Snabbt och smidigt! Roligt med "rädda en växt", som en överraskningspåse för växtälskare. Fick hem allt välpackat och växterna var oskadade och fina. Blev superduperglad, tack!
Veja o que dizem as avaliações
Mycket finare växter än jag förväntat mig. Fick t.o.m. nypa i en av dem för att försäkra mig om jag inte beställt en konstgjord växt :) Storleken på växterna stämde med måtten på hemsidan. Bra pri... Ver mais
Otroligt fina och välmående plantor som kom fram, trots att paketet blev liggande på terminal i över ett dygn och skickades i kallgrader. Motsvarande förväntningarna på storleken. Bra packat! Hade fåt... Ver mais
Jag beställde tre växter och tre krukor. Det gick fort att få varorna och en av plantorna var väldigt fin. De andra två var skadade, en hade brutna toppar och en var knäckt nertill. Dessutom var en k... Ver mais
Detalhes da empresa
Svensk onlinebutik för växter, krukor och tillbehör. Levererar snabbt och smidigt hela vägen hem till dig utan krångel.
Informações de contato
Tysta Gatan 8, 11520, Stockholm, Suécia
- support@lala-plants.com
- lala-plants.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Snabb och fina 🪴 plantor
Jättefina frodiga blommor .Mycket bra…
Jättefina frodiga blommor .Mycket bra med snabb hemleverans.Helnöjd.
Toppen som vanligt.
Enkelt och fina plantor.
två av tre blommor hade trasiga blad
Bra leveranstid men två av tre blommor som jag köpte hade större delen trasiga blad. Hade inte köpt igen. Men bra om man vill köpa jord eller tillbehör.

Resposta da LALAPLANTS
Snabb service och väldigt fina växter
Kul att få hem växterna
Väldigt fina blommor och bara att gå in…
Väldigt fina blommor och bara att gå in för att få skötselråd. Jättebra.
Blommorna var så fina trots att dom…
Blommorna var så fina trots att dom reste upp till Kiruna. Snabb leverans är mycket NÖJD! Kommer att beställa fler gånger av dom
Fantastiskt att öppna paketet🤩
Fantastiskt att öppna paketet, väl inpackade blommor. Lyxigt inpackade blommor 🌺
Jag blev riktigt glad och blommorna var väldigt fina, kraftiga och vitala.
Jag köper gärna fler blommor från LALAPLANTS.
Mvh Mari Lillsund
Toppen hela vägen!
Mitt andra köp
Mitt andra köp, och precis som tidigare är jag helnöjd med allting.
Jag kan verkligen rekommendera LALAPLANTS!
Extremt nöjd!
Är extremt nöjd med att ha beställt växter från LALAPLANTS. På mindre än ett dygn kom de fram, fantastiskt.
Paketet var exceptionellt väl inslaget och mycket vackert på köpet. Hela upplevelsen var över förväntan och jag kan bara varmt rekommendera dem!
Jätte nöjd))) stor tack för vackra…
Jätte nöjd))) stor tack för vackra friska växter
Snabbleverans och fina blommor
Så nöjd med allt från beställning
Så nöjd med allt från beställning, leverans och kvalitet på växterna! Kommer absolut handla igen!
Lyxigt inslaget och jätte fin blomma
Lyxigt inslaget och jätte fin blomma! Över förväntat
Riktigt bra företag!!
Riktigt bra företag!!! Rekommenderar för alla
Sååå fint blommorna var paketerade
Sååå fint blommorna var paketerade!
Bara gott att säga om Lalaplants.