Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været rigtig godt fra start til slut. Jeg har følt mig hjulpet hele vejen igennem og det nogen meget grundige videoer, så man får den viden man skal have. Alt har bare været rigtig fint og ka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget grundig og fyldstgørende teori, godt starts sæt og nogle gode videoer. Alt i alt, meget tilfredsstillende kursus.😍 jeg vil klart anbefale Lashday!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Michelle har været helt fantastisk til at guide og vejlede gennem hele forløbet i mit online kursus “Brow Lamination”. Michelle er utrolig sød, dygtig og hurtig til at svare med god og brugbar respons... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

🌟🌟🌟🌟🌟 - kæmpe kæmpe anbefaling Jeg har nu afsluttet mit online vippekursus hos Lashday, hvor jeg har lært teknikkerne inden for Single, Flat og YY eyelash extensions.🩷 Min opl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza

Escrito pela empresa

Hos Lash Day er vi passioneret og specialister indenfor eyelash extensions og bryn. Vi forhandler de samme produkter på webshoppen som vi selv anvender dagligt til vores skønhedsbehandlinger. Vores produkter henvender sig til profesionelle behandlere i branchen og vores målsætning er at løfte dine skønhedsbehandlinger til et højere niveau. Hvis du endnu ikke er skønhedsbehandler, underviser vi dig i de forskellige metoder inden for eyelash extensions, lash lift og brow lamination.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lashday.dk’s online vippekursus er helt…

Lashday.dk’s online vippekursus er helt fantastisk! 🌟 Det er perfekt til både nybegyndere og øvede, da du får adgang til en super detaljeret online portal, hvor du kan lære i dit eget tempo. Startpakken er virkelig omfattende, så du kan skabe smukke og holdbare vipper fra start. ✨

Det bedste er den personlige støtte – du føler dig aldrig alene i processen! Instruktionerne er nemme at følge, og du får virkelig en dyb forståelse af teknikkerne. Hvis du vil mestre eyelash extensions professionelt, er dette kurset for dig! 💕

13 de fevereiro de 2025

Smukkeste vipper

Har fået lavet lash lift hos Michelle. Hun var sød og dygtig, klinikken var pæn og indbydende, og jeg har fået de smukkeste vipper. Kæmpe anbefaling herfra!

6 de fevereiro de 2025

Online forløb💯

Online forløbet hos Michelle er meget gennemført⭐️
Alt er velbeskrevet både med tekst, billeder og videoer - alt fra anatomi og eye mapping, til billederedigering og opstart af egen virksomhed er inkluderet. ALT du skal vide, for at lave vippe ekstensions og starte din egen virksomhed, ned til mindste detalje.
Michelle svarer desuden altid hurtigt, hvis man har spørgsmål eller mangler feedback. Det er tydeligt at Michelle går meget op i hendes arbejde og ønsker at dele alle sine gode tips med branchens næste vippeteknikkere🩷
Produkterne er nemme at arbejde med og holdbarheden er super god.
Kæmpe anbefaling herfra😁

3 de fevereiro de 2025

Lashday

Jeg har taget et online kursus hos Lashday, og det har været en fornøjelse. Har virkelig fået god vejledning og hun vil virkelig en det bedste. Kan helt sikkert anbefale lashday💝

3 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet her i vippe produkter op…

Har handlet her i vippe produkter op til flere gang, og havde nu handlet nogle pre made fans som ikke var kommet, men dette fandt Michelle en løsning på🌸 handler altid vippe produkterne her, det kan klart anbefales og er i top kvalitet 🌸🤗

31 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Taget lash lamination og Brow…

Taget lash lamination og Brow lamination kursus online hos Michelle
Rigtig godt online kursus med de rigtig god viden og information samt godt og grundig introduktion

Michelle er god til forklare fra sig på en forståelig måde, og kan også godt forklare det rigtig ned i dybden så man som kursist ikke misforstår noget, Michelle er tålmodig og man er ikke bange for at skulle stille spørgsmål til hende selvom hun evt har svaret på det en til flere gange, før. Man som kursist bliver set og hørt.

Kan helt klart anbefale hendes online kurser.

31 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse fordi jeg…

Det var en god oplevelse fordi jeg kunne selv bestemme hvornår jeg ville arbejde og havde et helt år til at gå op til eksamen. Og Michelle sød, hjælpsom og lære godt fra sig. Tak for dig og dit kursus dette er ikke sidste gang jeg tager et kursus hos dig!

24 de janeiro de 2025

Fantastisk oplevelse

Mega dejlig oplevelse, det fysiske kursus har været så lærerigt, mega sød og rolig underviser, som tager sig god tid og har lavet rigtig fin vejledning🤗

21 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tog et online kursus i lashlift og…

Jeg tog et online kursus i lashlift og var lidt bekymret for om jeg ville få svært ved det, men mine step-by-step videoer var til at forstå, ligeledes min manual, som man får tilsendt og da jeg i første omgang ikke kunne finde mit matriale, var hun hurtig til at svarer mig. Kan kun anbefale at tage dette online kursus. 💗

16 de janeiro de 2025

Kæmpe anbefaling

Michelle har en smuk og dejlig klinik, hvor man virkelig får en wellness stemning. Hun er dygtig og professionel i sit arbejde, både med behandling og kundeservice. Hun formår at få én til at føle sig tilpas og velkommen i klinikken.
Jeg fik lavet smukke bryn og er mere end tilfreds med resultatet. Kæmpe anbefaling herfra !

15 de janeiro de 2025

Fuldt ud tilfreds

Rigtig fin klinik, hvor der er en rar atmosfære. Man føler sig velkommen og godt tilpas. Michelle er altid klar til at svare på spørgsmål og yder virkelig god kundeservice🙏🏼

14 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft et virkelig rart forløb

Jeg har haft et virkelig rart forløb. Jeg tog kursuset online, og modtog allerede startpakken 1,5 døgn efter jeg bestilte det, så det var helt vildt dejligt, når man bare gerne ville igang😍

Iøvrigt var sms supporten med Michelle GULD værd undervejs, når det opstod spørgsmål🥹❤️🎓

13 de janeiro de 2025

Rigtig god service

Rigtig god service! Havde spørgsmål i forhold til hvilken type vipper jeg sku bestille til bestemte metoder, fik rigtig hurtigt svar på mail med god tilbagemelding og vedhæftet billeder så jeg forstod bedre. Jeg bestiller kun mine produkter fra Lashday, og vil helt klart anbefale firmaet til andre!

9 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais