Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lijkt Nederlandse website. Redelijk dure plafondlampen besteld, dus zag er goed uit. Levering liet op zich wachten. Mail vertsuurd, wel snel antwoord gekregen, maar wel om 5h smorgens met melding dat... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en lampa av detta företag. Efter Ca en månad levererades en kraftigt skadad lampa..... dessutom ger den ganska dyra lampan intryck av av vara skräp.... jag har reklamerat produkten .. men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The design is really beautiful. The unique water ripple design on the glass lampshade makes it seem as if the entire room is surrounded by sparkling water under the light, which is very dreamy. Every... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte spullen. Alle positieve recensies hier zijn nep (niemand schrijft in NL met dit rare taalgebruik). Enkele review 'verspreekt' zich ook en heeft het over 'Lightzey', wat dus waarschijnlijk hetz... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Bij Las Sola® zetten we ons in om de perfecte balans te creëren, zodat elke keuze bijdraagt aan een gezellige en aangename sfeer. Ontdek hoe onze verlichting, gordijnen, tapijten en schilderijen elkaar aanvullen om uw huis om te toveren in een ruimte die niet alleen mooi, maar ook aangenaam is. Ervaar de harmonieuze schoonheid die Las Sola® zorgvuldig voor u heeft samengesteld.

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

172 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

OPGELET!

Niet bestellen! En anders zo snel mogelijk annuleren!
Het lukte mij om de order te annuleren door mij te beroepen op de wettelijke herroepingstermijn van 14 kalenderdagen (zonder verdere uitleg). Ik heb hiervoor wel ettelijke mails moeten versturen maar uiteindelijk kreeg ik de bevestiging dat mijn order geannuleerd werd en dat de terugbetaling binnen enkele dagen zou volgen. Het was spannend maar 3 dagen later was het geld effectief teruggestort op mijn rekening.
De positieve reviews hier zijn gekocht en dus fake.

27 de novembro de 2023

Oplichters

Oplichters

Weigeren terug te betalen nadat je hun rommel retour hebt gestuurd

4 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op! AliExpress dropshipper / oplichters.

Let op: dit is weer zo'n AlieXpress dropshipper. Koop hier niets en koop het gewoon zelf voor een fractie van de prijs op aliexpress.com. Ze doen zeer moeilijk over het terugnemen van retouren, laat staan teruggeven van je geld. Wij zijn er nog steeds mee bezig, wees gewaarschuwd.

23 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET bestellen op deze site!!

NIET bestellen op deze site!!!
Je krijgt duurbetaalde troep uit China. Terugsturen is een ellenlange correspondentie om uiteindelijk de retour gegevens te ontvangen. Eenmaal teruggestuurd kreeg ik per e-mail ( duurde en duurde maar ) dat het bedrag terug zal worden gestort naar Klarna. Helaas loze beloftes. Daarna nooit meer antwoord gekregen van ze wanneer dat ging gebeuren. Klarna had het ‘onderzoek’ afgerond en niet in mijn voordeel besloten. Blijkbaar stellen e-mails waarin zwart op wit staat dat ze gaan terugbetalen en het retour is goedgekeurd niets waard. Zaak loopt nog en laat het er niet bij zitten. Nooit geen LasSola maar ook nooit meer Klarna!

10 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kleiner model dan op foto

Lamp aanvankelijk op verkeerde adres afgeleverd, uiteindelijk 6 weken later pas ontvangen. Veeeeeel kleiner dan op de afbeelding, waar waarschijnlijk een andere lamp op staat. Tegenvaller dus, zo'n minilamp.

4 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang wachten, slechte kwaliteit, betalen voor retourneren

Het duurt lang voor de lamp er is, komt uit China als je track and trace volgt? Kwaliteit was echt niet goed, onze type lamp paste er niet in. Bij retourneren betaal je naast de verzendkosten naar Duitsland (8 euro) ook nog 10% van het aankoopbedrag. Dus in totaal 10
weken bezig geweest en 20 euro armer.

2 de novembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik las hier de reviews en heb direct…

Ik las hier de reviews en heb direct mijn bestelling geannuleerd. Heb gelijk contact gehad en geld stond binnen een week weer op mijn rekening. De producten die online staan, heb ik gecheckt met Ali en daar staan exact dezelfde producten op.

23 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zorg dat je safe betaald bij dit bedrijf

Leuke lamp ((Salgado) gekocht, betaald en via tracking code gevolgd. De lamp was al in NL, maar werd maar niet bezorgd. Ineens zagen we dat de lamp weer retour sender werd gestuurd. Contact gezocht. Geen effect. Gelukkig met PayPal betaald, dus bij hun gemeld. Zij hebben tot 2x toe contact gezocht. De lamp kwam maar niet. Met grote dank aan PayPal. Zij hebben het betaalde geld aan ons geretourneerd.

12 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veel geld betaald maar niks gekregen

Veel geld betaald maar niks gekregen. Alleen maar smoesjes, het pakketje is zoek geraakt, adres is niet goed, we sturen het op, gaat 10 dgn duren. Nou inmiddels duurt het al meer dan 2 mnd, geen lamp en geen geld terug. Ik denk dat hun slogan “kun je schrijven? Schrijf maar op je buik” is.

11 de outubro de 2023

Bedriegers

Geen ster waard! Zijn bedriegers! Ik kocht voor meer dan 400 euro, brol kreeg ik terug. Na twee weken over en weer gemail omdat ik echt mijn geld terug wil, eindelijk gelukt om een adres vast te krijgen. Lampen teruggestuurd en nu hoor ik niks meer. Geen geld terug en ook geen antwoorden op mijn mails. Dik spijt dat ik de reviews niet eerst gelezen had. Maar ik blijf volhouden en zal klacht neerleggen.

11 de outubro de 2023

Belazerd de boel

Kwam op deze site uit voor een mooie lamp. De foto's van de lamp zijn echter gestolen van een ontwerper online, daar kost de echte lamp 10 x zoveel. Dus je wordt verleid met mooie foto's, maar krijgt waarschijnlijk een slap aftreksel. Dit is bedrog.

8 de outubro de 2023

OPGEPAST! snel annuleren helpt

OPGEPAST! Oei, bestelling geplaatst en toen pas recensies gelezen; snel order geannuleerd onder het recht van 14 dagen wettelijke bedenktijd; zonder reden annuleren!
Eerst wat standaardmails terug over foto’s en waarom; annuleren order en wettelijke bedenktijd vermelden! En toen plots mail met terugbetaling uitgevoerd. En jawel binnen 3 werkdagen was het geld terug (gelukkig)
Want ja het is een dropshipper en je weet niet wat je gestuurd krijgt.
5 sterren zijn neprecensies; daarom 1 ✯ is eigenlijk nog te veel

4 de outubro de 2023

Dit zijn echt oplichters

Dit zijn echt oplichters. Exact dezelfde Lampen die je voor een prikkie bij Ali expres kan kopen verkopen zij het voor tienvoudige. Kwaliteit is troep.. klantenservice nog erger dan hun eigen troep.achteraf echt spijt dat ik geen reviews op het internet heb gelezen. Geld weg en lamp maar weggegooid. Want ze geven aan het artikel niet te accepteren op basis van “ lamp voldoet niet aan de verwachting” ALSJEBLIEFT MENSEN KOOP NIET BIJ DEZE WINKEL EN LEES VOORAF REVIEWS.

28 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The most terrible edperience ever

The most terrible edperience ever. Lamp did not match advertised size, was poor quality, wanted to return and had to email them 4 times to get any message back. Next to that return is difficult and expensive because they do ridiculous and probably illegal “restocking” price of 10% of your purchase. DO NOT ORDER ANYTHING FROM THEM!

27 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lamp besteld en kwam beschadigd aan

Lamp besteld en kwam beschadigd aan. Zat zelf niet in de verpakking. Doen er alles aan om een retour te weigeren. En als je retourneerd moet je een boete betalen om ze terug op stock te leggen.

11 de setembro de 2023

Bestel hier niet!

Ik heb in juli een lamp besteld. Ten eerste kreeg ik nooit een Track and trace code, waardoor ik geen melding kreeg dat het pakketje bij een pickup point lag. Tot 2 keer toe werd het daardoor teruggestuurd naar het magazijn. Het duurde weken (en veel mailcontact) voordat ik eindelijk mijn pakketje had. Toen bleek de lamp beschadigd. Na weer veel op en neer maiken kreeg ik een verkeerde vervangende lamp. NOOIT bij deze koekenbakkers bestellen!

23 de setembro de 2023

Ik ben er ook ingetrapt

Ik ben er ook ingetrapt. Ben de winkel pas gaan googelen toen ik zag dat de lamp uit China komt. Het beste dus om te doen is om de lamp niet aan te nemen wanneer die bezorgd wordt? Krijg je dan 100% zeker je geld terug?

21 de setembro de 2023

Dropship troep

Heel simpel: dropshippers met troep van Aliexpress. Moet ze nageven de website is heel slick - altijd Google lens gebruiken zie je meteen of de foto's van Aliexpress komen. De lamp is niet geschikt voor Nederland en de handleiding klopt ook voor geen meter.

16 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.