Lille diskret løsning, som væsentligt reducerer gener fra kalkaflejringer, uden at vandets gode smag påvirkes. Nem og hurtig installation af vores lokale VVS'er. Vi har haft løsningen adskillige år... Ver mais
A empresa respondeu
God og positiv dialog med Kim vedr udskiftning/fix af vores ældre anlæg i vores sommerhus. Fin opfølgning med svar på vores vandprøver og informativ dialog herom.
A empresa respondeu
Har rettet min anmeldelse fra 2-4 stjerner. Har sjældent oplevet et firma som går som meget op i at levere en god kundeservice. Efter have have skrevet til dem, blev jeg kontaktet og de kom forb... Ver mais
A empresa respondeu
Hjemmeside uden reelt indhold Jeg kiggede på hjemmesiden, fordi en af mine kunder omtalte den. Jeg har klikket i 10 min. UDEN at få at vide, hvad produktet reelt er. Meget besynderligt.
Escrito pela empresa
Skejby Nordlandsvej 305, 1., 8200, Aarhus N, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nem og hurtig installation af vores lokale VVS'er.
Vi har haft løsningen adskillige år uden det mindste problem👍.
Vi anbefaler gerne LAGUR!

Resposta de LAGUR®
Stor hjælp fra Kim, efter en fejl i min installation, havnede ødelagde styringer, var jeg oppe at kører efter 48 timer.
Super service til et super anlæg
Mvh Per

Resposta de LAGUR®
Spild af penge - har haft anlægget i lidt over 2 år - bor i Århus og kalk problemet er præcist lige så stort med Lagur som uden.

Resposta de LAGUR®
Vi valgte at få en Lagur® monteret under ombygning af køkken og bryggers efter rådgivning fra en VVS installatør. Vi er rigtig godt tilfredse med funktionen, og vi har ingen negative oplevelser eller gener af nogen art. Kaffemaskinen er lettere at vedligeholde, vandet smager, som det plejer, og brusenischen er væsentlig lettere at rengøre, da der er mindre kalk i vandet og dermed færre kalkaflejringer.

Resposta de LAGUR®
Vi har i mange år døjet med kalkaflejringer over alt og besluttede os endelig for at gøre noget ved det.
Da vi drikker rigtig meget vand fra hanen var det vigtigt, at det ikke gik ud over smagen og det har vi ikke fortrudt et sekund.
Vi fik patronen installeret for en måned siden og den daglige rengøring har efterfølgende været en leg. Det kalkstøv der lægger sig, kan for det meste fjernes med en opvredet klud og ellers en lille smule eddike på vandrette flader, hvis der ligger meget vand der får lov til at fordampe.
En ekstra bonus er det meget bløde vand når man går i bad, hvor man føler at vandet er noget mere vådt end det plejer.
Vi kan kun anbefale det på det varmeste og så fylder den meget lidt.

Resposta de LAGUR®
Der er forskellige systemer til at afhjælpe generne ved hårdt vand. Lagur gav en grundig og faglig forklaring på deres metode, og opfølgende service har ikke kunne være bedre.
Der bruges ikke salt eller anden kemi. Anlægget er vedligeholdelsesfrit. Kalkkrystallerne bliver knust, skylles derfor lettere ud og sætter sig kun som mindre kalkstøv på overflader, der let fjernes. Anlægget har gjort en markant forskel på vandkvaliteten og lettet rengøringen siden installationen for snart et år siden. E/F Lindegården, Charlottenlund

Resposta de LAGUR®
Bedste investering i et genialt produkt
Vi har installeret LAGUR i vores nybyg og oplever en kæmpe forskel ift. kalkgener. For os var det vigtigt, at kalken ikke forsvandt - vi synes tidligere, at det var svært at finde et produkt, som både bevarer de gode egenskaber i kalken og samtidig afhjælper problemerne ift. rengøring og er mere skånsom over for vores hvidevarer. Lige indtil vi faldt over Lagur som kombinerer netop disse ting. Kæmpe anbefaling.

Resposta de LAGUR®
Mellem jul og nytår var jeg tilfældigt i kælderlokalet, hvor vores vand går ind og vores opsatte Lagur sidder. Her hørte jeg en lyd og blinken fra styresystemet til Lagur. Ved opslag kunne jeg ikke lige finde ud af, hvad det betød. Jeg ringede derfor til Lagur, hvor jeg fik en fin første kontakt, der forklarede, at pga. jul først efter nytår ville kunne tale med rette vedkommende.
Rette vedkommende ringede efter nytår og hørte om oplevelse. Der førte, at jeg nogle dage senere havde besøg af en tekniker fra Lagur, der skiftede styresystemet på min Lagur. Den gamle havde en fejl og var anledningen til lyden og blinken, som jeg oplevede.
Alt i alt en meget fin oplevelse og meget fin service fra Lagur.

Resposta de LAGUR®
Efter have have skrevet til dem, blev jeg kontaktet og de kom forbi efter par dage senere for at se på anlægget.
Den sidste stjerne for lov at vente, for vil lige som om deres justeringer der er foretaget, vil give en bedre oplevelse. Men servicen fejler ingenting.
Vi blev af vores vvs installatør anbefalet at få Lagur i stedet for alternative kendte anlæg, til vores nybygget hus. Vi har intet sammenligningsgrundlag med øvrige, men det her virker ikke. Alt er lige så tilkalket som vores gamle hus i samme område og det er ikke nemt at få af. Så vi kan ikke anbefale at vælge Lagur.

Resposta de LAGUR®
Vi købte et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR og kan kun sige at det virker. Der er stadivæk kalk i vandet, men det sætter sig ikke fast.
Vi havde lidt problemer i starten og skrev til LAGUR de fik en tekniker ud (Kim Brøns Pedersen) Han fik styr på anlæget og kontrollere det hele.
BH Allan

Resposta de LAGUR®
Vi fik monteret vores Lagur enhed for 3 måneder siden. Vi kunne se en forskel fra start.
Vi er meget glade for løsningen og kan varmt anbefale den.

Resposta de LAGUR®
Jeg har nu haft en Lagur mont. på min vandinstallation i
4 år og har været meget tilfreds med det og det lever fuldt op til mine forventninger om den

Resposta de LAGUR®
Vi fik for ca. et år siden installeret Lagur Home, og er i den grad tilfredse. Det er jo på ingen måde et anlæg, som gør vandet 100 % kalkfrit, men det nedsætter kalkindhold i væsentlig grad, så man kun sjældent skal afkalke eks. kaffemaskine. Det kræver ingen vedligehold i modsætning til anlæg med salt, og vi vidste på forhånd, at der ville være lidt kalk i vandet, da vi blev grundigt vejledt af firmaet. Så anlægget fra Lagur kan kun anbefales, hvis man ønsker lavt kalkindhold i vandet uden bøvl. Mvh Jakob

Resposta de LAGUR®
Vi har haft Lagur Home siden 2022 og er utroligt tilfredse med produktet. Vi valgte at leje anlægget, så vi kunne teste om det kunne imødekomme vores ønsker om at lette rengøring/fjernelse af kalk og passe godt på vores hårde hvidvarer. Vi har i den grad fået indfriet vores ønsker og i dag vil vi ikke undvære anlægget.
Her ud over har vi oplevet en virkelig god service, når vi har haft spørgsmål til produktet. Vi kan anbefale Lagur Home, hvis man ønsker at minimer kalkgener og tiden der bruges på dem😊

Resposta de LAGUR®
Har haft hjemme modellen siden juni 2023, og har sorte armaturer - har IKKE kalket af endnu. Er fuldt ud tilfreds

Tak Lagur
Jeg har haft Lagur i ca. 14 dage nu, og der er stor mærkbar forskel på vandets blødhed.
Der er også markant mindre kalkstænk på håndvask og køkkenvask.
Jeg er sikker på at min vaskemaskine, elkedel og mine vandrør fryder sig👏
TUSIND TAK😊 til Michael Emparker for en god, grundig information om Lagur Homes blørgøringsanlæg.
Kan kun anbefales.

Resposta de LAGUR®
Vi er glade for vores lille Laguranlæg, og vi er glade for den gode service vi oplever, når vi har spørgsmål til anlægget. Vi kæmper med meget kalk i vores vand og med Laguranlægget bliver det hele lidt bedre.

Resposta de LAGUR®
Det er ved at være 1,5 år siden vi installerede Lagurs produkt. Det virker og vi er vilde med at rengøringen af kalk er så meget nemmere i vores helt nyrenoverede hus. Armaturer og sorte håndvaske bliver bare ved med at være pæne til trods for alt det kalk vi har i vandet, det er dejligt!

Resposta de LAGUR®
Vi har efterhånden haft Lagur installeret i et halvt år, og det fungerer 100%.
Kalken er nu minimeret (ikke forsvundet) og rengøring mv er meget nemmere.
Kan kun anbefale til andre som ønsker mindre kalk i vandet uden kemi.

Resposta de LAGUR®
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.