4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Campus Laudius "The Place To Be" voor iedereen die iets bij wil leren op zijn/haar eigen tempo.

Campus Laudius is en blijft voor mij "The Place To Be" wanneer het gaat om het volgen van een opleiding. Ze bieden een hele grote keuze aan cursussen, voor elk wat wils, niet enkel op PC maar ook via de papieren versie, al dan niet met de hulp van een docent, docenten die één voor één heel vakbekwaam zijn. Tot op heden behaalde ik 5 diploma's in nog geen twee jaar tijd, dit telkens door het "Open Boek Examen" af te leggen waarvoor ik keer op keer een heel mooi resultaat behaalde. Prijs kwaliteit is meer dan "Tip Top" in orde. Van zodra je je hebt ingeschreven kun je vrijwel direct starten met je lessen op PC, voor een kleine meer kost heb je na een paar dagen ook de papieren versie in je bezit. Campus Laudius is een absolute aanrader voor iedereen die wat wenst bij te leren op zijn/haar eigen tempo. Zelf ging ik er heel vlotjes door en slaagde telkens in mijn opzet. Op school behaalde ik vroeger nooit een diploma, dankzij Laudius ontving ik m'n eerste op mijn 57 jaar, bijna twee jaar terug. Best wel trots op mezelf doch evenzeer op Campus Laudius en zijn docenten. Chapeau voor Laudius en z'n voltallige team.

13 de fevereiro de 2026

Beste Van Der Vurst - Decock,

Wat een leuk bericht met ontzettend mooie complimenten, bedankt!!

Heel leuk om te lezen dat je al een tijdje bij ons bent als cursist en zo een andere positieve vorm van onderwijs hebt ontdekt. Wij streven erna om afstandsonderwijs voor iedereen mogelijk te maken en iedereen hierbij op afstand zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen. Zo kan iedereen, net als jij, toch een mooi diploma ontvangen!

Wij willen je nogmaals enorm bedanken voor dit mooie bericht en het delen van je bijzondere ervaring en wensen je een hele fijne dag!

perfecte opleiding

perfecte opleiding
veel steun van docent
voor de ene persoon mssn iets makkelijker dan voor de andere persoon maar je krijgt 3 jaar om alles af te werken .
ik had het soms moeilijk omdat ik niet makkelijk kan leren maar met een goede doorzettings vermogen lukt alles .
met een 80% rond ik deze opleiding af .
M.😊

26 de janeiro de 2026

Beste M,

Wat leuk om je positieve feedback te lezen, hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Een mooie afronding, gefeliciteerd.

Wij wensen je een hele fijne dag.

Topstudies en docent!

Ik heb ervoor gekozen om te studeren met de hulp van een docent, zodat ik haar altijd kon raadplegen wanneer ik een vraag had. Ik kon in mijn eigen tijd en tempo studeren. Al het extra materiaal dat bij de studie werd geleverd, zoals links en tests, was ook erg nuttig. Ook de opmerkingen van de docent over mijn huiswerk hebben me geholpen om de diepgang van het materiaal beter te begrijpen. Top, top, top..

15 de dezembro de 2025

Beste Ieva,

Hartelijk dank voor je mooie woorden!

Fijn om te lezen dat het contact met de docent zo positief is geweest waardoor je leerervaring nog beter verlopen is.

Wij willen je danken voor je feedback en alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe wensen!

Met vriendelijk groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik vond het een zeer leerrijke cursus

Ik vond het een zeer leerrijke cursus, enige wat ik iets minder vond was soms te lange wachttijden op een verbetering van een taak.

7 de julho de 2025

Beste Maaike,

Hartelijk dank voor je feedback!

Jammer om te horen dat de verbetering soms iets meer tijd nodig heeft gehad, onze excuses. In zulke gevallen mag je natuurlijk altijd de klantenservice contacteren voor hulp, in deze willen wij je bedanken voor je geduld.

Fijn dat je veel geleerd hebt van de cursus, hopelijk mogen wij je ooit weer eens verwelkomen als cursist!

Wij wensen je een fijne dag.

Team Laudius

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.