Snabb insats
Snabb insats, kompetent lösning av låsproblemet och rimligt pris. Mycket nöjd!
Inger H, hyresvärd
LÅS JOUR STOCKHOLM - DIN JOUR LÅSSMED 24/7 Vi utför låsöppning, dörröppning, låsbyten, bilöppning, etc. Dagtid, kvällstid och nätter i hela Storstockholm. Vi är låsexperter med många års erfarenhet; Låssmeder sedan 1989. Du kan lita på oss. Ring 08-657 93 20. Vi är på plats snabbt! Betala med VISA, MASTERCARD eller SWISH! Låsöppning - Dörröppning Låsbyten och låsöppningar är vårt jobb. Vem har inte tappat nycklarna eller blivit utelåst någon gång? Vi hjälper dig 24/7, vardagar och helger i hela Storstockholm om du blir utelåst. Ring oss på telefon 08-657 93 20, vi är snabbt på plats när du behöver hjälp.
Gyllenborgsgatan 10, 112 43, Stockholm, Suécia
Snabb insats, kompetent lösning av låsproblemet och rimligt pris. Mycket nöjd!
Inger H, hyresvärd
Vi sökte hjälp från flera låsfirmor men ingen hörde av sig och så provade vi Lindhagens Lås och fick omedelbart var från Leif!
En vecka senare har vi nu nytt lås installerat av en duktig och jättetrevlig låssmed, Saif.
Stort tack!
Stort tack för snabb återkoppling och hjälp- på distans- när vredet på mammas lägenhetsdörr lossnat. Fantastiskt att få rådgivning via telefon att ”testa detta” så att jag själv kunde hitta rätt verktyg och få ihop vredet igen. Det hela gick på ett kick och sparade oss oro och pengar. Det är garanterat er jag ringer nästa gång ett låsproblem dyker upp.
AnnaCarin, Bromma/ Hässelby

Resposta da Låsjour Stockholm
En halvtimme efter det jag ringt stod en kille utanför min dörr. Trevlig, glad och skämtsam samt viktigast, absolut kunnig och kompetent. Sällsynt positiv ’hantverksupplevelse’.
Förutom de5 beställda jobbet gjorde han ytterligare et5 par mindre justeringar på eget bevåg. TACK!
Sven, Labradorgatan, Norra DjurgårdsStaden

Resposta da Låsjour Stockholm
Supersnabba på plats och jätte trevlig personal som hjälpte oss med att öppna låset!
Hade låst ute mig med katastrofala följder om jag inte kom in snabbt! Ringde Lindhagensplan Lås AB/Låsjour Stockholm som inom 30 minuter ryckte ut akut, fixade låset och önskade God Jul! Och allt till en mycket rimlig akutkostnad!
Tack, Lindhagensplan Lås! 🩷 Ni räddade mer än dagen. 🙏 Tummen upp för er! 👍

Resposta da Låsjour Stockholm
Det gick otroligt snabbt, med ett utmärkt resultat.
Fint kundbemötande, proffsigt och noggrant utfört arbete. Jag är supernöjd!
Med vänlig hälsning, Carina

Resposta da Låsjour Stockholm
Snabb och bra service. Låssmeden kom direkt.

Resposta da Låsjour Stockholm
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.