Veja o que dizem as avaliações
goedkoop en snelle levering Ik heb hier een zeer voordelige originele squeezebox met adapter gevonden en gekocht welke goed past bij mijn huidige logitech duet installatie. Ondanks dat het een 2de... Ver mais
Toetsenbord laptop reageerde niet meer. Dus een nieuw toetsenbord gekocht. De volgende dag lag deze reeds in de bus, maar het bleek het probleem met mijn laptop niet op te lossen. Contact opgenome... Ver mais
Detalhes da empresa
Lapshop.nl is dé specialist in Nederland voor nieuwe en tweedehands laptop onderdelen. Opgericht vanuit een passie voor technologie en duurzaamheid, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kwalitatieve laptop onderdelen tegen de scherpste prijzen Wat maakt Lapshop.nl bijzonder: Specialisatie: Lapshop.nl richt zich specifiek op laptop onderdelen en reparaties, waardoor ze diepgaande expertise hebben op dit gebied. Het toetsenbord van uw laptop werkt niet meer? Vervangen is makkelijker dan het lijkt. Onze prijzen zijn inculsief verzendkosten en geldt voor veel modellen lapshop.nl Duurzaamheid: Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor duurzaamheid, wat betekent dat ze helpen om de levensduur van laptops te verlengen door reparaties mogelijk te maken in plaats van volledige vervanging. Assortiment: Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands laptop onderdelen aan, wat klanten verschillende prijsklassen en opties geeft. Prijsstelling: Ze positioneren zich als leverancier met scherpe prijzen, inclusief verzendkosten voor veel modellen. Focus: In tegenstelling tot algemene elektronicawinkels, focust Lapshop.nl volledig op laptop onderdelen en reparaties, wat hen tot een nichespeler maakt in de Nederlandse markt. Dit maakt Lapshop.nl een interessante optie voor mensen die hun laptop willen repareren of upgraden in plaats van een nieuwe aan te schaffen.
Informações de contato
schoenerstraat 8, 1503BC, 8, Holanda
- +31622978188
- info@lapshop.nl
- lapshop.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service na mislukt terugsturen
Het product was niet meer nodig en ik heb het teruggestuurd in de originele verpakking, maar door Postnl werd het naar mij teruggestuurd en moest ik nog eens betalen voor het opnieuw te verzenden, waardoor het eigenlijk zinloos was gezien de kosten. Lapshop heeft ondanks het niet terugsturen toch het volledige bedrag terugbetaald. Fantastische service met oprechte dank.
Aanbevolen
Groot aanbod, scherpe prijzen en vlug geleverd. Meer kan ik niet wensen,
Misleidende productbeschrijving
Beschrijving zei USB-C, maar het onderdeel had USB-A connectie. Plaatje was een 3D render waar dit onduidelijk was, ik had beter moeten weten. Beschrijving zei verder dat dit een USB-audio interface met DAC was, maar het werd niet eens herkend als USB-device, en was dus de goedkope analoge variant, wat je krijgt als je letterlijk USB aan een audio jack soldeert. Er was wel een LEDje dat aan ging, echt misleidend.
Het juiste product gestuurd
Het juiste product gestuurd, heel vlot en zonder verzendkosten
Goeie producten heel correct snelle…
Goeie producten heel correct snelle levering ga zoo door
Het een snelle levering is.
De levering was perfect en snel alleen…
De levering was perfect en snel alleen hij doet het niet Dus heb ik de oude stekker weer gebruikt vond hem ook heel vochtig ruiken
Het bedrijf kon niet waarmaken via…
Het bedrijf kon niet waarmaken via postnl dat 'voor 5-en besteld de volgende dag bezorgd' klopte. Maar toen ik het besteladres veranderde kon het wel. Dus uiteindelijk voldeden ze wel aan hun belofte. prima
Apparaatje opgestuurd dat voor mij niet…
Apparaatje opgestuurd dat voor mij niet werkte. Zonder extra kosten kunnen terugsturen en geld teruggekregen.
Snel verzonden
Snel verzonden. Juiste artikel.
Werkt alleen helaas niet waarvoor ik het nodig had
Er staat geen gebruikerssporen maar die…
Er staat geen gebruikerssporen maar die zitten er wel zeer duidelijk op, en het toetsenbord stinkt enorm.
Snel geleverd en zeer goed ingepakt!
De bestelling ging vlot,en het product…
De bestelling ging vlot,en het product is goed.maar het versturen vond ik eigenlijk niet snel genoeg
Lege doos
Eerst lege doos gestuurd en pas telefonisch hersteld. Dus pas later goed gekomen
Levering was snel
Levering was snel. Ik had wel aangeklikt dat er een gratis kabel ging meegeleverd worden, wat niet het geval was.