Wat een prachtige vintage tassen hebben ze hier!! Werkelijk top kwaliteit vintage voor een redelijke prijs. Echt een snoepwinkel voor dames die van dit soort spullen houden. En wat een fijne, lieve me... Ver mais
Mijn eerste Chanel tas gekocht bij LA BOUTIQUE PARIS, Charlotte en Erwin. Wij zijn vriendelijk en liefdevol ontvangen in hun showroom, goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken welke tas b... Ver mais
Top service! Super behulpzame mensen, ik heb mijn droomtas in top staat kunnen kopen. Ben er ontzettend blij mij. Snelle reactie, snelle verzending, tas komt volledig overeen met de foto’s. Ik raad La... Ver mais
Super fijn geholpen door Erwin en Charlotte! Ze verkopen alleen items in de beste staat. Ook heb ik advies gekregen om de tas zo mooi mogelijk te houden door onderhoud en de juiste manier van bewaren.... Ver mais
la boutique PARIS is an online boutique with pre-loved designer items. The boutique is filled with a unique selection of vintage and pre-owned wardrobe essentials from exclusive brands such as CHANEL, Hermès, and LOUIS VUITTON. From designer earrings, scarves, and key holders to wallets and bags. Discover uniqueness and luxury by shopping for your favorite designer brand. La boutique PARIS’ mission? Helping you find the perfect designer item you are looking for, meanwhile, we maintain a greener approach to fashion. In our treasure hunt for your dream designer item, we are very selective. We will make sure you get an authentic and unique designer piece. Only the real pearls! As we are specialized in authenticity, our items get selected and checked with a high standard, to make sure you can shop confidently at our webshop. Find great, unique pieces with even better prices!
Stationsweg 103, 6711 PM, Ede, Holanda
"Ik ben super blij met mijn nieuwe tas! De kwaliteit is fantastisch en de service was geweldig. Echt een positieve ervaring, dank jullie wel!"

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Na een eerste contact met een adviesvraag over een tas boden Charlotte en Erwin mij kosteloos advies aan. Dit gaf mij een heel goed gevoel bij dit bedrijf en vertrouwen. Zonder opdringere verkoop heb ik nu al drie prachtige items bij ze gekocht. Ze hebben veel kennis van zaken en in de prachtige showroom voel je je heel speciaal. Als je als klant met een goed gevoel weg gaat en niet denkt aan het geld wat je hebt uitgegeven doe je het volgens mij heel goed als ondernemer!
Ik hoop in de toekomst nog veel meer mooie items bij ze te kunnen kopen.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Zeer goede ervaring met La boutique Paris, oorbellen van Chanel gekocht, vlot en correct geleverd, juiste informatie over
het artikel ....
Zeker een aanrader!

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Hele vriendelijke mensen en ontzettend kundig, ze weten echt heel erg veel. Ze hadden mij geholpen met de vragen die had. Nogmaals ontzettend bedankt Erwin en Charlotte ❤️
26 maart 2025
Update: Gisteren had ik een hele mooie handtas besteld en ze is vandaag binnengekomen🥰🥰. En wat is ze mooi!!😍😍 alles was heel erg netjes verzonden en de handtas zat in een hele mooie doos met een strik er om heen, Charlotte heeft het kunstig ingepakt🥰 met alle toebehoren erbij. La boutique Paris B.V jullie hebben mijn dag echt gemaakt. Heel erg bedankt🥰🥰❤️❤️

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Na jaren twijfelen over een Chanel tas te kopen en ook in de store in Amsterdam te zijn geweest, wilde ik toch liever een vintage flapbag. Charlotte en Erwin zijn zeer professioneel en namen rustig de tijd ook omdat ik twijfelde tussen 2 tassen. Niks opdringerig, maar heel kundig.
En nu kom ik er achter dat ik dit veel eerder had moeten doen. Ik weet zeker dat ik weer bij jullie terug kom en kan niet wachten om donderdag mijn verjaardagscadeau uit te pakken. Dank dank dank!

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Recent heb ik de Louis Vuitton Key Holder aangeschaft bij La Boutique Paris, en mijn ervaring met zowel het product als de service was uitstekend.
Mijn bestelling werd snel geleverd en was prachtig verpakt, wat bijdroeg aan de luxe ervaring.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Chanel brooche gehaald, hij was in perfecte staat. Ben er super blij mee! Tevens ook een super snelle levering!

Grandioos ,
Charlotte en Erwin zijn erg gepassioneerd over de tassen die ze verkopen ,deze tassen zijn overigens van hoge kwaliteit.
Tevens zijn het alleraardigste mensen die onder het genot van een kopje koffie en een koekje uitleggen hoe je kunt zien of een tas nep is ,tegelijk is er tijd voor een praatje .Al met al een fijne ervaring.
Henri Lormann.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Professionele en betrouwbare reseller. Zeer goede communicatie, ze gingen tevens proactief om met mijn vraag of er mogelijk bijpassende oorbellen bij de broche waren. Vriendelijk en professioneel geholpen. De kwaliteit van de broche was echt perfect! Ik beveel het bedrijf van harte aan.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Charlotte en Erwin zijn ontzettend gastvrij en je wordt vriendelijk ontvangen in hun showroom. Ze nemen echt de tijd voor jou en delen hun passie. De items die zij verkopen zijn in uitmuntende staat. Ik zou La Boutique Paris iedereen aanbevelen. ❤️

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Mooie broche van Chanel gekocht bij Charlotte en Edwin. Goede duidelijke communicatie, je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Bij vragen reageren ze ook heel snel en duidelijk. Ben er erg blij mee.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Charlotte en Erwin zijn hele fijne mensen. We zijn heel goed geadviseerd en hebben daarom 2 mooie Chanel exemplaren gekocht. Het was een hele leuke ervaring.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Om te beginnen wil ik eerst iets zeggen over de eigenaren, Charlotte en Erwin. Het is niet wat ze zeggen maar het fijne gevoel dat ze klanten geven. Zij hebben oog voor detail en hebben veel kennis van de merken die ze verkopen. Chanel in het bijzonder. De foto’s en video’s die zij van de tassen hebben en delen zijn scherp en duidelijk. Wat je ziet is dus ook echt wat je krijgt. De omschrijvingen van de tassen zijn ook correct en conform de daadwerkelijke staat. Het gevoel dat je bij hen hebt bij het kopen van een tas is rust omdat er expertise en knowhow in zit. De tassen zijn met zorg geselecteerd. Zeer tevreden met mijn Chanel aankoop. Hier koop ik de volgende keer weer een tas. Mocht je interesse hebben in een Chanel tas, neem een kijkje op de site van la Boutique Paris.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Een item weten te bemachtiging wat precies zoals omschreven was. Goede prijs kwaliteit verhouding. Eerlijke verkopers die weten waar zij over praten en je niet pushen iets te kopen wat misschien niet helemaal is wat je zocht. Charlotte snapt ook precies naar welke kleine details je kijkt samen met Erwin is het een heel fijn duo om bij te kopen.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Ik ben super tevreden over de service en mijn aankoop. Er werd mij direct een koffietje aangeboden. Erwin en Charlotte namen de tijd om mij verschillende producten te laten zien in hun showroom. Ik ben ongelofelijk blij met de tas. De vintage tassen die ze verkopen zijn in heel goede staat. Echt een dikke aanrader!

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Wij zijn heel goed geholpen door Charlotte en Erwin, een enthousiast maar ook heel kundig stel ondernemers.
Fijn om alle tijd te krijgen om de mooie tassen in de showroom te kunnen vergelijken. De collectie is prachtig, maar hun geduld en liefde voor het vak maken het echt een fijne shopping experience.

Resposta da la boutique PARIS B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.