Helt ok sida. Det tar dock ovanligt lång tid att ens hitta ett byte. Mitt intryck är att de flesta på denna sidan egentligen inte är ute efter att byta sin lägenhet men mest fiskar. Det är skoj att se... Ver mais
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver mais
Bra överblick i appen och hur den hittade två andra parter för triangelbytet. Det enda som verkligen gör att jag tog bort en stjärna var alla profiler som inte svarade eller tog bort matchningen direk... Ver mais
Det tar sin tid att få till ett byte, framförallt när det är tredjepart. Lite som Tinder blir det många matchningar men med mindre utdelning. Mitt tips är att ha is i magen, kommunicera tydligt med... Ver mais
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Fungerat bra under letandet. Mycket bra process för att skicka in bytesansökan.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Sidan är ganska lätt att förstå. Det är lätt att ladda upp text och bild(er). Tydliga menyval.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Min annons inaktiverades när jag avslutade den trots att den är betald i ca 2 veckor framåt det tycker jag var dåligt.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Verkligen dålig återkoppling från personer som man försökte byta med och jag var verkligen i ett akut läge där jag behövde byta min lägenhet.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Bra utbud av bostäder. Långsam hantering av byte via deras tjänst. bättre att göra själv.

Lätta att se bilder,
Inte användarvänlig sida och på tok för dyrt.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Orimligt pris. Har prenumererat i flera år utan att ens komma på en enda visning och kände mig till slut tvungen att avsluta prenumerationen. Det finns otroligt många som bara "fönstershoppar" och det förstör mycket för oss som verkligen vill byta bostad.
Det måste finnas bättre sätt att komma vidare i ett eventuellt byte, sätta 1-10 på lägenheten man klickar intresse för exempelvis så man från början vet hur stort intresse det finns, bara matchas med de som klickat i det man själv söker, typ "byte snarast", "kollar runt" etc. Även ett pris på 199kr/mån hade känts dyrt så 349kr/mån är för mig helt galet. Det blir som många skriver att man bara utnyttjar 1 månad för att se hur "långt man kommer". Får se om jag testar igen, vill verkligen byta bostad.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att folk bara köper en månad. Bättre då att att köra på en billigare sida där folk har kvar sin annons.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Det är irriterande när man skriver ett meddelande till någon och den personen har läst det, men inte svarar, och då vet man inte vad man ska göra.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Hittade en lägenhet inom två månader och processen är igång.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.