Ett professionellt bemötande och smidigt köp. Köpte en Variant släpvagn av Lastexperten. Utnyttjade ett erbjudande med släp, grindar och kapell för ett rabatterat paketpris. Gick smidigt att hämta u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Släpet fyller helt klart sin funktion! Däremot var stödhjulet lite ”svajigt”. Försökte få lite stöd från Lastexperten som kanske inte var jättetillmötesgående. Får försöka fixa det själv. Plåten som h... Ver mais
Var på er anläggning i Bjärred och fick mycket bra hjälp av en trevlig säljare. Han visade de olika modellerna och hjälpte mig med vilken som passade mina behov. Beställde och allt var klart för... Ver mais
Allt gick mycket snabbt och smidigt. Ett par timmar efter min beställning var släpet registrerat och redo att hämta. Dock saknades säkerhetskoppling. Därför blev det bara en fyra – annars hade det var... Ver mais
Detalhes da empresa
Lastexperten erbjuder dig ett av Sveriges bredaste sortiment av Släpvagnar: Bilsläp, EU-släp, Skåpsläp, Maskinsläp, Båttrailers & Mycket mer! ✓ Konkurrenskraftiga priser ✓ Smidiga leveranser ✓ Proffsig kundsupport!
Informações de contato
Tubavägen 1, 237 42, Bjärred, Suécia
- 0406288861
- info@lastexperten.se
- lastexperten.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Jag har köpt en släpvagn
Personalen är mycket vänlig och erbjuder förstklassig kundservice. Jag kan verkligen rekommendera företaget.
Vi är mycket nöjda med vårt köp
Vi är mycket nöjda med vårt köp. Släpvagnen är av hög kvalitet och priset är mycket bra. Vi köpte en släpvagn med höga sidoräcken, vilket är perfekt för vårt trädgårdsarbete och andra situationer där man behöver transportera mer. Släpvagnen är lätt att manövrera och enkel att montera.
Köpprocessen var smidig från början till slut — lätt att beställa, enkelt att komma överens om avhämtning och smidigt att hämta ut. Supporten fungerade utmärkt, både per telefon och e-post. Vi rekommenderari varmt och kommer definitivt att återkomma.
Tydlig hemsida.
Tydlig hemsida.
Bra personlig information från Patric.
Grymt bra rådgivning och service.
Grymt bra rådgivning och service.
Lastexperten
Lastexperten, ofta stängt trots öppettider.De ringer ej tillbaka trots att de utlovat detta. Sedan stängt i en evighet. pga. deras krångel hamnade fakturan på 2026 i stället för 2025.
Sveriges bästa
Enkelt att beställa, sveriges bästa släpleverantör.
Bra bemötande.
Bra bemötande. Bra pris. Verkar vara en bra produkt.
Enda minus var öppettiderna.
Hel nöjd.
mycket smidig affär, och trevligt bemötande. Och mycket nöjd med vagnen. Snabb affär.
Ett professionellt bemötande och…
Ett professionellt bemötande och smidigt köp.
Gick smidigt att hämta ut vagnen i Tumba där Hans kunnigt svarade på alla mina frågor. Var enkelt att själva montera stödhjul, grindar kappel när jag kom hem.
Mycket trevligt och seriöst bemötande.
Mycket trevligt och seriöst bemötande.
Hoppas jag får mycket användning av släpet och inga problem.
enkelt smidigt
enkelt smidigt
galler var monterat på släpen utan extra kostnad
tack
Very friendly and great support by…
Very friendly and great support by Robert. That’s how you do it👍
Bra kärra för de priset
Snabb respons
Snabb respons, produkten (vinsch) motsvarar alla förväntningar.
Bra produkter och god support
Snabb leverans och bra pris.
Var på er anläggning i Bjärred och fick…
Var på er anläggning i Bjärred och fick mycket bra hjälp av en trevlig säljare.
Han visade de olika modellerna och hjälpte mig med vilken som passade mina behov. Beställde och allt var klart för upphämtning på eftermiddagen samma dag.
Smidigt, enkelt och snabbt
Mvh
En nöjd kund
Snabb leverans. Lätt att hitta. Professionell personal. Skulle vilja ge 4,5 men det kan man inte. Mina bästa rekommendationer. saknar dock monteringsanvisningar