Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tröttnat på de stora"drakarna" som bara smyghöjer avgiften hela tiden. Fick fantastiskt bra och trevlig hjälp från första kontakten med företaget. Rekommenderar starkt!!!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de sistemas de segurança
  2. Loja de Alarmes Antifurto
  3. Fornecedor de Alarmes de Incêndio

Larmify erbjuder smarta hemlarm med anslutning till larmcentral och tillgång till säkerhetstjänster med väktare. Vårt mål är att göra högkvalitativa och användarvänliga hemlarm tillgängliga och prisvärda för alla hemägare, med en enkel smidig köpupplevelse via vår hemsida och tillgänglig kundservice. Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa pris på larmcentralskopplade smarta hemlarm, utan att kompromissa på säkerhet eller tillförlitlighet.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

24 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Låga månadskostnader och bra support

Bra system med låga månadskostnader. Fantastisk support när något behöver förklaras.

30 de junho de 2026

Resposta da Larmify

Tack för det fina omdömet Anders! Bara höra av dig om det är något mer. Mvh//Olle

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Personlig och bra service

Personlig och bra service, inga felaktigheter i informationen om produkten, det blir och är som utlovat. Kan ringa ägaren, ingen AI, en riktig fysisk person. Känns bra att få personlig service så som det skall vara !

27 de maio de 2026

Resposta da Larmify

Hej Bo, roligt att höra och tack för för det fina omdömet!

//Olle

En mycket trevlig och…

En mycket trevlig och förtroendeingivande dialog med Olle, som känns genuin. Hade jag inte redan haft ett larmsystem installerat hade jag inte tvekat en sekund.

2 de junho de 2026

Resposta da Larmify

Gott att höra och tack för det fina omdömet!
//Olle

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Larmify" övertygar kunder att larm…

"Larmify" övertygar kunder att larm utan kamera/video är en fördel på grund utav integritet och förmedlar inte till sina kunder att det krävs att man har bevis på rökutveckling för att få ut brandkåren vid pågående brandlarm. Är man då bortrest kommer det att resultera i total ruin.

Hoppas ingen går på detta bedrägeri!

12 de maio de 2026

Hej Alexander,
Vi känner inte igen att du varit i kontakt med oss via telefon eller mail. Hade du kontaktat oss hade vi gärna förklarat hur våra olika lösningar fungerar och vilka val kunder faktiskt har.

Vi erbjuder både larmlösningar med och utan kameror. Vår ambition är att vara tydliga med skillnaderna så att kunden kan fatta ett informerat beslut utifrån sina egna behov.

Vi delar samtidigt uppfattningen att brandsäkerhet är viktigt. Därför rekommenderar vi alltid kunder att ha ett genomtänkt brandskydd med rätt antal brandvarnare och fungerande larmkedja – oavsett om man väljer kameror eller inte.

Kameror är långt ifrån det enda sättet att verifiera en brandhändelse och vilken praktisk skillnad kameraverifiering gör om man inte är hemma beror på flera faktorer, exempelvis brandförlopp, placering av kameror och räddningstjänstens utryckningstid i förhållande till normala brandförlopp. Hade kameror varit avgörande för brandsäkerhet i den generella omfattning som du återger hade vi också förväntat oss tydliga rekommendationer om detta från oberoende brandskyddsinstanser.

Att beskriva vår verksamhet som ett “bedrägeri” är däremot ett allvarligt och missvisande påstående. Vi arbetar för att ge kunder bättre insyn i vad de faktiskt får för sina larmpengar och välkomnar alltid saklig dialog kring säkerhet och brandskydd.

Med vänliga hälsningar

Olle
Grundare, Larmify

Håller vad de lovar

Jag tycker helt enkelt att Larmify levererar vad som lovas. Vi bytte ut ett ganska omfattande villalarm från annan leverantör och installerade Larmify. Diskret utrustning, enkel att montera och begriplig app.

9 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick ett mail från dem och de skrev…

Jag fick ett mail från dem och de skrev att jag kunde maila eller ringa. Jag försökte ringa, men numret har ingen abonnent säger de. Då blir jag misstänksam.

18 de junho de 2025

Resposta da Larmify

Hej Helena! Hoppas du känner att du fick bra svar när vi fick tag i varandra idag sen. Det var med alla sannolikhet ett gammalt nummer som felaktigt låg kvar i en mailmall. Tack för att du uppmärksammade oss på det och varmt välkommen att återkomma! Vänliga hälsningar, Olle Sjölin, Grundare Larmify

Prisvärd lösning

Snabb återkoppling och hjälp, väl fungerande produkter och konkurrenskraftiga priser, gör att vi har varit nöjda att ha Larmify som vår larmleverantör!

20 de janeiro de 2025

Resposta da Larmify

Roligt att höra Joakim och tack för det fina omdömet!//Olle

Supernöjd

Supernöjd, från början till slut en trygg upplevelse med bra service och information rakt igenom. Som ny med hemlarm så är min uppfattning att det varit lätt och smidigt med allt från köp till installation och uppkoppling mot larmcentral.

1 de janeiro de 2025

Resposta da Larmify

Roligt höra du är nöjd Fredrik och tack för förtroende och omdöme! //Olle

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.