Lalabella Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat ik ontzettend leuk vind aan Lalabella is dat ze zich echt onderscheidt door hele creatieve en unieke combinaties van stoffen en kleuren te gebruiken. De haarbanden zijn van hoge kwaliteit en zijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke webshop met prachtige haarbanden,kleding en accessoires. De items die ik besteld had zijn van goede kwaliteit en zijn erg mooi. De haarbanden blijven goed zitten en knellen niet. De eigenares... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een hele mooie haarband gekocht en ongeveer €36 betaald (incl. verzendkosten). Later zag ik op een markt dezelfde haarbanden voor €18,95. Daar baalde ik wel van.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na maanden van de site op Insta volgen, gistermiddag naar Baarn gereden om La La Bella te bezoeken. Ben met vier prachtige haarbanden, waaronder één zijden, blij naar huis gereden. Veel dank Cha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. também em
  3. Loja de Acessórios de Moda
  4. Loja de decoração de design de interiores

La La Bella is een exclusief merk dat haar eigen producten ontwerpt, maakt en verkoopt. Onze handgemaakte items (zoals haarbanden met ijzerdraad) komen in kleine collecties zodat jouw look altijd uniek is!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

44 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bijzonder tevreden

Ik ben erg blij met mijn supermooie ring. Hij werd snel bezorgd en was met liefde ingepakt in een mooi zakje met lief kaartje erbij. Ik ga daar zeker vaker iets bestellen!

28 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg blij met de hazelnoot kleurige…

Erg blij met de hazelnoot kleurige bandeau. Hij matcht mooi met mijn blonde haren. Hij is mooi afgewerkt en voelt hem praktisch niet zitten. Levering was snel en netjes verpakt.

31 de julho de 2026

Resposta da Lalabella

Hi! Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat hij mooi bij je haren matcht en dat je er blij mee bent:) Veel plezier met de haarband.

Blij met haarband

Mooie website, mooie haarband, snelle levering en mooi ingepakt. 🤩 Happy!

22 de julho de 2026

Resposta da Lalabella

Wat leuk om te horen! Dankjewel! :)

Een lief briefje

Het pakketje was snel binnen. Het product was prima in orde. Bovendien was het heel leuk verpakt en zat er een ontzettend lief briefje bij. Bedankt Lalabella!

10 de julho de 2026

Resposta da Lalabella

Hi! Bedankt voor je review. Fijn dat alles in orde was en jij ook bedankt voor de bestelling! :)

Mooie kwaliteit

Snelle levering, goeie kwaliteit mousseline katoen!
Tweede haarband inmiddels. Blijft goed zitten!!

3 de julho de 2026

Resposta da Lalabella

Wat fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen en de review ❤️

Mooie kwaliteit haarbanden

Mooie kwaliteit haarbanden, krijg veel complimenten

24 de junho de 2026

Resposta da Lalabella

Hi! Wat leuk te horen dat je veel complimenten krijgt en ook erg lief dat je dit laat weten! Dank je wel :)

Mooie kwaliteit!

Ik heb al een aantal keer besteld bij Lalabella. Het grootste nadeel: de haarbanden zijn zo leuk en comfortabel dat je er nooit genoeg van gaat hebben!
Prachtig afgewerkt, fijne stoffen, helemaal top

24 de junho de 2026

Resposta da Lalabella

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je er zo blij mee bent en lief dat je dit laat weten! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

La La Bella heeft een fijne webshop.

La La Bella heeft een fijne webshop en maakte mijn bestelling vlot in orde. Het product is mooi en het is goed en snel bezorgd.

13 de junho de 2026

Resposta da Lalabella

Bedankt voor je review! Fijn om te horen :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Te duur

Resposta da Lalabella

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de haarband ♡ We begrijpen dat het vervelend kan voelen als je later vergelijkbare haarbanden goedkoper tegenkomt♡

De haarband die je hebt besteld is een van de zijden modellen uit onze huidige collectie. Deze worden door onszelf met de hand gemaakt van luxe stoffen die we zelf uit Spanje hebben meegenomen en zijn in een beperkte oplage gemaakt. Daardoor liggen de prijzen van deze collectie wat hoger dan van onze andere haarbanden. We hopen dat je er veel plezier van heb♡

Fijne ervaring

Snelle bezorging en artikel precies zoals verwacht!

Resposta da Lalabella

Hi! Bedankt voor de review en fijn dat het artikel precies was zoals verwacht♡

Origineel, mooi, goede prijs

Ben heel blij met de originele en mooie blousjes en andere spullen, kwaliteit top!

Resposta da Lalabella

Hi! Bedankt voor de review. Wat fijn dat je blij bent met de spullen. Veel plezier ermee♡

super blij met mijn 3 haarbanden

super blij met mijn 3 haarbanden. ik wissel ze allemaal af bij mijn outfit en heb ze nu al een week elke dag aan/op. ze zijn echt super makkelijk leuk te krijgen. als je net als ik je haar altijd leuk vindt zitten als je een zonnebril in je haar hebt geschoven dan zijn deze haarbanden echt top!

22 de abril de 2026

Resposta da Lalabella

Bedankt voor de leuke review! Veel plezier met de haarbanden :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke webshop met prachtige…

De eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Fijn contact mee gehad via telefoon en WhatsApp.
De stenen winkel lijkt mij erg sfeervol en gezellig en hoop ik snel een keer naartoe te kunnen gaan.

8 de abril de 2026

Fijne, goede service

Snelle verwerking van de bestelling, duidelijke informatie via de mail over verzenden, super mooi product van goede kwaliteit. Product was met veel zorg ingepakt en de persoonlijke noot erbij was echt heel leuk!

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Lalabella

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de review :)