Landbjørn Landinspektører Avaliações 27

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grænseoverskridende og uprofessionelt. I forbindelse med en stor byggesag på den 8 ha store grund jeg er nabo til, har vi haft den tvivlsomme fornøjelse af at have Landbjørn på besøg. J... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale Landbjørn Landinspektører. Ekstrem hurtig og fleksible service. Skulle have målt skel, og havde i den forbindelse flere spørgsmål til dette. Fik forklaret tingene på et spro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Byggetilladelsen til mit nye hjem afhang af en sammenlægning af mine matrikler. Jeg havde brug for at få min byggetilladelse hurtigt. Lanbjørn gav mig et tilbud og hjalp mig med at få min byggetill... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra start til slut en virkelig god oplevelse 👍 Specielt Lisa, som hjalp mig i første omgang mundtligt, og fandt ud af, og kunne oplyse mig hvad jeg skulle bruge i min sag. Dernæst blev sagen sat i... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agrimensor Territorial
  2. Consultor
  3. Departamento de pesquisas de agrimensura
  4. Serviço de mapeamento
  5. Agrimensor

Escrito pela empresa

Landinspektører der flytter grænser! Vi er kendte i markedet for sikker, hurtig og tryg levering. Vi har trods alt også noget at have det i! Mere end 120 år med målinger og rådgivning giver en vis erfaring. Vi assisterer med: Skelretablering, afsætning af hus og grund, arealoverførsel, ejendomsberigtigelse, skelforretning, udstykninger. Vi er i også kendt under navnet Bjørn Christiansen Landinspektører

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super rådgivning og service vedr

Super rådgivning og service vedr. diverse spørgsmål ang. skel og bolig - (grundet ny ejendomsvurdering). Herefter udarbejdelse af rapport på bolig samt skelafsætning og opmålinger.
Kan kun anbefale Bjørn Christiansen og hans team herfra.

11 de março de 2024

Hej Christina
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Tak for samarbejdet ! :-)
Mvh. Bjørn Christiansen Landinspektører

Yderst tilfredsstillende

Vi har fået hjælp til overdragelse af et klubhus, det var yderst tilfredsstillende.

6 de fevereiro de 2024

Hej Thomas
Det var en spændende opgave, vi er galde for at kunne hjælpe. Tak for samarbejdet ! :-)
Mvh. Bjørn Christiansen Landinspektører

Hurtig og go service

Hurtig og go service. 👍

27 de fevereiro de 2023

Hej Allan

Tak for samarbejdet :-)

God og hurtig service

Super god oplevelse med Jørgen fra Landbjorn - alle aftaler overholdt og med god kommunikation i processen.

1 de fevereiro de 2024

Hej Michael.

Hvor er det skønt, at du har været tilfreds med vores medarbejders arbejde. Jørgen og vores andre medarbejdere glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været utrolig god for samarbejdet…

Har været utrolig god for samarbejdet med Bjørn Christiansen. De levere en god service og et godt produkt. Fremadrettet vil jeg uden tvivl bruge dem.

7 de fevereiro de 2024

Hej Mads.

Mange tak for din positive feedback. Vi ser frem til at hjælpe jer med de næste opgaver.

Anmeldelse af Landinspektørfirmaet…

Anmeldelse af Landinspektørfirmaet Landbjørn

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Landinspektør Firmaet Landbjørn i forbindelse med et mindre projekt, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med deres professionelle og kompetente service.
Lige fra starten af vores samarbejde blev jeg imponeret over Landbjørns ekspertise og professionalisme. Fra den første kontakt var de lydhøre over for mine behov og ønsker og var i stand til at levere en skræddersyet løsning til vores projekt selvom der har været lidt udfordringer undervejs, Deres omfattende erfaring og viden inden for landmåling og landinspektion var tydelige og de har været gode til at forklare detaljerne undervejs så vi fandt en løsning på
udfordringer undervejs.

Det team af landinspektører vi har haft ude er yderst dygtige og dedikerede
De viste en imponerende præcision og nøjagtighed i deres arbejde, og deres omhyggelige tilgang sikrede, at alle målinger og analyser blev udført korrekt og i overensstemmelse med gældende standarder og regler. Jeg blev løbende opdateret om projektets fremskridt, og de var altid tilgængelige for at besvare mine spørgsmål og adressere eventuelle bekymringer.

En af de ting, jeg satte stor pris på ved Landbjørn, var deres evne til at tænke kreativt og finde innovative løsninger på udfordringer, der opstod undervejs. De var ikke bange for at tænke "ud af boksen" for at sikre, at vores projekt blev udført på den mest effektive og optimale måde.
Deres kundeservice er også fantastisk. De behandlede mig respekt og venlighed gennem hele processen. De lyttede opmærksomt til vores ønsker og bekymringer og arbejdede aktivt på at imødekomme dem bedst muligt. Deres åbne kommunikation og transparens var meget værdsat og hjalp med at skabe tillid og tryghed i samarbejdet.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Landinspektørfirmaet Landbjørn til enhver, der har behov for professionel landinspektionsassistance. Deres ekspertise, pålidelighed og engagement i at levere enestående resultater er enestående

15 de outubro de 2023

Hej Brian.

Mange tak for din bedømmelse af os og din positive feedback om vores medarbejdere. Vi er glade for at høre, at I følte jer godt hjulpet af vores kreativitet, nøjagtighed og kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe jer med de næste opgaver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

useriøst og korrupt

Vi kendes på langsom, useriøst og korrupt levering, bør være jeres nye slogan.

29 de abril de 2021

Kære Firuz,

Jeg er ked af din oplevelse, og vil gerne tilbyde at, tale med dig omkring sagen og forløbet. Du er velkommen til, at kontakte mig på mobil 92 44 53 28, eller mail jho@landbjorn.dk.

Jens Overgaard
Landinspektør

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais