Nu snackar vi service! Det här lilla gänget vet hur en kund ska behandlas. Snabb och smidig leverans, och där är jag som kund redan nöjd. Men då ligger det en lite gullig lapp med ett tack från g... Ver mais

Kan varmt rekommendera! Fick snabb hjälp med mina frågor och leveransen kom snabbt. Professionell och pålitlig service genom hela processen. Jag har inte installerat lampan ännu, men den ser väldigt f... Ver mais
Suveränt bra! Fick en liten trasig ring för att täcka pluggen. Lätt hänt. Dom skicka en dirr och vipps fick ja SMS om att bing hade levererat den. Kidsen är supernöjda. 4/5 pga av lilla trasiga ringen... Ver mais
Välkommen till Lampconcept – belysning med känsla 💡
Vi har hjälpt över 150 000 kunder att hitta rätt belysning – och vi vet vad som krävs för att göra det rätt.
Lampconcept är mer än en lampbutik. Vi har ett noggrant handplockat sortiment av lampor i topkvalitet – från skulpturala statement-pieces till mjuka, varma vardagsrumslampor och lekfulla neonskyltar. Men det vi egentligen säljer är rätt ljus till rätt plats. Oavsett om du vet precis vad du letar efter, eller om du behöver hjälp att hitta den belysningslösning som passar just ditt hem och ditt behov, är vi här för dig.
Vi tror på design med en tanke bakom sig, kvalitet som håller och service som känns personlig på riktigt. Hos Lampconcept är du aldrig bara ett ordernummer – du är en kund vi vill att ska bli genuint nöjd.
📸 Bilder från riktiga hem – skickade av våra kunder
Lampconcept.se är en certifierad och trygg e-handel.
Adelgatan 21, 211 22, Malmö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 57% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Jätte fin och härligt ljus! Min dotter älskar den!

Resposta da LampConcept.se
Jag har köpt golvlampan Trento i mässing/smoke från Lampconcept och jag är verkligen jättenöjd! Den är faktiskt ännu snyggare i verkligheten än på bilderna. Stilren, modern och väldigt elegant – den passar perfekt hemma hos mig.
Jag tycker verkligen om designen och kvaliteten. Jag är så nöjd att jag redan planerar att köpa en till från Lampconcept. Rekommenderas varmt!

Resposta da LampConcept.se
Jätte snabb orderhantering och leverans och varan uppfyllde förväntningarna😊

Snabb leverans fina lamphållare

Smidigt att beställa och snabb leverans

Kul produkt. Känns bra i kvalitet. Snabb leverans

Resposta da LampConcept.se
Sökte sänglampor (utan sladdar) och hittade dessa hos LampConcept. Små, snygga, med bra ljus för läsning. Lätta att fästa på väggen eller med två skruvar för "säkrare" fäste. Finns i två olika färger, ljust eller mörkt trä. Helnöjd!

Resposta da LampConcept.se
Supersnabb leverans och hög kvalité!

Resposta da LampConcept.se
Snabb leverans och jätte fina neonlampor som barnen älskade! Så coola och fina var dem ☺️

Resposta da LampConcept.se
Försenad, men elplinten i lampan lämnar
mycket övrigt att önska, för detta priset
Men när lampan väl kom upp i taket var
den fin.

Otroligt snabb leverans. Känns pålitlligt rakt igenom. /Martin

Resposta da LampConcept.se
Beställde två st och båda är jättefina, ett plus att det går att dimra. Och det var Mycket snabb leverans!

Smidigt att beställa och snabb leverans

Resposta da LampConcept.se
Vi beställde en lampa. Snabb leverans och utlovad produkt som kom.
Dessvärre hade en glaskupa gått sönder i frakten Vi vände oss då med reklamation till kundtjänst som hanterade snyggt och effektivt så vi fick en ny glaskupa.

Resposta da LampConcept.se
Perfekt fönsterlampa över växterna. Vi är så nöjda.

Resposta da LampConcept.se
Bra lättnavigerad hemsida med mycket produkter att välja bland. Som alltid var det en snabb leverans, bra service, och att neonlamporna har dimmer är superbra. Jag är, som vanligt, riktigt nöjd med mitt köp :)
Köpte en lampa till min son i födelsedagspresent och han var supernöjd!! Fick en liten godispåse i paketet av företaget som uppskattades! En fin liten gest.
Tack!
Köpte två lampor, en fungerade inte. Mailat företaget som inte svarar