisningsform, men de fleste er gode til at ligge “dagens program” op samt noter af det, der er gennemgået. Det giver et godt indblik i, hvad dagen kommer til at bringe, og til eksamen er den god til at skabe overblik over ting, du skal kunne.

Ulemper:
- Stort sted med mange elever.
KVUCs størrelse betyder også, at et nært forhold mellem underviser-kursist for det meste ikke er til stede idet du blot er én af de mange, der skal igennem.

- Presserende fraværskontrol
Hvis du er én, som af den ene eller anden grund kan have tendens til et højere fraværsniveau (det kan være alt fra sygdom, behandling du går i i dagstimerne, børn mv.) skal du være forberedt på et meget stort opsyn på fraværsprocenter. Selv er jeg aldrig stødt på, at ryge “helt” ud af et hold. Men jeg har haft svære perioder, hvor der ca. hver 2. uge i 2 mdr, kom en mail i min E-Boks med krav om 100% fremmøde, og at jeg ellers ville blive udmeldt. - Dette til trods for at jeg på et tidspunkt var indlagt på hospitalet, og ikke havde mulighed for at være til stede, samt var i dialog med studievejledningen. Selvom brevene formentlig bliver udsendt automatisk, kan det alligevel føles frustrerende.
Trykket fra en fyldte e-Boks med udmeldelses-trusler, kombineret med presset af eventuelle personlige problemer, kan være selvforstærkende og demotiverende.

- Studievejledningen
Som hf-enkeltfagskursist får du ikke tilknyttet en personlig studievejleder. Der vil dog på mange af de obligatoriske fag, være en fast studievejleder tilknyttet. Dennes funktion er, at fortælle om tidsfrister, tilmelding af nye fag og andre praktiske ting.
Det betyder altså, at hvis du ønsker studievejledning om andre ting (eksempelvis omkring fravær, sygdom, mv.), er det fortsat en ny du kommer til at tale med hver gang.
Forbered dig altså på, at du i sådanne tilfælde (personlige situationer red.), skal have overskud til at kunne komme til at forklare din situation MANGE gange til MANGE forskellige.

Opsummering:
Synes du det er fedt, at gå på en skole, der ligger centralt, med gode faciliteter, samt en koncentreret undervisning, hvor den blandende kursistsammensætningen skaber dynamik - så er KVUC et sted for dig.

Har du en kompliceret situation, eksempelvis på hjemmefronten, skal du overveje om du har overskuddet til de ovenstående ting. Sagt på en anden måde: har du nogle behov, som det kan være vigtigt for skolen eller underviser at tage hensyn til, vil jeg anbefale dig at vælge et andet og mindre sted.

Overordnet set har jeg været glad for min tid på KVUC, idet at jeg har gennemført og nu kan komme videre i livet. Men det skyldes i høj grad, at jeg har et stærkt bagland, som kunne hjælpe mig tilbage på sporet, når jeg i mødet med skolen er blevet frustreret/demotiveret over deres manglende forståelse for min situation og manglende interesse i at jeg gennemførte.

En ungdomsuddannelse tager sin tid, og derfor bør du også give dig tid til at undersøge de muligheder der er, og vælge dét, der lyder rigtigt for dig.

Held og lykke

Tilføjelse: Tusinde tak, og tak for svar. Jeg vil lige tilføje, at jeg selv var under SPS-ordningen, samt i kontakt med psykologisk rådgivning under mit forløb, men at dette ingen betydning havde i mødet med studievejledningen, da disse ikke kommunikerer. Vil dog klart foreslå, at det er noget, der bliver kigget på - så tror jeg min oplevelse havde været en anden :). God dag!

19 de junho de 2025

Resposta de KVUC

Kære SG, mange tak for din fyldige anmeldelse af KVUC. Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med medkursister, lærere og vores lokaler og placering, og vi ønsker dig stort tillykke med din fulde HF. Det er godt gået, at du har opnået den via enkeltfag på kun 2 år. Måske får vi lov til at fejre dig ved translokationen d. 26. juni? Uanset hvad, så ønsker vi dig held og lykke med fremtiden.

I forlængelse af din anmeldelse vil vi gøre opmærksom på, at KVUC udover almindelig studievejledning tilbyder psykologisk og socialfaglig rådgivning samt specialpædagogisk støtte (SPS) til kursister, der har brug for hjælp med personlige, psykiske og uddannelsesmæssige problemer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det tager skolen mega lang tid at sende…

Det tager skolen mega lang tid at sende eksamensbevis til eleverne efter man har været til eksamen har stadig ikke modtaget mit

7 de junho de 2025

Kære Kristian

På kvuc.dk kan du læse om bestilling og udlevering af beviser: https://kvuc.dk/for-kursister/eksamen/#bestilling-og-udlevering-af-eksamensbeviser

Her får du et uddrag:

"Når du har bestilt dit eksamensbevis, indberettes det automatisk til minkompetencemappe.dk.

KVUC sikrer, at dit SOF-bevis, dit fulde HF-bevis og dit 2-årig HF-bevis automatisk sendes til Eksamensdatabasen, Min Kompetencemappe og Optagelse.dk, straks efter at eksamensperioden er afsluttet, dvs. i slutningen af januar og i slutningen af juni.

Som kursist kan du kun se dine karakterer i Min Kompetencemappe ved login med MitID.

Eksamensbeviser til kursister på den 2-årige HF, HF-enkeltfagskursister med fuldt bevis samt kursister, der afslutter fagpakker, bliver udleveret ved translokationen.

Hvis du ønsker, at dit HF-enkeltfagsbevis eller GS-bevis skal overføres til Min Kompetencemappe, bestiller du dette ved at udfylde en blanket.

SOF-beviser indberettes automatisk til Min Kompetencemappe, og derfor skal du ikke udfylde en ansøgningsformular."

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt Eksamensafdelingen på tlf. 82 32 66 20 eller eksamen@kvuc.dk.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ønsker hermed at klage over den…

Jeg ønsker hermed at klage over den karakter, jeg har modtaget i Samfundsfag G på KVUC. Jeg mener ikke, at karakteren afspejler mit faglige niveau eller den indsats, jeg har lagt i faget og til eksamen. Jeg anmoder derfor om en begrundelse for karakteren og en eventuel revurdering.

Resposta de KVUC

Hej Daniel, du kan ikke klage over eksamen eller anmode om en revurdering her på Trustpilot, som er en anmeldelsesplatform.

Jeg vil henvise dig til at læse mere på vores hjemmeside kvuc.dk. Eller henvende dig direkte til Eksamensafdelingen i stueetagen ved receptionen i Vognmagergade 8.

Læs mere om, hvordan du klager over eksamen her på kvuc.dk: https://kvuc.dk/for-kursister/eksamen/#klage-over-eksamen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så mega skuffet over mit karakter til…

Så mega skuffet over mit karakter til samfundsfag det som om lærer og censor gør det med vilje

Resposta de KVUC

Kære Lucas, tak for din anmeldelse, hvor du udtrykker skuffelse over din karakter til eksamen i samfundsfag. Det er altid ærgerligt ikke at opnå det resultat, som man ønskede. Hvis du mener, at du har grundlag for at klage, så kan du læse mere om proceduren her: https://kvuc.dk/for-kursister/eksamen/#klage-over-eksamen . Venlig hilsen KVUC

Jeg giver 0 stjerner hvis jeg kunne

Klage over karaktergivning på Kvuc

Kære rektor,

Jeg skriver for at udtrykke min bekymring over den karaktergivning, jeg og andre elever oplever på Kvuc. Jeg føler, at lærerne på Avu giver eleverne lavere karakterer med vilje, hvilket er uacceptabelt.

Jeg er dybt frustreret over dette, da det påvirker vores muligheder for at komme ind på de uddannelser, vi ønsker. Jeg håber, du vil undersøge denne sag nærmere og tage de nødvendige skridt for at sikre en fair og retfærdig karaktergivning.

Med venlig hilsen,
Oscar

Kære Oscar

Tak for din anmeldelse, hvor du udtrykker bekymring omkring karaktergivningen på AVU, som du føler er uretfærdig.

Vi vil gerne undersøge din sag nærmere, sådan som du efterspørger, men vi har brug for flere oplysninger fra dig om dine konkrete oplevelser på KVUC for at kunne gøre det. Derfor anmodede vi dig 11. juni om at give os flere informationer via Trustpilots funktion til dette. Det har du desværre fravalgt at gøre.

Hvis du fortsat mener, at der er behov for en nærmere undersøgelse af dit uddannelsesforløb og karakterer, så er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesledelsen på AVU.

Du finder kontaktoplysningerne her: https://kvuc.dk/kontakt/ledelse/

Venlig hilsen Anne-Mette Rasmussen, Chef for AVU på KVUC

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan se rigtig mange negative…

Kan se rigtig mange negative anmeldelser her på siden omkring GS online, og blev simpelthen nødt til at bidrage med min egen mening.
Det jeg læser, at folk oplever på online GS, er overhovedet ikke i overensstemmelse med hvad jeg selv oplever.
Lærerne retter mine afleveringer inden for 24 timer, selvom de først skulle være afleveret om over 1 uge.
De svarer så godt de kan over skrift hver dag, hvis nogen stiller et spørgsmål.
Det skal dog bemærkes:
Du får det nemmere med online undervisning, hvis du har et højt fagligt niveau i forvejen,
og en høj selvdisciplin,
og et højt personligt overskud,
og måske også en smule hjælp hjemmefra. (evt. akademikere i familien.)
Det er et forløb der ikke er særlig tilgivende hvis du er helt blank fra start, og skal læne dig 100% op ad lærernes skriftlige feedback.
Så hvis du skal bruge karakteren til noget, så skal du kun tage online hvis du er skarp på faget i forvejen og nærmest bare har brug for beviset på din eksamen.
Men det er 100% din egen skyld hvis det går dårligt, og i virkeligheden tror jeg ikke særlig mange af de negative anmeldelser her på siden stammer fra mennesker, der faktisk har læst hvad de skal, og brugt de timer der er nomerede til at lære det, de får sat som mål.
Og hvis KVUC ved en fejl har lagt nogle afleveringer lidt for tæt på hinanden skal man blot selv tage ansvar, og gøre studevejlederne opmærksom på det, så fikser de det og giver dig mere tid. De ønsker jo at så mange består som muligt.
Min oplevelse er at lærerne er kompetente, og at KVUC giver rigtig gode rammer for succes på forløbet, men du skal selvfølgelig selv gøre arbejdet.

6 de março de 2025

Resposta de KVUC

Kære Bob, mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har gode oplevelser med vores lærere og studievejledere på GS Online. De bedste hilsener KVUC

Så ringe sted

Så ringe sted! Vi aldrig anbefale det til nogen! Jeg er online kursist nu på dansk, med eksamen til sommer. Har en meget ubehagelig lærer som ikke kan finde ud af udtrykket "ris og ros" her får man kun ris, uden noget videre, og hjælp til hvad der kunne være gjordt bedre og hvorfor, som en lærer vel forhåbentlig har lært i sin udannelse!! Eller sølle kommentarer som "prøv igen" altså hvad ??? Går med enormt eksamensangst og valgte derfor et vuc, men ærligt ville sku hellere ik militæret nu.. Har skrevet til studievejlederne på skolen, som ikke gav en større f#ck, og var så lige glade og mente jeg var problemet... Aldrig, som i aldrig selv på de værste skoler har jeg aldrig prøvet noget lign! Syndes helt klart hvis nogen oplever det samme som mig, vi burde rotte os sammen og få fat i undervisningsministiriet, betaler ikke tårnhøj skatter, for at der skal findes skoler som denne!?!?

Btw ønsk mig held og lykke til eksamen, de dumper mig helt sikkert bare fordi de ik kan li mig. lol ;(

2 de março de 2025

Resposta de KVUC

Kære Sarah, tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over, at du har haft dårlige oplevelser på KVUC og ikke føler dig hørt af din lærer eller studievejledningen. Vi håber, at resten af dit uddannelsesforløb bliver en bedre oplevelse, og at du kommer godt igennem eksamen til sommer. Venlig hilsen KVUC

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kaotisk og uforberedt online undervisning

Jeg er lige startet på online supplering,
Man vælger at ligge 3 afleveringer inden intro mødet som man først bliver orienteret om til mødet.
Læreren kunne ikke svare mig på hvor jeg fandt mine afleveringer, hele intro mødet var kaotisk og rodet. Der ud over er undervisningen ikke koordineret, jeg er startet på 2 kursuser hvor man så har lagt nogle af de obligatoriske undervisninger oven i hinanden. Her på første dagen fortryder jeg Allerede jeg er startet. Men du kan kun tage et SOF forløb så hvis jeg gennemføre kursus får jeg aldrig mulighed for at søge en videregående udannelse på uni. Tak for intet

3 de setembro de 2024

Resposta de KVUC

Kære Frederik, tak for din anmeldelse. Du er berettiget i din kritik, og vi beklager meget, at du har fået en kaotisk opstart. Ledelsen på uddannelsen har fået din anmeldelse og tager stilling til, hvordan vi kan undgå, at noget lignende sker igen. Venlig hilsen KVUC

Fortjener mere end 2 stjerner

Jeg giver den 5 stjerner fordi det ikke er en 2 stjerne skole. Jeg går ud fra at dem som har haft et godt år ikke tænker på at gå på trust pilot som dem der er sure gør.

Ikke en perfekt skole, men den var alt i alt god og akkommoderende.

25 de junho de 2023

Resposta de KVUC

Hej Joe, mange tak for de 5 stjerner og dine venlige ord. Ingen er perfekte, som du skriver, men vi vil rigtig gerne give alle vores kursister et godt og lærerigt uddannelsesforløb. Venlig hilsen og god sommer fra KVUC

Skolen er virkelig uprofessionel

Skolen er virkelig uprofessionel
Skolen er virkelig uprofessionel, den online del er det værste i hele min skole gang, du får ingen hjælp ingen du kan kontakte og vejlederne er ikke til hjælp. Man får skrifligtfravær selvom man aflevere opgaverne til tiden og laver dem rigtige. Lærerne svare aldrig inden for et døgn, så hvid du har det svært ved en opgave så skriv gerne 2-4 dage før du ved du har det svært ved den.
Find heller en anden uddannelse end det KVUC. Virkelig dårlig service og lærere!
I stedet for at give råd bad de mig om at gå rent😳Selvom de besvarede spørgsmålene i eksamen, gav de mig ikke en karakter og bad mig gå hen og læse SSH😳 spørgsmålene 😳😳😳😳😳😳😳😳😳Jeg besvarede alle teorierne.Hvorfor bliver folks intelligens fornærmet?😳😳😳😳😳😳

24 de junho de 2024

Resposta de KVUC

Hej Hk Ma, vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med fjernundervisning hos KVUC. Fjernstudie stiller helt sikkert store krav til selvstændighed. Du må meget gerne kontakte vores vejledere med henblik på at få opklaret nogle af de misforståelser, der måske har været i dit forløb. Du kan finde vejledningernes åbningstider og telefontider på vores hjemmeside her: https://kvuc.dk/vejledning/ De bedste hilsener KVUC

awful

awful, and i mean AWFUL treatment of disabled students. if you ask for accomodation for your disability, you will be told this is ''unfair'' to the other students, and an ''advantage''.
i now study with a DISADVANTAGE, because there are no help for disabled students. stay away.
the staff is also generally unqualified and do not care about the students.

13 de novembro de 2023

Resposta de KVUC

Dear no, thank you for your review.
We are sorry to hear that you had a bad experience at KVUC. We think it is important to treat everyone with respect – no matter what background they come from.

Please contact our Manager of Study Services at sinm@kvuc.dk, so we can investigate further and handle the situation.

Best regards,

Forfærdig skole

Forfærdig skole

KVUC, behandler deres elever som børn, og ikke voksne mennesker, sådan har det været i mange år efterhånden.

Jeg skulle starte på GS og bliver ringet op samme dag hvor skulle starte, for at hører jeg var blevet af. Jeg lå syg og havde derfor ikke mulighed for at komme, og fik af vide jeg vil blive udmeldt dagen efter hvis jeg ikke kom. Jeg kommer iøvrigt hele vejen fra Farum hvor parkeringen er umuligt i forvejen, så det bare stress med stress.

Men den her attitude fra studievejledning , mister man lysten til at gå på den skole når man bliver behandlet som et barn lige fra starten.

Man bliver stresset og føler sig kontrolleret midt i juli måned, hvor de faktisk burde være på sommerferie, men det en anden sag .

Jeg har lukket min HF på VUC i Frederiksberg hvor de langt mere er professionelle og ordenlige både lærerne og studievejlederne, men KVUC forbliver en rædselsfuld skole. Egentlig vil jeg bare have en overbygning, men når man fra starten får den her dårlig oplevelse hvilke ikke er første gang har man ikke lyst til at gå der .

Det hedder voksenuddannelse, men KVUC er ikke et sted der lever op til deres navn.

Hold jer væk.

12 de julho de 2023

Resposta de KVUC

Kære C. Hassan, hvor er det ærgerligt, at du har følt dig kontrolleret og stresset i forbindelse med opstart på gymnasial supplering på turbohold. Det er helt standard at vores studievejledere følger op, når kursister på turbohold ikke møder op. Der er nemlig mødepligt på turbohold, bl.a. fordi de er så korte og intensive. Vi ønsker dig held og lykke med din overbygning og videre uddannelse. Venlig hilsen KVUC

Tak for alt - KVUC Vognmagergade 8

Jeg startede i januar 2021 i et år på AVU-online i fagene Historie D og Tysk G, da jeg manglede fag fra folkeskolen til at komme ind på gymnasiet, som FGU ikke udbød. Blev mødt med kompetente og imødekommende undervisere fra første dag som bidrog til min faglige udvikling i fagene. Gik fra ikke at have nogen forståelse for fagene til at ende med at score 12 i begge fag til eksamen. Jeg kan varmt anbefale andre at tage AVU-online hos KVUC, som har brug for et fagligt-boost.

24 de dezembro de 2022

Resposta de KVUC

Hej Christoffer, hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med AVU Online! Og stort tillykke med 12-tallerne. Vi ønsker dig en god rejse videre i uddannelsessystemet. Venlig hilsen KVUC

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais