Zeer goede service Wij wisten niet goed welke halogeen we nodig hadden. Via het contacformulier had ik de referte van de oude spot doorgegeven. Men wist onmiddellijk wat men in de plaats kon aanbie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Groot compliment aan Lamp123! 9 buitenlampen gekocht waarvan er 3 binnen de garantie stuk waren. Eén berichtje, heldere instructie en een week later nieuwe lampen. Super geregeld, duidelijk en geen on... Ver mais
Zeer goede service
Zeer goede service
Wij wisten niet goed welke halogeen we nodig hadden. Via het contacformulier had ik de referte van de oude spot doorgegeven. Men wist onmiddellijk wat men in de plaats kon aanbieden. Dezelfde avond nog besteld, de dag nadien alles ontvangen. Top service !!!
Ik moet toegeven dat ik wat achterdochtig was omdat de website nogal amateuristisch is. Maar mijn bestelling is al enkele dagen later toegekomen en alles in perfecte staat. (Omdat alles in voorraad was. Hierop opletten als je snel lampen wil)
Een zeer tevreden klant dus.
lampen geretourneerd
2 spots philips kosipo besteld voor €71,70
+ 5.95 verzendkosten=77,65€in totaal
Lampen bleken voor ons niet goed te zijn.Retour gestuurd.Moet je zelf betalen €6,55 voor label DHL.
Na terugsturen krijg je de 5,95 verzendkosten wat ik al betaald had om ze in huis te krijgen weer afgetrokken van de totaalprijs dwz €71,70.
Dus in totaal heb ik €12.50 betaald voor geen lampen dus voor niks.
Is dit legaal??????
Prima ervaring hier gehad
Prima ervaring hier gehad. Gisteren 4 traditionele G53 AR111 halogeen spotlampen besteld. Vanochtend in huis via PostNL.
Goed assortiment en heb het gezochte…
Goed assortiment en heb het gezochte product voor een goede prijs kunnen scoren. Contact met klantenservice is fijn en ze doen alles om het "probleem" op te lossen. Al met al een fijne ervaring
Ben heel tevreden
Gisteren 10 lampen besteld, vandaag al ontvangen. Zorgvuldig in noppenfolie in een doos verpakt. Geen enkele lamp had schade zoals door vervoer. Ben heel tevreden.
Wat een service !
Mooie lamp en geheel naar wens.
Helaas defect na 9 maanden, maar voor hen geen enkel probleem. Ik kon hem kosteloos opsturen en kreeg met een week een nieuwe opgestuurd !!
Geweldige service. Ga zo door.
Defecte lamp, goede service
Eind april kocht ik 10 Philips hue lampen in de aanbieding bij Lamp123. Na 3 maanden bleek dat 1 lamp het al had begeven. Ik heb gelijk contact opgenomen met de klantenservice en binnen het uur had ik al een reactie terug ontvangen. Ik kon de defecte lamp retourneren en een nieuwe werd daarna gelijk terug gestuurd. Heel klantvriendelijk en alles snel geregeld. Ik bestel hier de volgende keer weer!
Snelle levering van bestelling
Snelle levering van bestelling. Erg goede service!
Oplichters
Oplichters, bestelling nooit een bevestiging per mail gekregen, wel betaald.
Nu niks meer te vinden, laten niet van zich horen.
Totaal niet bereikbaar.
Snel en goede berichtgeving.
Top berichtgeving. Dertig uur later in huis. Klaar dat is wat je wilt. Ik begrijp de negatieve reviews niet. Maar er kan altijd iets misgaan. Niet bij mij in ieder geval
Dropshipping!
Lamp123 heeft 1 werknemer, geen fysieke voorraad en werkt volgens dropshipping. Als de bestelling na een week (bij PostNL wel aangemeld, niet ontvangen) nog niet is verzonden, wordt door Lamp123 gemeld dat het pakje, volgens PostNL vermist is en krijg je het aankoopbedrag terug. Dat dan weer wel…. Helaas kan ik niet minder dan 1* geven
Prima assortiment en klantenservice
Prima assortiment en klantenservice
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Helaas een dag later door een foutje bij PostNL maar daar kan Lamp123.nl niks aan doen. Zij hadden het op tijd verstuurd.
Goed en duidelijk mailverkeer. Ga zo door mensen, mijn complimenten. Dit was de 1e keer dat ik bij jullie bestelde. Is voor herhaling vatbaar
Ik bestel hier nooit meer zegt iets op…
Ik bestel hier nooit meer zegt iets op voorraad te hebben en is niet op voorraad 10 weken verder en heb nog steeds geen lamp ontvangen.
Nu het bedrag terug gevraagd ze blijven maar de levering verschuiven.
Fijne webshop
Fijne webshop! Goede producten voor scherpe prijzen en snelle levering. Helemaal tevreden.
service missend onderdeel
service missend onderdeel
Onlangs een lamp besteld hierbij miste een onderdeel.
hierover goed op de hoogte gehouden van de zoektocht.
Niet tevreden voel mij bedrogen…
Niet tevreden voel mij bedrogen bestelde lamp steinel 23 watt en kreeg 18 watt voor de prijs van de 23 watt niet voor herhaling vatbaar teleurgesteld!
Product geleverd
Hue gradient lamp bestelt en wellicht te laat maar toch netjes geleverd. De lamp zelf is mooi mits op een recht ondergrond geplaatst. De lichtpaal lijkt anders krom te staan wat niet zo is.
Lamp besteld staat op site (nog steeds)…
Lamp besteld staat op site (nog steeds) levertijd 3-7 dagen.na bestelling krijg ik mail dat ie pas eind febr leverbaar is! Heel irritant! Nu wachten op geld retour!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.