Ik had online een Cohen broek besteld - model was door andere stof anders dan ik had verwacht ten opzichte van spijkerbroeken die ik heb. 1 belletje en La Boule ging voor me kijken wat goede alternati... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
La Boule levert snel, altijd keurig verpakt en de persoonlijke boodschap waardeer ik erg. De winkel in Haarlem ziet er altijd zeer verzorgd uit en de begeleiding immer super. Een kwaliteitszaak!
Super mooie Canada Goose jas gekocht bij La Boule Jas kwam netjes ingepakt met een bedank kaartje Zeker een aanrader
Mooie webshop met een prachtig assortiment. Helaas bleek de Stone Island-broek die ik had besteld toch niet de juiste kleur te zijn, maar dat was volledig mijn eigen vergissing. Desondanks ben ik erg... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Mooie en overzichtelijke website
Mooie en overzichtelijke website. Snelle communicatie en snelle verzending!

Happy new customer
Great products, super quick delivery with a personal note
Snelle levering en goed geholpen via de…
Snelle levering en goed geholpen via de mail met een vraag!
Goede service en snel geleverd
Goede service en snel geleverd. Zelfs een persoonlijke boodschap bij het pakket bijgesloten! Altijd leuk om te ontvangen bij een online aankoop. Super geregeld!

Hele snelle service
Hele snelle service, nette verpakking en ook nog een handgeschreven kaartje aan de koper, dat laat zien dat er moeite in gestopt wordt en de klant serieus genomen wordt. Top!
Great experience
Great experience, would definitely recommend La Boule
Super service
Super service! Snel en kwalitatief goede producten echt een aanrader.
Geen compensatie
Ik heb een bodywarmer gekocht voor 650 euro. Vijf dagen later was het product 200 euro afgeprijsd, maar hiervoor wordt geen enkele compensatie geboden.
Verder heb ik niks meer van La Boule vernomen.

Geweldige service
Ik werd na mijn bestelling gebeld dat de bestelde broek in dit model 1 maat kleiner uitvalt als normaal, of ze de maat groter mochten sturen. Die paste inderdaad perfect!! In tegenstelling tot een luxe winkel uit de PC hoofdstraat Oge........ die gewoon stuurt wat je besteld. Dus geweldige service!!

Supersnelle service
Supersnelle service, goed verpakt, leuke kaart erbij. Persoonlijk!!!

Topervaring
Heldere communicatie na bestelling. Attent persoonlijk en handgeschreven berichtje bij de levering. Al met al een prettige ervaring.

Resposta da La Boule
Snelle levering en altijd netjes…
Snelle levering en altijd netjes ingepakt met een persoonlijk bedank kaartje 👌

Resposta da La Boule
Gewoon top kwaliteit en een super…
Gewoon top kwaliteit en een super service.

Uitstekende Service
Mooie producten, na bestelling op de website mijn pakket met bestelde items keurig en tijdig ontvangen.