KwadrO Ramen en Deuren - Rumst Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Bussestraat 44, 2840 Rumst, BE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen communicatie tussen de diensten, werfleider is tijdens de werken onbereikbaar. Contacteerde me pas 3 weken later nadat ik zelf meermaals heb gebeld. Afwerking beneden alle peil maar geen oploss... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zou graag via mijn verhaal de titel van review even willen toelichten. Ik had een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Twee dagen na de ondertekening kreeg één van de kinderen een serieuze tege... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf de offerte tot en met de goede afwerking zijn we heel tevreden. Goede organisatie, planning en dikke pluim voor de plaatsers. Niets was hun teveel en heel harde werkers. In december 2023 he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn zeer hartelijk ontvangen door Pieterjan in KwadrO Rumst,heel duidelijke info en tips die we bij de concurrenten niet gekregen hebben . Gisteren is ook de technisch opmeter langs geweest , heel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de janelas
  2. Loja de Portas
  3. Fornecedor de Portas
  4. Fornecedor de janelas de PVC

Informação fornecida por fontes externas variadas

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Informações de contato

• Bussestraat 44, 2840, Rumst, Bélgica

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

78 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

218 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Infomoment nieuwe ramen

Infomomemt nieuwe ramen. Vlotte en vriendelijke ontvangst door de gerant ter plaatse. Heldere en duidelijke communicatie over product en technische mogelijkheden. Hij nam meer dan voldoende tijd om ons door alle opties te begeleiden. Als de rest van het proces even aangenaam verloopt zullen we zeer tevreden klanten zijn.

20 de fevereiro de 2025

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Dank je wel Rony, we zorgen alvast voor een vlotte opvolging ;-) Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Plaatsing ramen en deur

5 december zijn ze onze ramen en prachtige voordeur komen plaatsen.
Zeer vlotte werking. De mannen hebben zeer goed doorgewerkt en hadden alles op 1,5 dag klaar.
Ondertussen nog zeer tevreden. Alles werkt perfect en is mooi afgesloten. Afwerking binnen doen we zelf.
Top !

5 de dezembro de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Topbeoordeling ook, waarvoor dank Kirsten ;-) We geven de complimenten zeker door. Hartelijke groet, Kwadro Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zéér tevreden over het ganse…

Wij zijn zéér tevreden over het ganse Kwadro team . De plaatsers zijn zéér voorzichtig en netjes tewerk gegaan . Een klein probleempje werd direct in orde gebracht . Ook de stukadoors hun werk was dik in orde en netjes achter gelaten . Bij telefonisch contact ook alles dik in orde ! Dikke proficiat aan het volledige team .

26 de novembro de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Dag Nadine, dank je wel voor de mooie feedback en topreview. Met hartelijke groet, KwadrO Rumst

Zeer goeie service

Vanaf het begin al werden we goed ontvangen en op aangename wijze geholpen door Joran. Verder werd het project goed verder opgevolgd door het gehele Kwadro team en werden al mijn vragen correct beantwoord. Tot slot verliepen de plaatsing en de afwerking vlekkeloos. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

12 de novembro de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Dank je wel Wouter, fijn om te horen dat alles naar wens sis verlopen. Met hartelijke groet, KwadrO Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede plaatsing en afwerking.

Goede plaatsing en afwerking.
Alles proper achtergelaten.

16 de outubro de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Hoi Sofie, zo horen we het graag :-) Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Met hartelijke groet

Na een slechte ervaring

Na een slechte ervaring bij een andere firma zijn we terecht gekomen bij Kwadro Rumst. Na het invullen van de info was er snel contact van de vertegenwoordiger, de heer Vangrunderbeek, voor een afspraak. Een week later werd er afgesproken voor de bespreking van de offerte. Daarna was de knoop snel doorgehakt en hebben we de offerte aanvaard. Nu wachten op de opmeter en de plaatsing. Tot hiertoe tevreden over de gang van zaken.

25 de outubro de 2023

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Dag Ina, leuk om te horen dat bij ons alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel. Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positieve ervaring voor offerte voor ons project (totaalpakket van ramen, deuren, rolluiken, structurele werken)

De ervaring met Kwadro in Rumst is voor ons vanaf de aanvraag tot het ondertekenen van de offerte zeker positief. De dag na het invullen van het contactformulier werden we al gecontacteerd door Pieterjan, die er ook snel werk van maakte om langs te komen en te luisteren naar onze plannen. We kregen daarbij duidelijke uitleg over de verschillende opties en alle vragen die we hadden werden professioneel beantwoord. In de mooie showroom in Rumst konden we onze opties ook in real-life gaan bekijken, wat ons zeker heeft geholpen in het beslissingsproces. We voelden wel enige druk bij het ondertekenen van de offerte, anderzijds was dat ook in ons eigen voordeel omdat we anders een bepaalde korting zouden mislopen. Je voelt dat Pieterjan een verkoper is in hart en nieren, zijn vlotte en professionele communicatie gaf ons het gevoel dat we bij Kwadro aan het juiste adres zijn voor onze nieuwe ramen, deuren en rolluiken. Bovendien kan Kwadro ook voorzien in structurele werken die nodig zijn om ons huidige schuifraam te vergroten. Het feit dat ze dit soort totaalpakket aanbieden en we ons geen zorgen hoeven te maken over apart nog een aannemer te vinden, vinden wij ook een enorme meerwaarde. We zijn alvast benieuwd naar het resultaat in januari en kunnen Pieterjan & Kwadro met een positief gevoel aanbevelen!

3 de outubro de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Graag gedaan, Axelle! Jullie nogmaals bedankt voor het vertrouwen in KwadrO Rumst. Hartelijke groet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden Wij zijn heel tevreden over de service…

Wij zijn heel tevreden over de service en vriendelijkheid van de adviseur van Kwadro Joran Moeneclaey, hij geeft heel goede uitleg zonder aan te dringen, top gewoon 👍

20 de setembro de 2024

Dank je wel Petra. Fijn om te horen! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Tevreden klant

Er werd proper werk geleverd en de service na plaatsing was top. We zijn tevreden.

30 de agosto de 2024

Dank je wel, fijn om te horen! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag in de toonzaal geweest van…

Vandaag in de toonzaal geweest van KwadrO Rumst. Wij zijn super goed ontvangen geweest door Pieterjan Vangrunderbeek. Wij komen zeker terug.

30 de agosto de 2024

We zetten de koffie alvast klaar ;-) altijd welkom! Mvg, KwadrO Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door het vertrouwen dat Pieterjan ons…

Door het vertrouwen dat Pieterjan ons gaf, zijn wij helemaal overtuigd geraakt om voor Kwadro te kiezen.

28 de agosto de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn om te horen! Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Met hartelijke groet, KwadrO Rumst

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meneer Vangrunderbeek is een…

Meneer Vangrunderbeek is een uitstekende salesmanager! Hij is zeer professioneel, luistert goed naar de wensen van de klant en biedt deskundig advies. De kwaliteit van de ramen en deuren die hij voorstelt is top, en zijn service is snel en betrouwbaar. Ik ben heel tevreden met het resultaat en zou hem zeker aanraden!

10 de agosto de 2024

Dank je wel! Mvg, KwadrO Rumst

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, goed en eerlijk advies!

26 de agosto de 2024

Dank je wel, Jolien. Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Proficiat

Proficiat, Pieter-Jan Vangrunderbeek.

10 de abril de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Dank je wel, Erik! Jullie nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Met hartelijke groet, KwadrO Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nieuwe ramen bij onze zoon geplaatst

Nieuwe ramen bij onze zoon geplaatst, netjes afgewerkt.
Correcte afspraken.

28 de julho de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Zo horen we het graag, Rony. Dank je wel voor de mooie review. Met hartelijke groet, KwadrO Rumst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag zeer goed ontvangen door…

Vandaag zeer goed ontvangen door Pieterjan in de showroom van Rumst. We hebben hier een zeer goede uitleg gekregen.

14 de agosto de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn om te horen, Jonas. Dank je wel. Ook voor de verdere stappen kan je op ons rekenen ;-) hartelijke groet

Kwadro = Pieterjan Vangrunderbeek

Voor een top service en professioneel advies vraag naar Pieterjan Vangrunderbeek!

22 de agosto de 2024

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn dat Pieterjan jullie naar wens heeft kunnen verder helpen. Dank voor de mooie feedback. Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Super vlotte communicatie!

Super vlotte communicatie!
Pieterjan heeft ons super geholpen, we konden met al onze vragen bij hem terecht.

21 de agosto de 2024

Super review ook, waarvoor dank! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.