Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min kæreste bestilte d. 8. februar en lampeskærm, hvor der på hjemmesiden stod levering 1–3 hverdage. Efter 2 uger uden levering kontaktede hun selv virksomheden og fik at vide, at levering før... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig nemt at bruge Lampeagentens hjemmeside. Gode lamper til gode priser. Jeg er vild med min Diablo gulvlampe Ø50, rød, hvid, sort. Og tak for den hurtige levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte spontant min 92 årige mormor og mens vi spiste påskeæg sagde hun, at hun forfærdelig gerne ville have en VP9. Hun havde allerede været forbi den lokale lampeforretning, men de forhandlede... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Søgte på nogle reservedele til en af vores PH5 lamper, og Lampeagenten dukkede op blandt annoncerne med en pris på 380 kr. Klart den billigste side, da de andre tager 505 kr for samme reservedele. I... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Escrito pela empresa

Lampeagenten.dk, ligger fysisk i Ringe på Midtfyn Vi har uddannet personale, der ved en masse om belysning, så har du brug for rådgivning om belysning så giv os et kald på 69171720. Vi har leveret service til tiden siden 1972, og har professionelt tilgang til belysning. Vi har et et særlig kendskab til belysning, pærer og designerlamper. Herunder specielt Louis Poulsen og alle deres designer, som f.eks. Poul Henningsen (PH), Arne Jacobsen og Verner Panton. Og derudover også mærker som Le Klint, &Tradition, Fritz Hasen, GUBI og alle de andre kendte mærker indenfor belysning. Vi har et stort udvalg af Designerlamper, både væglamper, gulvlamper pendler og udendørslamper m.m. Husk hos Lampeagenten, har vi prismatch, så ser du lampen på en tilsvarende dansk webshop så matcher vi som udgangspunkt prisen. Giv os et kald på 69171720 hvis du hat brug for hjælp til køb af din næste Designerlampe PH lampe, AJ lampe eller anden smuk belysning.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vildledende markedsføring

Efter 2 uger uden levering kontaktede hun selv virksomheden og fik at vide, at levering først ville ske efter 1. juni. Det er en markant afvigelse fra det oplyste, og ikke noget vi var blevet informeret om undervejs.

Vi oplever det som vildledende, da vi ikke havde købt produktet, hvis den reelle leveringstid var oplyst fra starten.

Derudover stoppede virksomheden med at besvare henvendelser, hvilket gør oplevelsen endnu dårligere.

8 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget skuffende oplevelse med Lampeagenten.

Jeg bestilte en PH 3/2 underskærm, hvor der ved købet stod, at leveringstiden var 1–3 hverdage. Efter over to uger uden nogen form for opdatering var jeg selv nødt til at kontakte dem. Først dér fik jeg at vide, at varen slet ikke var på lager, og at leveringstiden i stedet var udskudt til 1. juni.

Det er selvfølgelig frustrerende i sig selv, men det jeg især er utilfreds med, er håndteringen bagefter. Jeg skrev tydeligt, at jeg gerne ville beholde min ordre, men blot ønskede en rimelig kompensation for den meget store afvigelse fra den oplyste leveringstid. I stedet for at forsøge at finde en løsning stoppede de simpelthen med at svare midt i vores mailkorrespondance, hvilket jeg synes er meget uprofessionelt.

Jeg kan også se i andre anmeldelser herinde, at Lampeagenten ofte svarer, at kunder har misforstået situationen eller overreagerer. Derfor vil jeg blot understrege, at dette er min faktiske oplevelse af forløbet.

Alt i alt en rigtig dårlig kundeoplevelse.

24 de fevereiro de 2026

Meget tilfreds med handlen

Jeg har handlet hos Lampeagenten to gange, og begge gange har været en rigtig god oplevelse. Varerne var forsvarligt og sikkert indpakket, så alt ankom i perfekt stand. Leveringen var lynhurtig, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Alt i alt er jeg meget tilfreds og handler gerne hos Lampeagenten igen.
Gitte

6 de fevereiro de 2026

Som altid fantastisk service

Som altid fantastisk service. Bestilte en vare meget sent og alligevel nåede den frem 2 dage senere, inden jul. De største anbefalinger herfra. Vi har handlet der flere gange og har altid været tilfredse.

23 de dezembro de 2025

Resposta de Lampeagenten

Hej Dorthe. Tusind tak for den fine anmeldelse, det er virkelig dejligt når folk tager sig tid til at anmelde når noget "går godt" vi er virkelig glade for de 5 stjerne og at I har handlet flere gange hos Jer, vi glæder os til at kunne hjælp en anden gang.
Med ønsket om en god jul og et godt nytår.
VH Lampeagenten

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en lampe med lup til en…

Jeg bestilte en lampe med lup til en julegave til en ældre svagtseende dame. Der stod på hjemmesiden at der var 3-4 dages levering, så jeg bestilte varen.
To dage senere fik jeg meddelelse om at varen kunne leveres i januar, hvilket indlysende ikke fungerer til en julegave. Synes at det er tegn på at virksomheden ikke har styr på deres lager eller deres logistiksystem.!!

3 de dezembro de 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at lampen ikke var på lager, da du bestilte den. Det er korrekt, at vi oplyser om en leveringstid på 1-3 hverdage for lagervarer, men den lampe, du havde bestilt, var ikke tilgængelig på det tidspunkt. Vi bestilte varen hos vores leverandør, men desværre kunne de først levere lampen efter nytår.

Vi informerede dig om den forlængede leveringstid allerede efter to dage, og vi er kede af, at vi ikke kunne levere den inden jul. Vi forstår din frustration og beklager det besvær, dette har forårsaget.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er trist at modtage en 1-stjernet anmeldelse. Vi værdsætter din feedback og vil tage den til efterretning.

Vi ønsker dig en rigtig god jul og et godt nytår.

God oplevelse

Bestilte to flowerpot lamper, som var udsolgt de fleste andre steder. Fik dem allerede en lille uge senere, flot og godt pakket ind! Så ikke noget sætte en finger på. Tak!

2 de dezembro de 2025

Resposta de Lampeagenten

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine flowerpot lamper, og at de nåede frem til dig hurtigt og godt pakket ind. Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder de bedste produkter og service, så det betyder meget for os at få din feedback.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen, og vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte til julegave

Bestilte noget til julegave. Leveringstiden var 1-3 dage. Jeg skrev og spurgte om den var blevet sendt for at være sikker på den kunne nå frem inden jul. Den kan så først blive leveret i slut januar 2026.

4 de dezembro de 2025

Resposta de Lampeagenten

Tak for din henvendelse, og vi beklager den ulejlighed, du har oplevet med din bestilling. Det er korrekt, at vi angiver en leveringstid på 1-3 dage for lagervarer, men desværre var den vare, du har bestilt, ikke på lager. Vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage gaver til tiden, især op til jul, og vi er kede af, at vi ikke kan imødekomme dine forventninger i denne situation.

Vi arbejder hårdt på at forbedre vores lagerstyring og vil tage din feedback med i vores overvejelser. Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig yderligere, må du ikke tøve med at kontakte os.

Tak for din forståelse, og vi håber at kunne betjene dig bedre i fremtiden.

Falsk annoncering

Kontaktede Lampeagenten på baggrund af et tilbud på en Louis Poulsen NJP lampe ifølge deres webside. Der gik næsten en uge, inden de sendte det link jeg skulle bruge til at bestille 3 x lamper, og det var først på dette tidspunkt, at de fandt ud af at de havde skrevet en forkert pris på deres hjemmeside, som de så ikke ville honorere. De har ikke styr på deres websider, eller deres priser.

25 de novembro de 2025

Kære Rikke
Tak fordi du deler din oplevelse.
Vi er kede af, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger. Den pris, du havde set, viste sig desværre at være en fejl og for en anden model end den, du ønskede. Når vi opdager en tydelig prisfejl, skal vi korrigere den – men vi forstår fuldt ud, at det kan være frustrerende.

Vi rettede prisen med det samme og tilbød dig samtidig en ekstra god pris på den lampe, du faktisk ønskede, som en imødekommende løsning. Det er naturligvis helt fair, at du valgte ikke at benytte tilbuddet.

Vi gør os meget umage for at holde vores priser og oplysninger opdaterede, men enkelte fejl kan desværre opstå. Det beklager vi. Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe dig på nogen måde fremover.

Lampeagenten.dk

Falsk annoncering.

Reklamerer med Verner Panton VP9 lamper, samt at der 20% rabat på første vare. Vil så bestille den pgl. lampe, men bliver oplyst om, at rabatten ikke gælder for lampen. Fup og fidus.

27 de outubro de 2025

Hej Claus
Tak for din anmeldelse, som vi selvfølgelige er meget kede af at få.
Du har givet 1 stjerne på en skala fra 1-5, hvor 1 er det værste man kan give !!! Sagen er den, at vi tilbyder nye kunder 20% rabat på deres 1 ordre.
På denne rabat står der også tydeligt at rabatten "ikke gælder i forvejen nedsatte varer".
Da den lampe du ønskede at købe var nedsat med ca. 30%, så gir vi således ikke yderligere 20% rabat. Dette har intet med falsk markedsføring at gøre.
Vi er kede af din anmeldelse, men kan jo ikke rigtig ændre på den skala du har givet os.
God aften
VH Morten fra Lampeagenten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse og manglende kundeservice

Vi købte en lampe fra Lampeagenten, som desværre ankom med en tydelig ridse. Vi kontaktede dem for at returnere lampen, men har måtte vente omkring en måned på at få en ny.

Kommunikationen har været ekstremt dårlig- både før og efter købet. De reklamerer med at svare på mails inden for 24 timer, men vi har oplevet lange svartider og manglende svar på både mail og sms.

Derudover måtte vi betale 625 kr. for et unødvendigt elektrikerbesøg, da skaden først blev opdaget ved opsætningen. På trods af dette og den lange ventetid har Lampeagenten ikke tilbudt nogen form for kompensation, hvilket vi finder meget utilfredsstillende.

Efter denne oplevelse vil vi ikke handle hos Lampeagenten igen og kan desværre ikke anbefale dem til andre.

29 de setembro de 2025

Hej Anne.
Jeg har læst din anmeldelse og er selvfølgelig ked af, at du føler vi har haft manglende kommunikation. Det er korrekt at den sidste sms ikke blev besvaret, det skal jeg naturligvis beklage. Jeg er også ked af at lampen var ridset indeni og I først kunne se det ved montagen, den del er desværre lidt ude af vores hænder, eftersom vi sendte lampen efter leverandørens anvisning og at vi naturligvis ikke åbner lamper inden afsendelse, for at gennemlyse dem for fejl. Det er jo desværre svært for os at tjekke alle lamper igennem førend vi sender dem som leverandøren anbefaler. Efter vi fik lampen hjem kørte jeg personligt op og afleverede den hos Jer, så I ikke skulle stå for nedpakning og returnering af den skadede lampe, jeg er helt med på, at der gik noget tid og det skal jeg selvfølgelig beklage. Jeg acceptere til fulde at I har givet os 1 stjerne, selvom jeg er ked af det, da jeg jo mener vi har leveret lampe på den bedst mulige måde, korrekt vi manglede at besvare hvornår vi kom. Så på en skala fra 5 og ned til 1, så føler jeg at anmeldelsen er hård. Vi gør hvad vi kan for at levere og besvare mail og yde ekstra service. Fornemmede også at dialogen var god da jeg leverede lampen på jeres adresse og tog den anden med retur.
Med ønsket om en god aften.
Vh Morten fra Lampeagenten

Rigtig god service

Rigtig god service! Vi har købt en pH væglampe hos jer, som devsærre gik stykker da vi samlede den. Torben var en knag og lavede en reklamation hos Louis Poulsen, og samme dag fik vi medhold og får sendt en ny lampeskærm
Tusind tak for hjælpen!

14 de agosto de 2025

Resposta de Lampeagenten

Tak for dejlig anmeldelse og de mange stjerner dem sætter vi pris på :-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tvivlsomt købsforløb

Inde på siden er prisen i stedet blevet ændret til 456 kr. Samtidigt får jeg et tilbud om at få 20% på min første ordre ved at melde mig til deres nyhedsbrev. Dette gør jeg og jeg modtager en rabatkode. Ved tjek ud kan jeg ikke få lov til at benytte denne rabatkode.
Alt i alt et mindre troværdigt købsforløb, der giver indtrykket af, at de forsøger at bondefange kunden.

22 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et tilgængeligt og imødekommende personale, der er indstillet på at hjælpe, hvis der opstår problemer. Gode priser.

13 de junho de 2025

Resposta de Lampeagenten

Tak Hanne for alle stjernerne dem er vi glade for :-)

Super service! Just how I like it! Og så har de det bedste udvalg i lamper ☺️

10 de fevereiro de 2025

Resposta de Lampeagenten

Mange mange tak Monna :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestilte lampe

Bestilte lampe, forventede 1-3 dage, men måtte vente en uge ekstra. Men heldigvis er den modtaget. Fin lampe

27 de janeiro de 2025

Resposta de Lampeagenten

Tak for din anmeldese Bettina, vi forsøger altid at levere dagen efter hvis produktet er på lager, er det ikke det kan der desværre gå lidt længere tid :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en lampe op til jul

Bestilte en lampe op til jul. Var meget omhyggelig med at tjekke leveringstid, da jeg ville være sikker på at gaven kunne komme frem til tiden. Der står 1-3 dage. Fedt. Varen bestilles og jeg får en bekræftelse. Dagen efter tilgår en mail, at varen er udsolgt(?) og at den kan leveres i februar. Elendig service.

18 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, stort udvalg og altid mange lamper på lager

8 de dezembro de 2024

Af hjertet tak Ida

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais