Kan kun tilslutte mig alle andre. Hold jer langt væk. Jeg bestilte en jakke i sensommerdag. Bomuld stod der i produktinformationer. Men helt syntetisk materiale kunne jeg fornemme, da jeg fik den. Der... Ver mais
Langaard
Veja o que dizem as avaliações
Fup og svindel! Sender noget bras i forkerte størrelser, og tilbyder dig 10% i kompensation, selv om varen er ubrugelig. Alternativt skal du selv sende pakken til Kina for egen regning, hvilket k... Ver mais
Svindel - jeg bestiller aldrig fra Kina synes jeg forsøgte at kontrollere det, men var nok for ivrig når man fandt en vare man synes var lækker… Snydt Big time - bomuld af højeste kvalitet - 100% p... Ver mais
As pessoas também visitaram
Elendig kvalitet
Elendig kvalitet. Købte en bomulds kjole som jeg måtte vaske pga stank af kemikalier. Ja... naturligvis krøb den og sømmene er meget skæve. Mærkelig facon stoffet billigste kvalitet.
Det var også en gåde at den pludselig kom fra Hongkong, det så jeg ikke da jeg bestilte. Nå ja, desuden tog det 14 dage.
Dyr pudseklud. Fup og fidusfirma.
Fupfirma
Firmaet fremsender to ens stykker tøj, selvom der er bestilt to forskellige stykker tøj. Der er svært at gennemskue hvordan man skal bytte tøjet. Firmaet er hurtigt til at sende 10% i kompensation i et forsøg på at lukke sagen. Firmaet kan ikke oplyse, hvad det koster at sende varen tilbage til Kina, hvilket man selv skal stå for.
Et fupfirma som ikke lever om til…
Et fupfirma som ikke lever om til købeloven. Varen er ikke som opgivet i størrelse, og returnering skal til Kina, hvilket koster over 250 kr. Hold jer langt væk fra dette firma. De snyder dig så vandet driver.
Fup og svindel!
Fup og svindel!
Sender noget bras i forkerte størrelser, og tilbyder dig 10% i kompensation, selv om varen er ubrugelig. Alternativt skal du selv sende pakken til Kina for egen regning, hvilket koster flere hundrede kroner.
Firmaet overholder slet ikke EU-købeloven, selv om de angiver at have hjemsted i Holland.
Hold jer langt væk fra det fupfirma!
Kineserfirma - dårlig kvalitet
Kineserfirma - dårlig kvalitet og ikke svarende til størrelsesangivelse. Svært at gennemskue, hvordan man kan returnere sit køb. Afventer nu svar fra kundeservice.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.