Tröttnat på de stora"drakarna" som bara smyghöjer avgiften hela tiden. Fick fantastiskt bra och trevlig hjälp från första kontakten med företaget. Rekommenderar starkt!!!
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Larmify erbjuder smarta hemlarm med anslutning till larmcentral och tillgång till säkerhetstjänster med väktare. Vårt mål är att göra högkvalitativa och användarvänliga hemlarm tillgängliga och prisvärda för alla hemägare, med en enkel smidig köpupplevelse via vår hemsida och tillgänglig kundservice. Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa pris på larmcentralskopplade smarta hemlarm, utan att kompromissa på säkerhet eller tillförlitlighet.
Informações de contato
Suécia
- larmify.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Tröttnat på de stora"drakarna"...
Tröttnat på de stora"drakarna" som bara smyghöjer avgiften hela tiden.
Fick fantastiskt bra och trevlig hjälp från första kontakten med företaget.
Rekommenderar starkt!!!
Låga månadskostnader och bra support
Bra system med låga månadskostnader. Fantastisk support när något behöver förklaras.

Personlig och bra service
Personlig och bra service, inga felaktigheter i informationen om produkten, det blir och är som utlovat. Kan ringa ägaren, ingen AI, en riktig fysisk person. Känns bra att få personlig service så som det skall vara !

En mycket trevlig och…
En mycket trevlig och förtroendeingivande dialog med Olle, som känns genuin. Hade jag inte redan haft ett larmsystem installerat hade jag inte tvekat en sekund.

Resposta da Larmify
"Larmify" övertygar kunder att larm…
"Larmify" övertygar kunder att larm utan kamera/video är en fördel på grund utav integritet och förmedlar inte till sina kunder att det krävs att man har bevis på rökutveckling för att få ut brandkåren vid pågående brandlarm. Är man då bortrest kommer det att resultera i total ruin.
Hoppas ingen går på detta bedrägeri!

Resposta da Larmify
Trevliga grabbar på Larmify.
Trevliga grabbar på Larmify.
Väldigt kunniga och lyhörda.

Håller vad de lovar
Jag tycker helt enkelt att Larmify levererar vad som lovas. Vi bytte ut ett ganska omfattande villalarm från annan leverantör och installerade Larmify. Diskret utrustning, enkel att montera och begriplig app.
Utomhussiren saknas
Ett prisvärt larm som är enkelt att bygga ut. Lättinstallerat.
Väntar bara på att mjukvaran uppdateras så funktion med att smartpluggar kan styras så de ändrar status vid pålarmning resp när larmet "gått"
Att utomhussiren ännu saknas stör
Bra leverans som stämde med löftet
Bra leverans som stämde med löftet. En del inkörningsproblem men larmyfi har varit väldigt bra med supporten.
Jättesnabb leverans av rökdeckaren
Jättesnabb leverans av rökdeckaren, så nu är systemet komplett! Mycket nöjd med Larmifys proffsighet och kundfokus.

Resposta da Larmify
Jag fick ett mail från dem och de skrev…
Jag fick ett mail från dem och de skrev att jag kunde maila eller ringa. Jag försökte ringa, men numret har ingen abonnent säger de. Då blir jag misstänksam.

Bra billiga larm
Olle som jobbar på Larmify är jättebra att hjälpa till och jag vill rekommendera företaget om du vill ha billiga larm.
Enkelt och bra, o bra mycket billigare än hos andra!
Enkelt o billigt!
Robust och bra utrustning, lätt att installera
Enkel och tydlig prissättning, och bra priser.
Snabb och personlig service.
Robust och bra utrustning, lätt att installera.

Komplettering
Behövde komplettera med en rökdetektor till, snabbt och smidigt köp.

Prisvärd lösning
Snabb återkoppling och hjälp, väl fungerande produkter och konkurrenskraftiga priser, gör att vi har varit nöjda att ha Larmify som vår larmleverantör!

Supernöjd
Supernöjd, från början till slut en trygg upplevelse med bra service och information rakt igenom. Som ny med hemlarm så är min uppfattning att det varit lätt och smidigt med allt från köp till installation och uppkoppling mot larmcentral.

Resposta da Larmify
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.