Lau Lau is the coolest brand
Lau Lau is the coolest brand! You can feel the love that goes into every detail. Thank you for doing what you do. I've never done a review but this had to be said :-)

Resposta da Lau Lau
Lau Lau er et dansk modebrand inspireret af slut-90’ernes og start-00’ernes hiphop-kultur, kombineret med skandinavisk minimalisme. Mærket balancerer rå og rene designs og tilbyder tøj med en unik, urban stil. Kollektionerne inkluderer alt fra skjorter og t-shirts til caps og hoodies, designet til en moderne og stilbevidst målgruppe.
Langelandsgade 64, 8000, Aarhus, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Lau Lau
Virkelig hurtig levering, og generelt bare fede produkter!🎊

Resposta da Lau Lau
Fedt design. Hurtig levering. Vil til hver en tid anbefale, at handle lækkert tøj hos Lau-Lau 🌠🌠🌠🌠🌠

Resposta da Lau Lau
Lækker kvalitet og super rådgivning i forbindelse med hjælp til ombytning til størrelse

Resposta da Lau Lau
man er nød til at fjerne mærket for at ændre størrelsen, hvis man så glemmer at sætte den tilbage igen, kan man ikke sende retur

Resposta da Lau Lau
Virkelig god kvalitet. Købte et par jeans for et år siden der stadig ser nye ud, og har altså næsten brugt dem hver dag. Har lige bestilt en hoodie hjem også - ingen problemer med forsendelse.

Resposta da Lau Lau
Leder man efter de rigtige pasformer og kvaliteter, samt et minimalistisk udtryk. Så køb Lau, et af de bedste mærker på pasform og kvalitet.
Kæmpe fornøjelse
Hvis du vil tage din garderobe til næste niveau, skal du helt klart handle hos Lau Lau!
Jeg har været virkelig glad for alt, jeg har bestilt derfra indtil videre – topklasse! Deres caps har jeg brugt i lang tid nu og har allerede købt dem i flere farver. Stilede overdele og fede underdele i høj kvalitet og med den perfekte pasform, som rammer streetwear-stilen lige i skabet.
Kæmpe anbefaling herfra – og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos Lau Lau!
Virkelig lækkert tøj med sans for både kvalitet og detaljer. Fantastisk service med hurtige svar og hurtig afsendelse. En oplevelse hele vejen igennem – kan varmt anbefales, og jeg kommer helt sikkert til at bestille igen!

Resposta da Lau Lau
Top kvalitetsprodukter. Siden jeg købte min cap og t-shirt, har jeg brugt dem utallige gange og de har ikke ændret sig i størrelse eller udseende. Virkelig fede styles. Ikke sidste gang, jeg handler hos Lau Lau.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.