LaarzenWinkel.com Avaliações 578

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijn dat er aangegeven wordt bij de laarzen wat de kuitomtrek is. Jammer dat er geen informatie is over de enkelomtrek. Ik heb redelijk brede/stevige enkels, dus sommige laarzen passen wel om de kuit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na 1 telefoontje, dat ik mijn steunzool in een geroutineerde paar laarzen had laten zitten, die zonder pardon zonder kosten naar mij terug gestuurd werd, ongelooflijk wat een fantastische service!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ze verkopen hoogwaardige schoenen/laarzen en hebben voldoende keus. En zeker als je speciale afmetingen nodig hebt. Ik zal hier zek... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De bestelling en het leveren gaat prima, alleen had ik laarzen in maat 40 besteld en er zat maat 39 in de doos. Dat kan gebeuren alleen het retour beleid vind ik te lang duren. Met bellen naar de kla... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Sobre LaarzenWinkel.com

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen van het merk JJ Footwear. Deze brede schacht laarzen zijn variëren niet alleen in schoenmaat, maar ook in kuitmaat.

Ga naar Laarzenwinkel

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

578 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en perfect passende laarzen

Snelle levering en eindelijk heb ik laarzen die om mijn kuiten passen. Klein verbeterpuntje: soms is het niet duidelijk of de aangeboden laarzen qua kuitmaat ook daadwerkelijk zullen passen. Wellicht is het goed om naast de maten XL, XXL en dergelijke ook de passende kuitomtrek te vermelden.

30 de janeiro de 2025

Mooie laarzen

Mooie laarzen. De kuitmaat is goed.
Wel is de voorvoet erg smal en loopt de rits niet soepel. Goede voorspeller dat de rits niet lang meegaat voordat deze vervangen moet worden helaas, dit is echt een aandachtspunt.

15 de janeiro de 2025

Top laarzen

Zo fijn dat de laarzen precies paste. Zo tevreden over kleur , kwaliteit. Bezorging right on time. Nu weet ik waar ik laarzen kan kopen zonder te retourneren 😂 Je krijgt waar voor jouw geld👍🏽

1 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opmeten en nog niet passen

Netjes mijn kuit opgemeten, aangegeven welke maat. Nou de laars kon niet dicht. Niet eens bijna ofzo maar gewoon totaal niet. Boos en mega teleurgesteld. 10 minuten later weer teruggestuurd.

21 de dezembro de 2024
logotipo da LaarzenWinkel.com

Resposta da LaarzenWinkel.com

Beste Jacqueline,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de laars niet past volgens de maattabel, hiervoor onze welgemeende excuses voor het ongemak.

De maattabellen op onze website komen allemaal vanaf onze leveranciers zelf. Als deze heeft afgeweken kunt u contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Etrias klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leuke laarzen, slechte kwaliteit

De laarzen zijn erg leuk en stevig, eindelijk een paar dat past! Helaas krijg ik er enorm vochtige/zweet voeten in, wat ik anders nooit heb! Klantendienst gecontacteerd en zeggen ze “kunnen we niet mee helpen”.

5 de dezembro de 2024
logotipo da LaarzenWinkel.com

Resposta da LaarzenWinkel.com

Beste Thalia Hruza,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat we u niet konden helpen.

Helaas klinkt dit inderdaad als een klacht die niet door ons als webshop verholpen kan worden. Wij hadden u met andere klachten over het artikel zelf, uiteraard graag geholpen. In dit geval is dat helaas lastig. Excuses voor het ongemak.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Etrias klantenservice

Keurig geregeld

Helaas waren de laarzen die ik had besteld niet geschikt voor mij, retour werd snel en netjes afgehandeld.

12 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

helaas na 2 uurtjes even de laarzen aan…

helaas na 2 uurtjes even de laarzen aan scheurde de elastieke band bij de kuit. vermoedelijk een productiefout. Maar de laarzen van €200,00 daar hoor je dit niet van te verwachten. Ik hoop dan ook dat de winkel dit passend oplost.

1 de dezembro de 2024

Snel geleverd

Snel geleverd, prachtige laarzen maar helaas heb ik ze teruggestuurd omdat ze nog niet wijd genoeg waren om mijn kuiten (45cm). Bij mijn weten zijn dit de enige met vacht erin, zou graag weten of JJ Footwear nog meer laarzen met vacht leveren. De afhandeling om ze retour te doen prima aangegeven. Mooi bedrijf maar helaas nu even geen laarzen voor mij. Wie weet…

1 de dezembro de 2024

Na 1 telefoontje

En was zelfs mijn allereerste bestelling....CHAPEAU!!
DANKJULLIEWEL! ZO BLIJ.
Jammer dat laarzen te groot waren.
Is een zoektocht, mooi hip modern laarsje,41K.

13 de novembro de 2024

gelukt

veel keus en je kan hulp inschakelen als je niet precies weet welke kuit maat xl of xxl schacht is.

11 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.