Har været igennem i et længere forløb med bidhævning , efter nogle knækede tænder, hos Lene og hendes assistent. Har været en super god oplevelse med nænsomhed og godt humør hele vejen igennem. Samt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået lavet en snorkeskinne hos Langenæs tandlægerne. Jeg er rigtig glad for min snorkeskinne, da jeg har en mild grad af søvnapnø. Snorkeskinnen hjælper mig til bedre søvn for både mig og min... Ver mais
Bliver fra start mødt af smilende personale. Sød og dygtig tandlæge og klinikassistent, som fra start til slut forklarede alt hvad der skulle ske. Mærkede absolut intet. Var inde ved Lene og Laura... Ver mais
Detalhes da empresa
- Dentista
- Dentista Cosmético
- Clínica Odontológica
- Higienista Dental
- Periodontia de Implantes Dentários
- Clareamento dental
Informação fornecida por fontes externas variadas
Din lokale Tandlæge i Århus og Langenæs ✓ Vi garanterer kvalitet og en god oplevelse - hver gang. Ingen overraskelser på fakturaen ✓ Altid glade kunder ✓
Informações de contato
Skanderborgvej 36, st. tv., 8000, Aarhus C, Dinamarca
- info@langenaestand.dk
- langenaestand.dk
Professionelle, søde, dygtige og MEGA venlige❤️
De er simpelthen de sødeste, dygtigste og mest venlige mennesker hos Langenæs Tandlægerne❤️
God behandling
God behandling. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Anbefaler gerne Langenæs Tandlægerne
Meget professionelle- og super søde tandlæger.
Mindst 5 stjerner herfra :-)
Venligt og imødekommende personale :-)
En helt igennem positiv oplevelse. Kan kun anbefale Langenæs Tandlægerne.
Dette er en tandlæge jeg kan anbefale
Dette er en tandlæge jeg kan anbefale, dejligt og professionelt personale i afslappet atmosfære
Super service og meget kompetent behandling
Var meget tilfreds med den behandling og servive, jeg modtog hos Langenæs Tandlægerne.
Kan varmt anbefale denne klinik.
Fantastisk dygtig personale
Fantastisk sted at komme. Efter mange år med tandlægeskræk, skiftede jeg heldigvis over til Langenæs og Amela.
Kan klart anbefales hvis du lider af tandlægeskræk!
Høj kvalitet i et uformelt miljø
Jeg har nu haft 2 behandlinger hos Langenæs tandlægerne. I begge tilfælde har jeg følt mig utrolig godt behandlet og behandlingerne er udført i en meget tilfredsstillende kvalitet.
Derudover er stemningen let og uformel, hvilket gør selv et besøg hos tandlægen til en fornøjelse.
De varmeste anbefalinger herfra!
Kompetent og god behandling!
Kompetent og god behandling samt venlig og imødekommende personale!
Stor og varm anbefaling herfra!!
They took me in quickly with an acute…
They took me in quickly with an acute problem. They were incredibly sweet and professional. They took their time doing the job, no rushing, and took time to talk and explain after pulling my tooth and doing a root canal.
Prices are fair too!
Bonus: The dentist even called me the next day to ask me how I was doing.
Tandpine... vi hjælper!
Jeg havde sindssygt ondt i en af mine tænder, og via en bekendt fik anbefalet Langenæs tandlægerne tog jeg chancen, jeg ca desperat og fik jeg en akuttid ved Amela indenfor 3timer og da jeg ankom blev jeg mødt af det venligste og forstående personale. Jeg blev hørt, rådgivet og behandlet meget professionelt. Jeg vil varmt anbefale Langenæs tandlægerne, og tandlæge Amela! Hun vil være min fremtidige tandlæge!
Forstående, beroligende og kompetent!
Jeg var til tandlæge for første gang i lidt for lang tid, da jeg lider af tandlægeskræk. Jeg var inde ved Marie Louise, og det var en sand fornøjelse! Hun var virkelig dygtig til at håndtere det og talte meget beroligende, pædagogisk og sørgede for hele tiden at give plads til pauser, ro og spørgsmål! Jeg vil til enhver tid anbefale Langenæs Tandlægerne og Marie Louise til andre - særligt hvis man ikke er helt tryg ved tandlæger generelt.
God udført arbejde, og er gode til at forklare hvad de gør.
Virkelig god og rar oplevelse
Virkelig god service. Jeg var inde hos Camilla og hun var så rar og gjorde meget ud af at forklare hvad hun havde gang i. Rigtig god oplevelse.
God behandling
God behandling. Praktisk med parkering. Fik et overslag på min behandling og det holdt fint.
Super kompetent behandling
Super kompetent behandling og en tandlæge jeg føler er i øjenhøjde med mig som patient.
God tandlæge som tager sig tid til…
God tandlæge som tager sig tid til deres kunder, og til billige penge :)
Efter en meget professionel og…
Efter en meget professionel og økonomisk vejledning og behandling har jeg valgt at mine børn også skifter tandlæge til Langenæs Tandlægerne.
6 stjerner 😎
Jeg fik en visdomstand trukket ud, det gik let og smertefrit. En meget professionel behandling. 6 stjerner ville være på sin plads. 😎
A positive experience
After having negative experience beforehand at another place, at first, i was not sure what to expect. But i was really pleasantly surprized, after visiting Langenæs Tandlægerne, because the personnel is very welcoming, positive and helpfull. You will be treated kindly and even if you are anxious about this process, the personnel will make sure you feel as calm and relaxed as possible.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.