Het was heel netjes en snel bezorgd Ook kreeg ik er nog snoepjes bij en een persoonlijk bericht En ze hebben mijn chassis nummer nagekeken en vertelt dat dit onderdeel niet op mijn auto past zond... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sierlijst besteld, na enkele dag nog geen traceercode, dus gemaild, bleek backorder te staan en nu pas na 2 weken binnen. Communicatie hierin mag wel wat beter, verder zijn de producten en prijsverho... Ver mais
Bestelling duurde wat langer dan normaal door de feest dagen maar hij is netjes binnen gekomen en ze hebben zelfs wat extra’s er bij in gedaan voor het lange wachten.
Op aanraden van een vriend heb ik de rooie bobine’s besteld voor Audi a4 1.8 t . Duidelijke site snel in huis . Enige waar ik tegen aan liep is dat,ik twee rooie plastic kabelcovers wilde bes... Ver mais
Detalhes da empresa
- Atacadista de Peças para Carros
- Loja de Acessórios Automotivos
- Loja de peças para carros de corrida
- Regulagem de automóveis
LAM Parts is dé specialist in hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren kwaliteit, snelheid én service – elke dag opnieuw. Of je nu op zoek bent naar performance-upgrades, onderhoudsproducten of specifieke OEM-onderdelen, bij ons vind je uitsluitend zorgvuldig geselecteerde artikelen van topmerken. Wat LAM Parts uniek maakt, is onze klantgerichte aanpak. We geloven in eerlijk advies, heldere communicatie en snelle levering. Onze experts staan altijd klaar om je persoonlijk te helpen, zodat je zeker weet dat je het juiste product ontvangt – passend bij jouw voertuig én jouw wensen. We begrijpen dat service niet eindigt bij de levering. Daarom zijn wij ook na aankoop bereikbaar voor vragen, ondersteuning of advies. En ben je ergens niet tevreden over? Neem dan direct contact met ons op via customerservice@lam-parts.com – we zoeken samen naar een oplossing, snel en zonder gedoe. LAM Parts bouwt aan langdurige klantrelaties op basis van vertrouwen, expertise en transparantie. Ontdek het zelf en ervaar waarom klanten ons waarderen met uitstekende reviews.
Informações de contato
Hilversum, Holanda
- customerservice@lam-parts.nl
- lam-parts.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Snel verzonden
Goed kwaliteit in onderdelen en…
Goed kwaliteit in onderdelen en bezorgen!Bedank jouwe Lam Patrs
Bestelling duurde wat langer dan…
Trage verzending.
Trage verzending.
Moest heel lang wachten op m’n onderdelen.
Beetje jammer.

De verzending kan sneller
De verzending kan sneller. Goed verpakt, paar snoepjes erbij en een persoonlijke brief. Producten van de te verwachte kwaliteit.
Bobine pen 20vt
Het was heel netjes en snel bezorgd
Ook kreeg ik er nog snoepjes bij en een persoonlijk bericht
En ze hebben mijn chassis nummer nagekeken en vertelt dat dit onderdeel niet op mijn auto past zonder adapter en heb deze bijbesteld natuurlijk zeer tevreden
Snelle en persoonlijke service
Snelle en persoonlijke service.
Goede kwaliteit en snel met verzenden.
Volgende dag al geleverd.
Heel erg bedankt !
Hadden het juiste wat ik zocht en snel…
Hadden het juiste wat ik zocht en snel verstuurt
Bekabeling volgende dag binnen
Bekabeling volgende dag binnen, snoepjes erbij maakte het alleen maar leuker. Super bedrijf, geen opmerkingen behalve dat alles makkelijk besteld en juist was.
Good quality
Op aanraden van een vriend heb ik de…
Duidelijke site snel in huis .
Enige waar ik tegen aan liep is dat,ik twee rooie plastic kabelcovers wilde bestellen .
Maar dat ging niet omdat ik er al 1 had in mijn winkelwagen.🤔
Opzich zou ik zelf willen kiezen hoe veel ik er wil .
Maar zou er zo weer bestellen
Mooie spullen tegen nette prijs en goed verpakt
En een heel aardig briefje erbij.
Ouderwetse service !
Top dus

Resposta de LAM Parts
Snelle levering - ook in België (incl. kleine attentie). Artikel in de goede staat zoals afgebeeld op de foto’s.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, snel geholpen en heel snel geleverd. Zeker een aanrader!

Resposta de LAM Parts
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.