Snabb leverans, enkel och gratis retur, snabb återkoppling och hjälp från kundtjänst. Snabb återbetalning av retur via klarna. Gjorde två separata köp, returnerade det mesta i ett paket, konta... Ver mais
Det sämsta jag någonsin har varit med om, de betalar inte tillbaka mina pengar för en lampa som jag beställde men kort därefter fick jag ett mail om att lampan är för stor för att skicka och de har... Ver mais
Köpte lampa att ha i taket. Tre skruvar skulle hålla fast glaset mot träramen. Endast två skruvar fanns i paketet. Ringde för att få den resterande skruven skickad. De kräver nu att jag fyller i en... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Beställde fel lampa då det var två lampor med samma namn men olika nummerbeteckning. När jag ska returnera får jag en adress i Tyskland som jag ska returnera till. Kostnad ca 450kr. Lita inte på att det är en svensk sida för ingen svensk kundtjänst och väldigt svårt att returnera produkt överhuvudtaget.

Resposta de Lampmani
Snabb återbetalning av retur via klarna.
Gjorde två separata köp, returnerade det mesta i ett paket, kontaktade kundtjänst, dom återkopplade inom några timmar med returfraktsedel och returnummer och besked om vilket fraktbolag jag skulle kontakta, jag gjorde det direkt och fraktbolaget hade alla uppgifter från lampmani, och jag fick själv välja om jag ville lämna paketet hos ombud eller om jag ville få paketet hämtat hemma hos mig,
Returnerade och inom en vecka hade returen tagits emot och pengarna reglerats via klarna.
Supersmidigt och enkelt

Resposta de Lampmani
Fruktansvärd kundservice. Fick ett skadat bord och de håller bara på att krångla när jag reklamerade det. Undvik detta företag

Resposta de Lampmani
Dyrt och krångligt att returnera, 440kr närmare bestämt, eftersom lamporna kom från Tyskland.
Köpte flertalet lampor, en kom skadad i slitet kartong vilket jag tolkar som nåns annan skadad retur, som säls som ny.
Krångligt att returnera och det tar långt tig
oseriöst, vet fortfarande inte om jag får ny lampa eller betalt för returfrakten
Alla minus
Köpte en taklampa som va trasig när den kom! Tar jättelång tid med reklamationen! O när man ringer till kontoret i Stockholm ä personalen på engelska! Helt värdelöst när man inte ä bra på engelska!
Företaget utgår med en rabattkod om man beställde inom ett visst datum och frakten skulle vara 89:-.
Då man skall till att beställa varan så händer följande ; på sidan efter den konfirmerade beställningen med frakt 89:- uppdateras beställningens fraktavgift upp till 135:- !
Rabatt koden gällde naturligtvis inte heller, varan uppfyllde inte kraven, något 'blaj' i den stilen fick man till svar. Om man vill prata med dom, så måste det ske bara på engelska. Ja, vad säger man....
De sa att lampan var en vecka försenad men den kom inte skickade två mejl men de svarar inte så jag vet inte när den kommer. Det kallar jag dålig behandling sina av kunder!!!!!!!!!
Utmärkta varor till lågt pris! Bra kommunikation och snabb frakt. Jättenöjd.
Riktigt riktigt värdelöst. Beställde en julgran, den va pytte liten, långt ifrån beskrivet och det är omöjligt att skicka tillbaka
Köpte en blommpelare i metall som var dåligt paketerad så pelarens ena sida var helt intryckt
Helt omöjligt att kunna göra en reklamation, svarar inte när man ringer och reklamationssidan fungerar inte
Så dåligt
Beställde soffbord 2024 07 26! Levererades 2024 07 31 så jäkligt snabb leverans. Bordet är skitsnyggt för billig peng. Bra paketerat med!
Levererad soffbord var skadad. Dåliga info om retur. Jag kunde inte hitta någon information på deras hemsidan att jag skulle stå för kostnaden. Skulle kosta mig 800 sek att skicka varan tillbaka utan garanti att kostnaden ska re funderas.
OBS att företaget inte står för returfrakt. Över 400 kr kostade det mig.
Säljer lampor utan sladdar och ljusbrytare och har urusel kundservice där de inte ens skriver på svenska. Varning! Beställ inte härifrån.
Köp inget från Lampmani! Fanns ingen kontakt för svenska uttag vilket inte framgick vid köptillfället. Ingen fri retur och då returen behövdes skickas utomlands blev kostnaden mycket hög, vilket inte heller hade redovisats.
Beställ inte från det här företaget!
Jag fick ett sms om att mitt paket levererats, utan att det gjort det. Ringer PostNord som säger att paketet inte ens är i Sverige, utan i Tjeckien. När jag ringer Lampmani’s kundtjänst får jag inget svar. Jag får sedan ett mejl om att mitt paket returneras/skadeanmälts????
Jag svarar på mejlet och skriver att jag inte ens fått mitt paket. Sen får jag ett mejl av klarna att min faktura strukits och att ordern är avbokad, utan någon kontakt av företaget angående detta.
Beställ inte härifrån, borde inte ens få kalla sig för företag.
Helt ok support och snabb leverans men var säker på att ni ska ha varan om ni beställer något från Sverige, ska ni skicka tillbaka något så går den till Tyskland och är inte billig med returen dit.
Mycket nöjd!
Jag har handlat på Lampmani 2 gånger varav en gång så har jag skickat tillbaka en lampa i retur, returen löste Lampmani på ett bra vis!
Kundservice är snabba på att svara och de löste mitt ärende skyndsamt.
Mycket nöjd med kundservice, lamporna och priserna!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.