Banner for Lærernes a-kasse

Lærernes a-kasse Avaliações 718

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I stedet for at svare på det jeg skriver i min besked, får jeg bare en kølig påmindelse om regler. Det irriterer mig, da jeg kender reglerne og i øvrigt ikke forsøger, at omgå/undgå at følge dem. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er blevet mødt med en sjælden indlevelse, forståelse og en kæmpe håndsrækning for at komme videre med mit liv i folkeskolen. En helt speciel og kæmpe tak til Kasper Møller Andersen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Siden jeg blev færdiguddannet lærer for et år siden, har Morten været en uvurderlig støtte i mine ledighedsperioder. Han står altid klar til at lytte, vejlede og hjælpe mig videre. Morten har en hel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lærernes a-kasse giver mig en rigtig god og respektfuld behandling. Jeg bliver altid mødt med venlighed og hjælpsomhed når jeg henvender mig til dem. Senest en supergod og opbyggende samtale med en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguro Renda Familiar
  2. Serviço de Busca de Empregos
  3. Escritório da Seguridade Social

Sobre Lærernes a-kasse

Escrito pela empresa

TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
Lærernes a-kasse er din faglige støtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stærkt.

Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og støtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
Læs mere om vores medlemsfordele her

Vi er en fagligt afgrænset a-kasse for lærere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
Læs mere om medlemskab i Lærernes a-kasse her

Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at være fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vælge Lærernes a-kasse.
Gå til besparelsesberegneren her

Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lønsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
Læs mere om vores lønsikring her

Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. Få hjælp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsøgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om året.
Læs mere om vores inspiration og viden her

Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at være studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra første dag efter sidste eksamen.
Læs mere om studiemedlemsskab her

Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spørgsmål.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super behagligt møde med en…

Super behagligt møde med en imødekommende konsulent.

12 de janeiro de 2026

Kære Halina
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Det glæder os meget at høre, at du havde et behageligt og imødekommende møde med vores konsulent.

Vi bestræber os altid på at skabe trygge rammer for vores medlemmer, og vi tager din feedback med videre til teamet.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent Lærernes a-kasse

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er generelt skuffet over lærernes…

Jeg er generelt skuffet over lærernes a-kasse.
Igennem mit forløb har jeg den ene dag fået besked om noget jeg skal gøre anderledes i forbindelse med registrering af løntimer. Efterfølgende kan jeg få besked fra en anden medarbejder om at det jeg har gjort er forkert, også selvom at jeg har fulgt vejledningen, jeg fik af den forrige medarbejder, til punkt og prikke.
Jeg er med på at alt skal registreres korrekt, men trods at jeg sender lønsedler og timeindberetninger så er der altid noget som er forkert.
Jeg er nået et punkt hvor jeg får ondt i maven hver gang at jeg får en mail eller opkald fra lærernes a-kasse og så snart jeg har fundet mig et fast arbejde, så melder jeg mig ind i en anden a-kasse.

1 de dezembro de 2025

Kære Mette

Det er vi kede af at læse. Det er bestemt ikke oplevelse, vi ønsker, at vores medlemmer skal opleve. Vi tager derfor din feedback meget alvorligt. Derfor vil en leder fra Lærernes a-kasse tage direkte kontakt til dig, så vi kan få talt dit forløb grundigt igennem og se på, hvordan vi kan rette op på det.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i Lærernes a-kasse

Meget tydelige og hjælpsom

Kære Jeanette

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig videre på en tydelig måde. Vi sidder altid klar, hvis du får brug for os igen.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, kommunikationskonsulent Lærernes a-kasse

God oplevelse

God oplevelse
Jeg stillede et, nok dumt, spørgsmål
og fik et venligt, klart svar meget hurtigt.

8 de janeiro de 2026

Kære Line

Tusind tak for din anmeldelse. Der findes ingen dumme spørgsmål :) Vi er bare glade for, at du oplevede at få et venligt, klart og hurtigt svar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lærernes A-Kasse har været en kæmpe…

Lærernes A-Kasse har været en kæmpe hjælp i forbindelse med min ledighed. Der er rigtig meget god vejledning at hente, hos de meget kompetente vejledere. Stor anbefaling!

8 de janeiro de 2026

Resposta de Lærernes a-kasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet Lærernes a-kasse som en stor hjælp i din ledighed, og at vores vejledning har været både relevant og kompetent. Den slags tilbagemeldinger betyder meget for os og for de vejledere, der hver dag gør sig umage for at støtte vores medlemmer bedst muligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Camilla og Emilie fra Lærernes a-kasse…

Camilla og Emilie fra Lærernes a-kasse har virkelig være super dygtige og professionelle til at forklare de forskellige ting for mig.

7 de janeiro de 2026

Kære Henriette

Tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både Emilie og Camilla som dygtige og professionelle, og at deres forklaringer har givet dig klarhed og tryghed. Jeg giver dem selvfølgelig besked om din ros, det vil de helt sikkert sætte stor pris på :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg blev mødt med forståelse omkring…

Jeg blev mødt med forståelse omkring alle aspekter af min ledighedssituation.

Kære Lene

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du blev mødt med forståelse for hele din situation. Det er meget vigtigt for os at se det hele menneske og tage udgangspunkt i netop dér, hvor du er.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i Lærernes a-kasse

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Empatisk samtale med mange vigtige…

Empatisk samtale med mange vigtige informationer og tips.

Kære Annette

Tak for din fine tilbagemelding. Det er vi glade for at høre. Det betyder meget for os, at samtalerne opleves som både empatiske og fyldt med brugbar viden, der kan give overblik og retning i en svær situation.

Til fuld rådighed

Når du kontakter a-kassen pr mail, vedr. tvivlsspørgsmål, spørgsmål om uddannelse eller samtaler, får du svar indenfor meget kort tid, om du skriver i arbejdstiden. det giver en stor tryghed. Medarbejderne er også gode til at ringe dig op og er generelt til fuld rådighed. De har en forståelse for, at man ikke er ledig selvforskyldt og gerne snarest vil ud af dagpengesystemet igen.
Derfor får de fem stjerner herfra.

Resposta de Lærernes a-kasse

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores svar og tilgængelighed. Vi står altid klar til at hjælpe.

Øjeblikkelig hjælp :-)

5 de janeiro de 2026

Kære Morten

Tusind yak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du oplevede at få hurtig hjælp.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, Lærernes a-kasse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en meget behagelig oplevelse.

Jeg havde en meget behagelig oplevelse.
Imødekommenhed og forståelse for min situation og gode bud på, hvordan jeg kan opdatere mit CV

18 de dezembro de 2025

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en behagelig oplevelse, og at du følte dig mødt med imødekommenhed og forståelse for din situation. Vi er også glade for, at du fik gode og brugbare input til at opdatere dit CV.

Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i Lærernes a-kasse

Rigidt systwm

Wow - det er dumt.
Jeg har fået et job pr. 5. januar - altså om tre uger, men da de ikke er på 37 timer, skal jeg stadig søge to fuldtidsjobs om ugen i de tre uger, indtil jeg starter på arbejde.
Gud, hvor er det dumt.
Jeg har betalt til a-kasse i 15 år, men havde jeg vist, hvor rigidt et system, det er, havde jeg sparet pengene op selv istedet for.
Opfordringen til at anmelde på Trustpilot var vedhæftet brevet om, at jeg stadig skal søge arbejde, selvom jeg fået et.
Regner a-kassen med at få gode anmeldelser på sådan en besked?

22 de dezembro de 2025

Kære Sofie
Tillykke med jobbet og tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot.

Jeg giver dig ret i, at lovgivningen om mindre intensiv indsats kan virke som noget af det mest rigide i dagpengesystemet. Når det er sagt, så skal vi som a-kasse altid overholde den gældende lovgivning - også på dette område.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 70 10 00 18, hvis du har brug for at få uddybet, hvorfor kun en fuldtidsstilling kan fritage for jobsøgning.

Pernille er altid imødekommende

Pernille er altid imødekommende, positiv, og kommer med gode råd og vejledning, med gode menneskelige værdier og konstruktiv feedback. Tak for det.

22 de dezembro de 2025

Kære Jasminka
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Pernille, og at hendes råd og vejledning har været en hjælp for dig.
Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring med os.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent Lærernes a-kasse

God behandling

Rigtig fin samtale, med god sparring.

18 de dezembro de 2025

Kære Frederik

Tak for din tilbagemelding.
Det er vi glade for at høre. Det er dejligt, at samtalen og sparringen var brugbar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I found the staff warm and professional

I found the staff — Søren and Charlotte — to be very engaged. The moment I applied for dagpenge, they took action immediately. I met Søren and several other staff members in person at the A-kasse office, and I found them both warm and highly professional. I am very satisfied with their level of professionalism.

2 de dezembro de 2025

Dear Archana

Thank you so much for your review. It is wonderful to hear that you felt well supported throughout the process.

I will make sure to pass your kind words on to Søren and Charlotte. They will be very happy to hear that their engagement and professionalism made such a positive difference for you.

Thank you for taking the time to share your experience.

Kind regard, Jens Kristoffersen communications consultant in Lærernes a-kasse

God dialog.

Jeg er for nylig gået på efterløn. Det kræver selvfølgelig lidt papirarbejde og dialog både skriftlig og mundtlig. Jeg er blevet godt vejledt hele vejen igennem.
Jeg føler mig helt tryg ved den videre færd.

3 de dezembro de 2025

Kære Helle

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du har oplevet en god og klar dialog i forbindelse med din overgang til efterløn.

Det glæder os, at du står tilbage med en oplevelse af tryghed i den videre færd.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid kunnet få hjælp til det…

Jeg har altid kunnet få hjælp til det jeg søgte hjælp til

28 de novembro de 2025

Kære Lars
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever at få den hjælp, du har brug for, når du kontakter os. Vi arbejder for, at alle medlemmer skal føle sig trygge og godt guidet, uanset hvad de står i.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig god oplevelse i en svær tid.

sagsbehandleren var særdeles vel-forberedt, meget imødekommende, personligt engageret og respektfuld. Jeg følte mig både set, hørt og forstået.

27 de novembro de 2025

Kære Lorna

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os i en svær tid. Det betyder meget, at du har følt dig set, hørt og forstået.

Vores rådgivere gør sig umage for at være godt forberedte og give personlig og fagligt funderet støtte.

Fantastisk god rådgivning

Christina er på samme tid meget menneskelig og saglig i dialogen. Hun giver professionel rådgivning og meget brugbar feedback til både CV og ansøgning.

26 de novembro de 2025

Kære Stine

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse i dialogen med Christina.

Jeg giver selvfølgelig din ros videre til hende. Hun bliver glad for at høre, at hendes faglige sparring og feedback på CV og ansøgning har gjort en konkret forskel for dig.

Godt at vide

Godt at vide, at man har en fag-funderet kompetent a-kasse i ryggen.

17 de novembro de 2025

Kære Else-Marie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt støttet. Vi gør os umage for at være lige præcis den fagligt stærke a-kasse, du kan regne med. Det er dejligt at høre, at det mærkes.

Sarah Sisseck, kommunikationskonsulent

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais