Banner for LampConcept.se

LampConcept.se Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu snackar vi service! Det här lilla gänget vet hur en kund ska behandlas. Snabb och smidig leverans, och där är jag som kund redan nöjd. Men då ligger det en lite gullig lapp med ett tack från g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt rekommendera! Fick snabb hjälp med mina frågor och leveransen kom snabbt. Professionell och pålitlig service genom hela processen. Jag har inte installerat lampan ännu, men den ser väldigt f... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Suveränt bra! Fick en liten trasig ring för att täcka pluggen. Lätt hänt. Dom skicka en dirr och vipps fick ja SMS om att bing hade levererat den. Kidsen är supernöjda. 4/5 pga av lilla trasiga ringen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Sobre LampConcept.se

Välkommen till Lampconcept – belysning med känsla 💡

Vi har hjälpt över 150 000 kunder att hitta rätt belysning – och vi vet vad som krävs för att göra det rätt.

Lampconcept är mer än en lampbutik. Vi har ett noggrant handplockat sortiment av lampor i topkvalitet – från skulpturala statement-pieces till mjuka, varma vardagsrumslampor och lekfulla neonskyltar. Men det vi egentligen säljer är rätt ljus till rätt plats. Oavsett om du vet precis vad du letar efter, eller om du behöver hjälp att hitta den belysningslösning som passar just ditt hem och ditt behov, är vi här för dig.

Vi tror på design med en tanke bakom sig, kvalitet som håller och service som känns personlig på riktigt. Hos Lampconcept är du aldrig bara ett ordernummer – du är en kund vi vill att ska bli genuint nöjd.

📸 Bilder från riktiga hem – skickade av våra kunder

Moon-serien i ett riktigt hem – skickat av en kund Oak-serien i ett riktigt hem – skickat av en kund

👉 Utforska hela vårt sortiment på Lampconcept.se

Hos Lampconcept får du:

🔄 100 dagars öppet köp
Vi vill att du ska hitta den helt rätta belysningen som du blir uppriktigt glad i. Därför får du alltid 100 dagars öppet köp, så att du i lugn och ro kan packa upp din nya lampa och se om den passar perfekt in hemma hos dig.
✅ Personlig kundservice – alltid
Personlig kundservice. Hos oss är du i trygga händer, och vi möter dig alltid i ögonhöjd. Har du frågor om en lampa eller din leverans, sitter vår svenska kundservice alltid redo att hjälpa dig hela vägen i mål.
🤝 Certifierad av Trygg E-handel
Lampconcept.se är certifierad av Trygg E-handel – din officiella garanti för en transparent, säker och trygg näthandel. Från det att du lägger varan i varukorgen till att den landar hos dig, är du alltid skyddad.
🚚 Snabb leverans och fri frakt över 899 kr
Vi vet hur tråkigt det är att vänta på ljuset. Därför packar vi blixtsnabbt och skickar din order med PostNord eller Bring. Shoppar du för över 899 kr, bjuder vi självklart på frakten till ditt närmaste ombud.

Säker och Trygg e-handel

Lampconcept.se är en certifierad och trygg e-handel.

Det är din officiella garanti för en öppen, säker och trygg nätshopping från sekunden du lägger varan i varukorgen, tills den landar hemma hos dig.

Informações de contato

Spara upp till 60% på Höstrea

Just nu har vi höstrea med rabatter på upp till 60% 🍂

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

267 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

219 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte fin och härligt ljus

Jätte fin och härligt ljus! Min dotter älskar den!

18 de setembro de 2026

Käre Marielle

Tack så mycket för din feedback; det är roligt att höra att lampan sprider glädje.
Allt gott.

Vänlig hälsning
Iben M. Holmes

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättenöjd med min golvlampa!

Jag har köpt golvlampan Trento i mässing/smoke från Lampconcept och jag är verkligen jättenöjd! Den är faktiskt ännu snyggare i verkligheten än på bilderna. Stilren, modern och väldigt elegant – den passar perfekt hemma hos mig.
Jag tycker verkligen om designen och kvaliteten. Jag är så nöjd att jag redan planerar att köpa en till från Lampconcept. Rekommenderas varmt!

20 de setembro de 2026

Hej Anna.

Tusen tack för den fantastiska recensionen!
Vad roligt att höra att du är så nöjd med både lampan och kvaliteten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte snabb orderhantering och leverans…

Jätte snabb orderhantering och leverans och varan uppfyllde förväntningarna😊

20 de setembro de 2026

Hej Anna-Lisa.

Stort tack för recensionen!
Det är precis så det ska vara – snabbt, smidigt och helt enligt förväntningarna.

3 de setembro de 2026

Hej Helen.

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att du är nöjd med både beställningen och den snabba leveransen. 😊

Kul produkt

Kul produkt. Känns bra i kvalitet. Snabb leverans

16 de setembro de 2026

Hej Nicklas

Tack så mycket för din rekommendation; vi uppskattar det verkligen.

Mvh Iben M. Holmes

Laddningsbara sänglampor

Sökte sänglampor (utan sladdar) och hittade dessa hos LampConcept. Små, snygga, med bra ljus för läsning. Lätta att fästa på väggen eller med två skruvar för "säkrare" fäste. Finns i två olika färger, ljust eller mörkt trä. Helnöjd!

13 de setembro de 2026

Hej Margaretha,

Stort tack för den fina recensionen.
Vad roligt att du blev helnöjd och att lamporna passar så bra som sänglampor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnabb leverans och hög kvalité!

Supersnabb leverans och hög kvalité!

11 de setembro de 2026

Hej Sofia!

Stort tack för den fina recensionen.
Vad roligt att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten.

Coola neonskyltar/neonlampor

Snabb leverans och jätte fina neonlampor som barnen älskade! Så coola och fina var dem ☺️

6 de setembro de 2026

Hej Erika.

Stort tack för den fina recensionen!
Det gläder oss verkligen att ni blev nöjda och att barnen älskade sina nya lampor.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Försenad

Försenad, men elplinten i lampan lämnar
mycket övrigt att önska, för detta priset
Men när lampan väl kom upp i taket var
den fin.

4 de setembro de 2026

Hej Linda

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen förseningen och tar detta vidare för att förbättra informationen kring våra leveranser i framtiden.

Vi skickar också dina synpunkter om lampan vidare till vår produktavdelning. Vad roligt att du i alla fall blev nöjd med hur lampan ser ut uppe i taket!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Zakaria

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans. Känns pålitlligt rakt igenom. /Martin

14 de setembro de 2026

Hej Martin.

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att du uppskattade den snabba leveransen och kände dig trygg med ditt köp.

Nöjd!

Snabbt, smidigt och superfin lampa! 😊

10 de setembro de 2026

Hej Mariah.

Tack för den fina recensionen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde två st och båda är jättefina

Beställde två st och båda är jättefina, ett plus att det går att dimra. Och det var Mycket snabb leverans!

12 de setembro de 2026

Hej Ninne!

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att du blev nöjd med lamporna och den snabba leveransen. Ha en fortsatt fin dag!

2 de setembro de 2026

Hej Maria.

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for du er tilfreds med leveringen.

Rigtig god fornøjelse med dit køb! 😊

Med venlig hilsen,

Vi beställde en lampa

Vi beställde en lampa. Snabb leverans och utlovad produkt som kom.
Dessvärre hade en glaskupa gått sönder i frakten Vi vände oss då med reklamation till kundtjänst som hanterade snyggt och effektivt så vi fick en ny glaskupa.

11 de setembro de 2026

Hej Joakim!

Tack så mycket för din fina recension!
Vad skönt att höra att kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt och smidigt när olyckan var framme.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med lampan! 😊

Perfekt fönsterlampa över växterna

Perfekt fönsterlampa över växterna. Vi är så nöjda.

10 de setembro de 2026

Hej Evelyn!

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att fönsterlampan passar perfekt över växterna och att ni är så nöjda.

Ha en jättefin dag! 😊

Väldigt nöjd

Bra lättnavigerad hemsida med mycket produkter att välja bland. Som alltid var det en snabb leverans, bra service, och att neonlamporna har dimmer är superbra. Jag är, som vanligt, riktigt nöjd med mitt köp :)

29 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en lampa till min son i…

Köpte en lampa till min son i födelsedagspresent och han var supernöjd!! Fick en liten godispåse i paketet av företaget som uppskattades! En fin liten gest.
Tack!

28 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kvalitet

Köpte två lampor, en fungerade inte. Mailat företaget som inte svarar

2 de agosto de 2026

Hej Nicole

Tack för samtalet och för möjligheten att lösa problemet! Vi ber verkligen om ursäkt för det fördröjda svaret – tyvärr hamnade ditt mejl i vårt skräppostfilter. Enligt överenskommelse har vi nu skickat den saknade delen, så din andra lampa kommer snart att fungera precis som den ska.

Vi hoppas att du blir mycket nöjd med den och önskar dig en trevlig helg!
Zakaria